GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 The Mist filmini izliyodum filmin başında adamla karısı arasında geçen diyalog: Kadın: (oğlu ile eşine hitab ediyor) Siz ikiniz beni her zaman güldürmeyi nasıl başatıyorsunuz? Adam: Standartların çok düşük of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 biz de bi gün 3 arkadaş gidiyoruz arabayla bi uçak alçaldı inmek için üstümüzden geçti. arkadaş1: lan bu kadar ağır metal parçası nasıl uçuyor havada, akıl almıyor, dedi arkadaş2: öyle motoru sana taksalar sen de uçarsın, dedi sonra başka bi gün pastane işleten bir arkadaşın dükkanındayız sabahlıyoruz 4 arkadaş. pastaneyi işleten arkadaş kasaya uzanmak için eğildi böyle, bi tanesi dedi ki "lan utku ne güzel kasen var" dedi, utku döndü buna "nihat dedi ibnelik yapma seninki de güzel olsun" dedi. tarık gülmeye başladı hayvan gibi "hahahahah ne biçim laf koydu ama" dedi, nihat'da buna döndü "ne o bana değil sana koymuş kadar sevindin" dedi kibu son anlattığımdan benim seviyesiz adamlarla takıldığım gibi bir anlam çıkarmayın aslında iyi aile çocuğu okumuş falan gençler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 X( X( X( X( X( X( X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Yaz kızım, konunun başlığının "Anlatılınca komik olmayan hikayeler"e çevrilmesine, konunun garbage'a taşınmasına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 WTS [Ayar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 okula kepççe gelmişti herkes mal gibi başına toplandı çocuğun biri ulan bende bunlarda olcak varya geyiği yaparkene arkadaş ne yapıcan götünü mü kaşıycan diye susturdu, anlatınca komik olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 olm geçen facebookta gösterdiğim kızı hatırlıo musun yazcam ben buna demiştim -evet ee? sana girsin. oldu önümde kalktım gittim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Çocuk kırmızı ışıkta yavaşlayan taksinin içinde ki bayana ; -aaa abla tekerlekler dönüyor baksana Kadın; - Okadar dingil sana da girse sende dönersin. offf tamam biliyordunuz tamam ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 onun aslı bisiklet hikayesi bi kere raskol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 deisik versiyonları var x:ıtfaiye arabaları neden kırmızıdır?? y:bilmem neden x:neden olacak o kadar hortum sana gırse sende kızarırdın puhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Masakari said: deisik versiyonları var x:ıtfaiye arabaları neden kırmızıdır?? y:bilmem neden x:neden olacak o kadar hortum sana gırse sende kızarırdın puhahaha magicword;die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 garbıçda bozuldu :P o değil de hepsi efsane yahu, yıllardır var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 -hamile kadının kocası :(telaşla) doktor bey cabuk karım hamile doguracak acele edelim -doktor : banane banamı hamile ? - hamile kadının kocası : Sana hamile olmasını isteseydim ananla sevişirdim ... -doktor : saygılar abi , hemen şöyle alalım yigit özgürün bölebi karikatürü vardı epik ayar gibilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 yalnız o flimde bişiye uyuz oldum o kendini peygamber gibi gösteren kadın varya amma küfür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 porsuk said: yalnız o flimde bişiye uyuz oldum o kendini peygamber gibi gösteren kadın varya amma küfür ettim annesine sövdüm !!!!!! :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ovchinnikov said: -hamile kadının kocası :(telaşla) doktor bey cabuk karım hamile doguracak acele edelim -doktor : banane banamı hamile ? - hamile kadının kocası : Sana hamile olmasını isteseydim ananla sevişirdim ... -doktor : saygılar abi , hemen şöyle alalım yigit özgürün bölebi karikatürü vardı epik ayar gibilerinden evt bu efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 lise yıllarımızda geyik muhabbeti yapıyoruz.. o esnada sınıfımızın kıl mı kıl, inek mi inek oğlanı gelir, 3-5 saniye kulak misafiri oldugu pc oyunları muhabbeti pek sarmamıştır. eleman ayar vermeye çalışarak; inek öğr: oo beyler burada seviye baya düşmüş, ha ? Anerchy: Sus da seviye yükselsin o zaman der ve ayarı alan oğlanımız mekanı terkeder sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 böyle topluca bi yere gittik arkadaşlarla felan böyle erkekli kızlı karışık eleman siparişleri aldı felan sonra geldi yemekler böyle bi sürü kişi var ama bizim bi kız arkadaşda kaşarlı pide söylemişti eleman sordu "kaşarlı kimindi" diye kızda yanımda oturuyodu kızı göstererek "kaşar" demiştim kız ne pis bozulmuştu ama kıpkırmızı asdjsha az kaşarlıkta vardı ama yoktu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 PrudenT said: onun aslı bisiklet hikayesi bi kere raskol bisiklet dingili bana girse ben dönmem ki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ha rahat alırım diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 alsam bile dönmem :D sdf yeter nan ayar mı vericen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 tecrübelisin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 TheRaskol said: alsam bile dönmem :D alırsın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 PrudenT said: TheRaskol said: alsam bile dönmem :D alırsın yani? Niye meraklandın? Sen de mi denicen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 PrudenT said: TheRaskol said: alsam bile dönmem :D alırsın yani? hahahfdsf go pruu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar