Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ense kökünde yanma ve uyuşma.

Cynthia

Öne çıkan mesajlar

benim bildiğim böyle bi durumda gidersin doktor'a doktor sana ilaç yazar yada hastalığın şu der(ki Allah korusun bişi yoktur inş) sonrasında gelirsin böyle bi sorunum var daha önce yaşıyan var mı alternatif bi ilaç sorarsın...haksızmıyım?
böyle bi durumda tabiki doktor'a gidiceksin nedir yani bunun amacı?
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
benim bildiğim böyle bi durumda gidersin doktor'a doktor sana ilaç yazar yada hastalığın şu der(ki Allah korusun bişi yoktur inş) sonrasında gelirsin böyle bi sorunum var daha önce yaşıyan var mı alternatif bi ilaç sorarsın...haksızmıyım?
böyle bi durumda tabiki doktor'a gidiceksin nedir yani bunun amacı?

Bu foruma giren tıp ögrencisi yada doktor olamazmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

@adaminbiri: lütfen, bugün değil. başka zaman.. olur mu?

bakalım, geçmedi henüz acı ve yanma. sinir sistemi ya da beyinle ilgili bir şeyler olma ihtimali de var. ortopedik bir şey olduğunu sanmıyorum. yarın doktora görüneceğim.

aklıma bilgim dahilindeki hiçbir olasılık gelmiyor. alkolü de sigarayı da çok az miktarlarda kullanıyorum. ama bugün beni yerime kilitledi diyebilirim, şimdi hafif aralıklarla vurmaya devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar medet ummak değil yahu, burnumdan gelecek birazdan açtığım başlık gerçekten.

forumdan reçete yazdıracak halim yok, yarın gideceğim zaten doktora. fikri olan var mı dedim, bilgisi olan var mı dedim; kötü bir şey mi dedim saatlerdir anlamaya çalışıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
ciddi sağlık durumlarında patiye ne yapmayılım diye topic açan insanlar saçmalamıyo yani...pardon.
doktor icin randevu alirsin, randevu tarihi gelince gidersin, bu sirada da gayet merak edersin hakli olarak.

Ben mide agrilarimi yazmistim buraya cok da dalga gecen olmustu biz mi bilicez diye, ama gayet onceden yasamis arkadaslarin tecrube ve fikirlerini alip aydinlanmistim konuyla ilgili doktora gidene kadar gecen surede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...