DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Penthesilea said: http://www.travelmonkeys.net/wp-content/uploads/2006/images/PraugeandEurotrip_AC56/EuroTripItalianmassage2.jpgGüzel filmmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Çok şirin abisi :) Ayrıca, konu komedi filmiyse, the knights who say "ni" den başka bişey daha fazla güldürmemiştir beni. Ayrıca, Spaceballs +1 Know you know why will always triumph, because... good is dumb :) Üstüne bir de Blazing Saddles var, yani sırf sernayo için bile gidilir bu kadar salak saçma derecesinde komik olamaz bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Oha adam sandler iyidir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 mel brooks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 EUROTRIP!!!!!1 BEERFEST!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 moriQ said: Kutsal Damacana Maalesef sana katılmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bakalım.. saol paylaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 taze ekleme Pineapple Express. You just got killed by a Daewoo Lanos, motherfucker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 DoGMeaT said: monty python and the holy grail. hayatımda gördüğüm en iyi komedi filmi. (tu) aynen dostum monty pythona +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Three Kims bu arada ingilizcesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 High School High Bir zamanlar peşpeşe yapılan duygusal lise filmleri (fedakar öğretmen, fırlama, fakat sonunda yola gelen öğrenciler fln.) ile dalga geçen eğlenceli bir film. Oldukça eski 1996 yapımı, Jon Lovitz var başrolde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oldukça eski 1996 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 gulmekten olmedim ama hastayimdir bu filme o ayri ahahahaAaah... ahah.. ayay, ayy, ehem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 starship troopers di değil mi o :D sadfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kesinlikle: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Masteis said: DoGMeaT said: monty python and the holy grail. hayatımda gördüğüm en iyi komedi filmi. (tu) aynen dostum monty pythona +1 yorumlarınızdan sonra izledim. fena değil bazı sahneleri çok iyiydi. (baya eski film ama güzel :)) Harold and Kumar'ın 2 filmide eğlencelik izlenebilir. Çok komik değil ama hiç sıkmıyor izlerken. Özellikle Neil Patrick Harris'in olduğu sahneler bomba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 "eurotrip" iidir candır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 gün itibariyle get smart!!11! harbiden çok komikti.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 süper ot diye bi film vardı pek komedi izlememde hoştu. şener şenin oynadığı eski tüm filmler bide. adam güldürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Don't mess up with Zohan Brice de Nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Don't mess up with Zohan iyi deil o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 çok absürd olduğu için saçma gelebilir ama filmin ilk bölümlerinde yerlerdeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sg-1 said: sg-1 said: Sap tayfası toplanıp izleyin. Editle: Önceki afişte filmin adı yokmuş, oha nasıl olur yav?! Yanlız şu filmde ısrarlıyım, mutlaka izleyin. abi ya neresini begendin bunun, simdi cektim izledim ve cidden COK kotuydu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 8 sap izlemiştik biz o filmi, çok da eğlenmiştik. 3-4 sene oldu gerçi, filmi hatırlamıyorum fazla ama gülerken elimizdeki patlamış mısır kabını yere devirdiğimizi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar