tunca Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 1v1 atan var muu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 oynayabilicek varmı 3kişiyiz 2vs2 yapardık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Nedir wl ve steam id creus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 lan ibine tunca. adaa soruyorum, nasıl oyun? sen gelme ama gene sen bilirsin falan diyor. imp2 için 5 gün süre veriyorum. ona gtelen olmazsa, basacam bu oyunu. 1v1 falabn diyor adam, şiddetle kınıyorumn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 oyunun betasımı çıktı kendsimi? tl de bulamadım oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 betası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 @huun: lem öle demedim, oyun bir sc gibi falan değil ama geyiğine oynanır bir süre dedim gel dene dedim :P 1v1 çalışcak adam sıkıntısı çekiyorum hatta gel de oynayak yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Steam / WL: Azmodaii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yüklüyorum ben de az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bu ne ya, iki-üç maç oynadım sonra önüne gelen kicklemeye başladı nedense. kıllandım şimdi ping mi yüksek nedir ki. performans yeşilde halbuki. steam & windows live: xm214 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 maç sırasında steam gitti kaybetmiş sayıldım ühühü beraber oynayalım aynı zamanda öğretirim diyen var mı 2v2 yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Yahu Steam üzerinden görüyorum herkes online ve oyunda. Fakat sadece Microsoft Live üzerinden insanşlara ulaşıp oynayabiliyorum. Steam üzerinden arkadaşlarla nasıl oyun açılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Açılmıyor hocam, bütün matchmaking sistemleri WL üzerinden yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bir maç çevirmek isteyen olursa saat 24'e kadar, buyrun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 geç kaldım sanırım, yarın atarız olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 40 Puanlık Noob sorusu; Yahu bu turretları nasıl kuruyoruz? Millet güldür güldür döşüyor meretleri, savunmada da baya iyiler. Bir ben eksik kaldım. Birde bütün gün sadece 1 maç kazanma meselesi var ki 3vs3 lerde, artık sorunu kendimde arıyorum. Ayrıca şu Tunneler baya müthiş bir arkadaşmış. Cö-öööö diye savunmanın ardından birsürü meele unit çıkmak baya zevkli. Fakat geçen oyunda meele üniteler daha kuvvetliydi, bu oyunda üstünlüğü ranged almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Turret kurmayı sevmiyorsan kurma, sadece 2 herodan olan bişi zaten? Nasıl kurarım da etkili olur diyorsan arkasını duvara ver, olabildigince cok gecis yerlerini kaplasın mümkünse rakibin gidecegi bir noktası (Victory Point) korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 eski oyuna gore melee ye girmek daha zor ama girdiginde sonuc daha kesin ve cok daha hızlı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 turret sanırım mekboy ve technician'a mahsus, emin değilim gerçi. dra ile birazdan oynayacağız sanırım, gelmek isteyen varsa steam'den filan temas edin. :) bu arada nasıl nefret ediyorum bu steam'den, dün oyunun ortasında "hebele has become online" çıkardı paso tam en önemli düğmelerin üstüne heh. neyse settings'de varmış düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 settinglse cozduysen sorununu neden hala nefret? WHY THE HATE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 damlaya damlaya göl oluyor çünkü steam'in beceriksizlikleri, "the game is not currently available, please try again later"dan az çekmedim. :X oynayacağım birazdan, katılmak isteyen varsa guruub ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 şu an oynayan varsa katılmak isterim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 varmı oynaya şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 CoH'un yanında çok sönük geldi bana. İlk oyundan daha yavaş, daha az asker üretilebiliyor, powerlar ve herolar çok sıradan. Çok daha güzel şeyler yapılabilirdi bu konsept ile. CoH'un aynısının skinleri değiştirseler bile yeterdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar