aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 archeryde alirsam tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sart degil tabi ama almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Hobi/Sanat amaçlı olarak düşünüyorum. Tabii bir basketbolu, tenisi değil de bunları beğenmemde güvenliğin de payı yok değil, ancak büyük oranda spor olarak değerlendiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Valla üşenmedim okudum bütün mesajları.Konuyu açan arkadaş feci yanlışlarda ya neyse.Eğer karışık dövüşlere merakınız varsa UFC VE MMA yı izleyin derim. Mixed Martial Arts ın şu anki tartışmasız şampiyonu ve dünyanın en iyi dövüşçüsü olarak gösterilen Fedor Emelianenko'dur.Kendisi Combat Sambocudur ve UFC dünya para önermesine rağmen rusyadaki combat sambo turnuvasına katılmak için reddetmiştir ufcyi.http://www.youtube.com/watch?v=8YGoKqz_wC0 http://www.youtube.com/watch?v=2i0iZcLIrTQ&feature=related UFC'nin son 2 ağırsiklet şampiyonuda Güreşçidir.Evet yanlış duymadınız.Randy Couture ve Brock Lesnar.Brock Lesnar ayrıca ordudayken Box yapmıştır. http://www.youtube.com/watch?v=1Rq0ic87gqg büyük kapışmanında videosu burda. Bende eski bir lisanslı serbest minder güreşçisiyim.Ve rahatlıkla söyleyebilirim ki bazı şeyleri çok abartıyorsunuz arkadaşlar.Sporda bir terim vardır Boksörün Gücü,Güreşçinin Dayanıklılığı şeklinde.. Sen antreman yapıcaksın herhangi bir sporda.Bir kere kan akmayacak bir kere ağır darbe almayacaksın ve üstün olduğuna inanacaksın??Lütfen geçelim bunları..Yukarıdada verdiğim gibi UFC ve MMA videolarını dövüşlerini izleyiniz.. Ayrıca Francois Botha.Boksördür ve Lennox Lewis Mike Tyson gibi efsanelere yenilip(ko ile) K1 de Kick Boxçular ve muay thaicilerle dövüşmüştür ve bir çok şampiyonu yenmiştir ve bir kere tekme atmamıştır maçlarında. Anlatmak istediğim filmler ve çeşitli videolar izleyip Boksörleri Güreşçileri Muay Thaicileri küçümsemeyin.Gerçek hiçte sizin bildiğiniz gibi değil ne yazikki.Senin o attığın yumruklar bir boksöre sinek ısırığı gibi gelir.Muay thaici dirsek diz tekme yumruk saydırırken tutayımda şöyle yapayım diyemezsin. Emin ol Boksta ve Muay Thaide ölen insan sayısı senin zannettiğinden çok daha fazla..Dünya hafif siklet boks şampiyonu ünvan maçında ne yazikki aldığı darbeler sonucu öldü... http://en.wikipedia.org/wiki/Leavander_Johnson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Hepinizin haklı oldugu yanlar var fakat haksız oldugu yanlar da var. Sokak kavgası ringden, spordan vs. çok farklıdır. Sokakta işler çok farklı yürür ve 10-15 saniye içerisinde biter. Sizin tarafınızın kişi sayısı ve karşı tarafın kişi sayısı da herşeyi değiştirir. Bir boksçunun gücü dayanıklılığı kondisyonu vs. başka bir şeydir. Bir adamın 3 dakika ringde sekmesi ve adama sürekli yumruk sallaması bayağı bir kondisyon ister. Bir kum torbası bulun 3 dakika boyunca onun etrafında sekip sürekli yumruk atmayı deneyin anlarsınız. Bir de o kadar yumruk yediğinizi düşünün. Bu dayanıklılık sokak kavgasında hiç bir işe yaramaz. Kimse karşısındakinin boşluğunu yakalayım yorayım puan alayım demez alır şişeyi kırar sokuverir, kavga biter. Fakaaaaat sağlam bir boksörün yumruğunu tam olarak kaçamadan yerseniz zaten kavga biter. Çok sağlam bir aikidocuya kolunzu kaptırırsanız ya da üstüne biraz sinirlenip hamle yaparsanız da kavga biter. Hatta bazen hiç kavga bilmeyen biri de bir yumruk sallar ters tarafına gelir karşısındaki ölür. Gördüğüm en sağlam adamlardır SAS ve SAT komandoları ama bir 2 SAT komandosu bir tinerci tarafından biri öldürüldü ve diğeri yaralandı. En iyi stil diye bir şey yoktur. MMA da stillerin karşılaştırılması için kanıt değildir. TV de göreceğiniz tüm kavgalarda kurallar vardır sokakta yoktur. Tinerci tarafından yaralanan SAT komandosu sonraki açıklamasında şöyle anlatmıştı. Çocuk suratıma tiner attı hiç bir şey göremiyordum ve üzerime ateş yakacağını düşünerek geriledim. Kavga bu noktada bitmiştir zaten. İyi bir Martial Art eğitmeniyle konuştuğunuzda her zaman aynı şeyi söyler. "Kaçabilecek durumdaysanız kaçacaksınız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Benim mesajımı tam okumamışsın sanırım.Ben sokak kavgasını değil Spor çeşitlerini karşılaştırdım.Arada BÜYÜÜÜK bir fark var ne yazikki.ve Bu stillerin kıyaslanması için düzenlenir MMA ve UFC.Yani en önemli kıstaslardan biridir. Günümüzde bir çok tartışma var.Boks öldü K1 öldü artık insanlar serbest dövüş istiyor o yüzden UFC ve MMA ya ilgi inanılmaz derecede arttı.