sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Baluu said: yok lan.. şimdi engin araştırmalarıma göre, bu kız sakarya üni'de okuyor olabilir mi ? :D çok güldürdün beni ya =) bir kere nereden araştırıyosan yanlış araştırmışsın. bir de yani bir nickten yola çıkıp da bunu nasıl araştırabiliyosun gerçekten merak ettim, paylaşabilirsin istersen =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 istanbul kocaeli arası mekik dokuyor da olabilir di'mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 roket adam said: istanbul kocaeli arası mekik dokuyor da olabilir di'mi.. yaw bu ortayla 90 a gol olur ama sonra benim bu forumdaki dururum tartisilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bence şerbet'e trende rastlama ihtimalin çok yüksek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 özelden at golü ona göre editleyem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Flash flash flash.. İşte şerbet'in kimliği, fotoğrafları ve geçmişi hepsi burada.. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=32997445 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 sherbeth said: farkeder mi bilmiyorum ama kızım =) ben de diyorum bu topik neden 7 sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 konuyu okurken içim daraldı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 oOoO.. Utku beylerde gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Baluu said: Flash flash flash.. İşte şerbet'in kimliği, fotoğrafları ve geçmişi hepsi burada.. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=32997445 nassı ya :( ben bu nicki uydurmuştum, bir tek bende var sanıyodum demek ki benden önce uydurmuş birisi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 nerden söyledim kız nicki olduğunu. ne olmuş topic böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben dedim yapma etme dedim dinletemedim çek cezanı... şimdi.DAĞILIN ÜLEEEEHHHN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 abovv nolmuş burda böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 konuda ismim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 sherbeth said: ben istemedikçe ya da moderatörler bir hatamdan dolayı atmadıkça bu forumdan gitmeyeceğim için cevap yazmadım =) yani biraz inatçıyımdır ben, git derseniz inadına kalırım =))) adamınbiri said: yazık kızım yaaa:( arka kapıdan kaç bence. hoşgeldin bide. kız benim sayemde burda lehn artizlenmeyin öyle ahfuaehfae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 eyvallah... sen olmasan buralarda olamazdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ahaahha hadi yaa : ) inanılmaz.. Bu arada sherbeth diye doğa çaydan çay bile var sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 sherbeth said: eyvallah... sen olmasan buralarda olamazdım =) yok canım nedemek herzaman ama bence artık şu yenigelenler kısmından kurtulalım şöyle başbaşa kalabilceğimiz bi topic'e geçelim ahfeauhfuaehfuaehuah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 istanbuldansın sen bence de. adamınbiri den de acayip yavşaksın sinir oluyorum sana da ahahahfueheufehfueh ne de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 gidiyim mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 üzüldüm heaa...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 adamınbiri said: yok canım nedemek herzaman ama bence artık şu yenigelenler kısmından kurtulalım şöyle başbaşa kalabilceğimiz bi topic'e geçelim ahfeauhfuaehfuaehuah:D geçelim tabii ama önce biraz okuyayım forumu, ancak öyle bir şeyler yazabilirim, birkaç güne okurum =PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 senin arkadaşın ise felan filan... ıı-ııh.. Resim bile koysa asılmıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Baluu said: oOoO.. Utku beylerde gelmiş.. selam aga sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar