Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 hadi lan benim anlımda çizgiler çıktı git şimdi kaydol hangi takıma kaydolacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Silkmede herkesi geçerim. koparmada bilemem said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ne güzel hava atıyorla benim hava atıcak bir özelligim yok bir kaçtane var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bence geçmiş senden. Çok ayırt edici bir tekniğin olmalı ki giresin bir takıma. Bence de hakem ol. Veya antrenör. Onlar için tam yaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Çok yaşlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ulan dedim noluyo "89 doğumluyum çokmu yaşlıyım" diyince bi anda noluo dedim dumur oldum. depresyon'a sokuodunuz beni :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 sen istiyosan gir biz mani olmıyalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bojan krkic 17 yaşında barça da oynuo giovanni dos santos 18 yaşında barça da oynuo düşün ne kadar yaşlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ama onlar çok büyük ihtimal 7 yaşından beri bi kulüpte minikler takımında falan oynamıştır tamam bende oynadım ama orta 2de bıraktım yani aradan 6 sene geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 duyanda sergenin tekrar kariyer yaptığını sanacak. iki koştur açılırsın yetenek varsa kimse tutamaz seni bak sergene bu yaşında eskişehiri süperlige çıkarmak için ter döküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 sergenden iyiyim ben lehn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Kaç sene minikler ve yıldızlar liginde oynamış biri olarak söyliyim, çok geç artık. Ha amatör veya 3. lig diyorsan geç değilde diğerleri için zor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 adamınbiri said: ben koyu fenerliyim Canavarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Evet işin ilmini eğitimini almış kişi olarak sorunu yanıtlıyorum. adamınbiri said: 1 yıl kasıp kondisyon yapsam ki teknik zaten var o kısmı sorun değil düzgün bi takıma girebilirmiyim? HAYIR P.S: Düzgün takımdan kasıt Bjk - Gs - Fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 orhan senın topun peşinden koşabilceğine inanmıyom be gülüm dfhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 mayk alırım aklını punkcu seni(yazıldığı gibi oku) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 arsenalde oynuo senin yasıtların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 fabregastan iki yaş küçüksün sadece utan olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 tim duncan topu ilk eline aldıgında 16 yaşındamıydı ne öle bişeydi inanırsan başarilirsin ben 21 yaşında şirinleri gördükten sonra artık herşeyin olabilicegine inanıyorum motive ol ve başar dostum:P bu yaştan sonra bi b.k olmaz tabi aga ders çalış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar