Bleda Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 "2008'in en bomba şarkısı, Tugba Ekinci - Kondom http://uk.youtube.com/watch?v=OuJrea7eY9k izle ve hayatın anlamını araşştır.." Diye bir mesja bana msnden 7-8 defa geldi, paticikle paylasıorum. ben çok güldüm, sizde gülersiniz diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Hassux0r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Müzik çok tanıdık geldi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Maymun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Böyle insanlara para kazandıran insanların olması bende sokağa çıkıp kondom dağıtma isteğine yol açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bu kadar salak bi şarkı yapmak nasıl mümkün olabilir. Sadece kopuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Şarkı Sözü hakkında yorum yapıp sapıtmak istemiyorum.. Klip'de neden Kondom değilde Condom yazısı kayıyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 tuğbacığım bana bi mesaj vermeye çalıştım aldım ben o mesajı... tuğbacım tamam merak etme var zaten bi kutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Birde, eğlence bölümünde tartışılıcak şey degilde, yorumları okudunuz mu? Yok neymiş, böyle her şeyi uluorta, söylemek, edepsizlikmiş, kıyamet alametiymiş, Tugba Ekinci öteki tarafıda düşünmeliymiş. Tmm, müzik salakça, klip kopunç, sözlerde kopunç Ama, yok... Bu yorumlar şarkıdanda salak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 A-BOOOUVV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 arkaşlar müthiş bi şarkı mp3'ünün linkini verebilecek var mı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 eline, beline, cebine kondom dünyaya kondom süper yaa ay ne gerzekler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 siz yapında daha iyisini izleyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 çok güzel bi çalışma olmuş başarılanın devamını dilerim... bu şarkıyla avrupaya yayılmalı bnce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ciddidir bu mesajım, şarkı boktan, karı guzel ama boktan, klip hepten boktan. olayın aslı şudur ama; bu şarkı bilmemne derneği tarafından bütçelenip yaptırılıyor. Türkiye'de prezervatif kullanımı yaygınlaşması amacı güdeyen bi reklam kampanyası hedef. yanlış kişi. yanlış yol. yanlış şarkı. geciktiricili klasik hisset gibi postmodern şeyler yerine, büyütücülü kalınlaştırıcılı titreşimli şeklinde 3 model sokcan piyasaya asparagas olarak. bak bakayım ekmek mi daha çok tüketiliyor prezervatif mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 OHA ÇALINTI! demicem telif bilmemnesini halletmişlerdir kesin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 o değil de. bu hatunun sektörde vermediği insan kalmışmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 alan memnun, veren memnun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 benim gayet hoşuma gitti. nakaratıda güzel uehueh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 kondommu oturturum diye şarkı yapcam bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 sevda demirel'de elektronik(?) olarak adlandırabileceğimiz altyapıya sahip şarkı çıkarmış.. hm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 of elektronik kandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 yırtık kondomdan fırlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 titreşimli alayım 2 adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Keşke baban da kondom kullansaymış tugba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar