Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 böyle bir mevzu var bedenimde bu aralar. nedir, ne değildir, bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 dur bi dk hemen össye girip tıp kazaniyim 7 yıl sonra cevap yazarım ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 uyuşma için sakat yer... sandalyede yamuk oturuyorsan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Hayıra alamet olmadığı kesin, hemen bir doktora gözükmende yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 direk doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 adamınbiri said: dur bi dk hemen össye girip tıp kazaniyim 7 yıl sonra cevap yazarım ok? Nerede geyik yapılacağını cidden öğrenmen lazım, insanların sağlık sorunu ile dalga geçecek kadar saçmalıyorsun artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ciddi sağlık durumlarında patiye ne yapmayılım diye topic açan insanlar saçmalamıyo yani...pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 hayır saçmalamıyorlar tecrübelerden / bilgilerden yararlanmak istedikleri için yazıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 benim bildiğim böyle bi durumda gidersin doktor'a doktor sana ilaç yazar yada hastalığın şu der(ki Allah korusun bişi yoktur inş) sonrasında gelirsin böyle bi sorunum var daha önce yaşıyan var mı alternatif bi ilaç sorarsın...haksızmıyım? böyle bi durumda tabiki doktor'a gidiceksin nedir yani bunun amacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Merak etmiş olabilir, doktordan korkuyor olabilir, farklı insanların tecrübelerinden yararlanmak istiyor olabilir, ama ne olursa olsun senin bu "kendince dalga geçen" uslübunu haklı çıkarmaz.. Neyse, beklemeden doktora gitmek en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 adamınbiri said: dur bi dk hemen össye girip tıp kazaniyim 7 yıl sonra cevap yazarım ok? OoOOOoo!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 adamınbiri said: ciddi sağlık durumlarında patiye ne yapmayılım diye topic açan insanlar saçmalamıyo yani...pardon. şakamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 adamınbiri said: benim bildiğim böyle bi durumda gidersin doktor'a doktor sana ilaç yazar yada hastalığın şu der(ki Allah korusun bişi yoktur inş) sonrasında gelirsin böyle bi sorunum var daha önce yaşıyan var mı alternatif bi ilaç sorarsın...haksızmıyım? böyle bi durumda tabiki doktor'a gidiceksin nedir yani bunun amacı? Bu foruma giren tıp ögrencisi yada doktor olamazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 @adaminbiri: lütfen, bugün değil. başka zaman.. olur mu? bakalım, geçmedi henüz acı ve yanma. sinir sistemi ya da beyinle ilgili bir şeyler olma ihtimali de var. ortopedik bir şey olduğunu sanmıyorum. yarın doktora görüneceğim. aklıma bilgim dahilindeki hiçbir olasılık gelmiyor. alkolü de sigarayı da çok az miktarlarda kullanıyorum. ama bugün beni yerime kilitledi diyebilirim, şimdi hafif aralıklarla vurmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 geçmiş olsun, ense kökü filan hassas, önemli yerler, haydi doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 sıcak bir duş ve uyku super gelicek kreçleniyordur uzun saatler pc başında kaldı isen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Yanma yapacağını sanmam kireçlenmede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 tansiyon bazı insanlarda boyunda ağrı kulaklarda uğultu olarak kendini gösterir bazı insanlarda ağrı ve sersemleme olarak görülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bi yerde adamınbiri'nin dediği şey doğru. ayar olarak algılamayın her şeyi. ciddi bişey varsa forumdan medet ummak son derece mantıksız boşa vakit kaybı akabinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 arkadaşlar medet ummak değil yahu, burnumdan gelecek birazdan açtığım başlık gerçekten. forumdan reçete yazdıracak halim yok, yarın gideceğim zaten doktora. fikri olan var mı dedim, bilgisi olan var mı dedim; kötü bir şey mi dedim saatlerdir anlamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ben bu tarz topikleri saçma bulmuyorum açıkçası. Bi sonuç almak için değil de, aslen içini dökmek için açıyo millet bu konuları. Ayrıca topiği açanların da burdan aldıkları cevapla tatmin olduklarını da sanmıyorum; hastalık devam etti mi doktora gidiyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 @koji e gitsinler bi zahmet :) @cynthia üstüne alınmana gerek yok genel olarak konuşmuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 adamınbiri said: ciddi sağlık durumlarında patiye ne yapmayılım diye topic açan insanlar saçmalamıyo yani...pardon.doktor icin randevu alirsin, randevu tarihi gelince gidersin, bu sirada da gayet merak edersin hakli olarak. Ben mide agrilarimi yazmistim buraya cok da dalga gecen olmustu biz mi bilicez diye, ama gayet onceden yasamis arkadaslarin tecrube ve fikirlerini alip aydinlanmistim konuyla ilgili doktora gidene kadar gecen surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 uzun süreli hareketsizlik sonucu oluşabiliyo ama ileride daha da başını ağrıtacak sorunlara yol açabilir bir doktora görün kesinlikle ve sık sık boyun esnetme hareketleri yap kafanı öne-arkaya sağa-sola çevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 sexten sonra bende de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar