Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Endonezya yuh çüş


RabbiT

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:
bu 31 nanesi 301 gibi bişi olmuş! herkesi şikayet edebiliriz..
devlet başkanı bile yapmıştır elbette!

kült yasalar bunlar

adalet kültün temelidir!

bu yasayla 301 in alakası ne?

301 bilindiği gibi türklüğe hakareti yasaklayan yasadır
bugün liberal çevrelerce kürtçülüğün ve tarikatçılığın en üst düzeyde desteklendiğini görüyoruz
tarikatçılık destekleniyor , çünkü memleketin bölünmesi o intikam fedaisi kimselerin işbirliğiyle gerçekleşiyor. onlar intikamlarını sonuna dek alacak , kendileri gibi düşünmeyenleri yakacaklar , bu arada vatan memleket mi bölünecek? varsın bölünsün!

bu işbirlikçi kimseler niçin ellerinde güç bulunduğu halde 301 i kaldırmıyorlar? halkın tepkisinden korkuyorlar da onun için. bu ergenekon düzenleri hep insanları ''türk'' sözünden soğutmak , hem de kendileri gibi düşünmeyen ulusalcı ve milliyetçi çevreleri marjinallikle , ırkçılıkla suçlamak , sindirmek için. işte bu ve benzeri düzenlerle halkı yumuşatıp , 301'i kaldırıp , kürtçü ve ayrılıkçı kimseleri bas bas bağırtmak sonra da bakın ne güzel söylüyorlar demek istiyorlar![dtpnin kapatılmasına karşı çıkmamaları sadece kendi üstlerine hiç pislik bulaştırmadan(tüm yükü yargı yükleniyor -dtp kapatılırsa da büyük ihtimalle bunu kınayacaklardır(her yerden + puan kapma uğraşı) bu muhalif kurumdan kurtulup , onun tabanının da desteğiyle daha yüksek bir oy oranına yükselme hayali]

aslında görünen o ki istedikleri gibi yavaş yavaş halkı kıvama getiriyorlar. her istediklerini de teker teker yaptıracak sonunda belki memleketi bölmeyi de becerecekler(belki o zamana Tayyip gider ama merak etmeyin bir başka casus , vatan haini de onun yerini alacaktır)






herneyse 301 kilit noktada , bu herşeye muhalif yaklaşarak bolca okur toplamayı beceren bir takım mizah dergilerinin de(bkz: penguen) vatanı önce federasyonla fiilen sonra resmen ayırma amacı güden çevrelerle bir dirsek teması yok sanmayın!
sürüden olmayın!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...