Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Dawn of War 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan ibine tunca.

adaa soruyorum, nasıl oyun? sen gelme ama gene sen bilirsin falan diyor.

imp2 için 5 gün süre veriyorum. ona gtelen olmazsa, basacam bu oyunu. 1v1 falabn diyor adam, şiddetle kınıyorumn.
Mesaj tarihi:
@huun: lem öle demedim, oyun bir sc gibi falan değil ama geyiğine oynanır bir süre dedim gel dene dedim :P 1v1 çalışcak adam sıkıntısı çekiyorum hatta gel de oynayak yani :P
Mesaj tarihi:
bu ne ya, iki-üç maç oynadım sonra önüne gelen kicklemeye başladı nedense. kıllandım şimdi ping mi yüksek nedir ki. performans yeşilde halbuki.

steam & windows live: xm214
Mesaj tarihi:
Yahu Steam üzerinden görüyorum herkes online ve oyunda.

Fakat sadece Microsoft Live üzerinden insanşlara ulaşıp oynayabiliyorum. Steam üzerinden arkadaşlarla nasıl oyun açılıyor?
Mesaj tarihi:
40 Puanlık Noob sorusu;

Yahu bu turretları nasıl kuruyoruz?
Millet güldür güldür döşüyor meretleri, savunmada da baya iyiler. Bir ben eksik kaldım.

Birde bütün gün sadece 1 maç kazanma meselesi var ki 3vs3 lerde, artık sorunu kendimde arıyorum.

Ayrıca şu Tunneler baya müthiş bir arkadaşmış. Cö-öööö diye savunmanın ardından birsürü meele unit çıkmak baya zevkli.

Fakat geçen oyunda meele üniteler daha kuvvetliydi, bu oyunda üstünlüğü ranged almış.
Mesaj tarihi:
Turret kurmayı sevmiyorsan kurma, sadece 2 herodan olan bişi zaten? Nasıl kurarım da etkili olur diyorsan arkasını duvara ver, olabildigince cok gecis yerlerini kaplasın mümkünse rakibin gidecegi bir noktası (Victory Point) korusun.
Mesaj tarihi:
turret sanırım mekboy ve technician'a mahsus, emin değilim gerçi.

dra ile birazdan oynayacağız sanırım, gelmek isteyen varsa steam'den filan temas edin. :)

bu arada nasıl nefret ediyorum bu steam'den, dün oyunun ortasında "hebele has become online" çıkardı paso tam en önemli düğmelerin üstüne heh. neyse settings'de varmış düzelttim.
Mesaj tarihi:
damlaya damlaya göl oluyor çünkü steam'in beceriksizlikleri, "the game is not currently available, please try again later"dan az çekmedim. :X

oynayacağım birazdan, katılmak isteyen varsa guruub ederiz.
Mesaj tarihi:
CoH'un yanında çok sönük geldi bana. İlk oyundan daha yavaş, daha az asker üretilebiliyor, powerlar ve herolar çok sıradan. Çok daha güzel şeyler yapılabilirdi bu konsept ile. CoH'un aynısının skinleri değiştirseler bile yeterdi bana.
  • Yeni Oluştur...