Çünkü kuralları çok az bu 2 organizasyonun.UFC maçları izlemeni tavsiye ederim kan gövdeyi götürüyor... Sokak kavgasına gelince;adam asıldımı belden makineyi o metal parladımı kimsede sporculuk kalmaz zaten merak etme ;) Aklıma gelmişken.Naseem Hamed ve Mike Tyson'un bar kavgaları meşhurdur.Mike Tyson'ın otopark yüzünden çıkan tartışmada dövdüğü 2 kişiden birinin yüzünü eve gitse annesi tanımazdı.resimleri var internette B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 iste bizi boyle egittiler!!111bir iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 OFF .. BUNE ABİ XD EFSANEYMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben de böyle eğitim istiyorum o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Chaotic said: kaldı ki wing chun un herhangibir turnuvada uygulanması yasak. juijitsucu benim üstüme kapaklandımı ben onu 4 farkı şekilde öldürebilirim şu an. abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Cons said: Chaotic said: kaldı ki wing chun un herhangibir turnuvada uygulanması yasak. juijitsucu benim üstüme kapaklandımı ben onu 4 farkı şekilde öldürebilirim şu an. abav ohahahaha abiii bu neymis yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 @ghaldszar: tinerci tarafından öldürülen komandoyu nasıl bulaştırdın buraya, adamın tinerciyi hiç görmediğini falan söylüyorlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Cons said: Chaotic said: kaldı ki wing chun un herhangibir turnuvada uygulanması yasak. juijitsucu benim üstüme kapaklandımı ben onu 4 farkı şekilde öldürebilirim şu an. abav geçen jiujitsucudan dayak yedim yazan eleman değil mi bu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Güldürerek mi ? ehi ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Hepiniz aynı anda gelin hepinizi alırım. Öldürürüm sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Hiç bir sanat veya spor efektif değildir. Onu sanatı yapan kişi efektifdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Efendiler unutmayınız ki, kalem kılıçdan keskindir. Bence edebiyat en etkili dövüş sanatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Chaotic said: kaldı ki wing chun un herhangibir turnuvada uygulanması yasak. juijitsucu benim üstüme kapaklandımı ben onu 4 farkı şekilde öldürebilirim şu an. ben sana bi kafa koyayımda bakayım kalkabiliyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Law said: Efendiler unutmayınız ki, kalem kılıçdan keskindir. Bence edebiyat en etkili dövüş sanatı. sana da bi kafa elinde kal öyle kalemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Sen çokdan ölmüş oluyorsun o esnada, netekim ana kural kalem kılıçdan keskindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 beler Chaotic annesini döven değilmiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Boks iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Boks,wing chun vs. hepsi iyi ya,önemli olan dövüşcünün kendisi. Ben muay thai'ye bayılıyorum abi,yalnız çok tehlikeli ya kavga etmeye korkuyorum öldürürüm diye ashsadhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 muay thai'de derse başlamadan önce ısınma vs. yapıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gecko said: beler Chaotic annesini döven değilmiydi ya ya adam girmiyo diye bu kadar da abartmayın bir sürü mesaj var böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar