S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Daha öncede bir benzeri yapılmıştı; http://www.vakit.com.tr/News/Images/0005000120080412134410.jpg http://i8.tinypic.com/5ychu2a.jpg http://www.ensonhaber.com/images/news/44043.jpg mozaik..?bale yapan küçücük çocuğa mozaik konması niye?Ondan da mı tahrik oluyorsunuz?bir de böyle yaparak cennete gidiceğini sanmak,diyicek lafım kalmıyor valla,siz eğer cennete girerseniz ben cehenneme kendi rızamla girerim.. Benim gibi ateistide,müslümanıda vs herkesi haklı görmeye çalışan biri bile bu raddaya geliyorsa,dindarlarda cehenneme gitsin düşüncesine sahip olabiliyorsa,birşeyler bu ülkede feci halde ters gidiyordur. Yarın öbürgün,kuran kursunda bomba patlatılması,bale yapılan bir çocuğa taciz gibi provokatif eylemler olursa bu ülke halkını kim ayırıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Eh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 resimlerin 2si çıkmamış,güncelledim,hepsi arka arkaya daha hoş duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 6 yaşında nikah düşüyor, 9 yaşında gerdek. Ne diyorsun sen? Tabii mozaiklenmeli. Azdırıyorsunuz milleti; sonra italyanına japonuna tecavüz edip öldürüyorlar. Mozaikleyin hepsini.... Hatta ne mozaiği ulan; türbana sokun diyerek iyice kendimi aşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 cenneti huri bazında arzulayan kişilerden 6 yaşındaki çocukları mozaiklemesi çok görülmemeli.işleri güçleri cinsellik cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yaw adam piyasa yapıyor. kendi hitap ettiği kesime uygun haber yapıyor ve anlatımı kuvvetlendiriyor. oyunun kuralı böyle. her görüşte ve her yönde aynı çizgiyi görmek mümkün. herkes ne olduğunu biliyor, herkes neden yapıldığını biliyor ama kimse esası kabul etmiyor. asıl ikiyüzlülük bu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 OR.. diye bişeye başlayacam ama banlanırım... içimde kalsın bir gün herkesinki aynı anda dışarı fırlicak.. ayık olun..işaretimi bekleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 haber7ye varana kadar birçok siteye bakarım,evet orada da taraflı haberler var,veya haber3..ama taraflı haber başka,bir hakaret başka..şahsen ben ülkemin hiçbir gazetesinde bu tarz bir mozaiklenme görmek istemem,ha gazete gitsin akpyi desteklesin,tayyiple röportaj yapsın,diğeri gitsin aydın doğanı övsün,takılsınlar kafalarına göre,ama öbür yandan hakaret boyutuna girmesinler. Bugün 5 yaşında çocuğa mozaik koymak,ben 5 yaşında çocuktan tahrik oluyorum demektir,ve bu 5 yaşındaki çocuktan tahrik olan insani hayvanların yaptığı suçtur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 eheheh.. he özgürlük tabi sonuçta kendi çocuunuz. anlamadığı kelimelerle gariban veledin yaratıcılığını aklını mantığını ezin. büyüyünce kadını erkekten erkeği kadından ayırın mozaikleyin falan,beyninizin alt katmanına da cinselliği hapsedin, insanı doğasının zıttına zıttına koşturun. saman gibi yaşayıp huri hayaliyle falan ölün hiç umrum değil de.. yarattığınız cinsel açlıktan kıvranan testosteron basmış toplumla netçez biz ben onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bunlar hangi gazeteden_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bu ülkede ciddi bi şekil bozukluğu var arkadaş. ama el atacak adam yok. kimse de kalkıp kuran kursları şöyle olmalı demiyor. ya açık kalacak bu haliyle, ya kapancak. çözüm üretmek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bunlar Vakit adlı paçavradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bale yapan cocuklar en fazla 6 yaşında o mozaikledikleri de en fazla 14 yaşındadır.Heaaaa tamam tamam anladım bunlar annelerini sevmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ombakkombak said: 6 yaşında nikah düşüyor, 9 yaşında gerdek. Ne diyorsun sen? Tabii mozaiklenmeli. Azdırıyorsunuz milleti; sonra italyanına japonuna tecavüz edip öldürüyorlar. Mozaikleyin hepsini.... Hatta ne mozaiği ulan; türbana sokun diyerek iyice kendimi aşıyorum. Budur yani olay. Bi millet anca bu kadar beyinsizleştirilebilirdi, hakikaten "helal" olsun. Amerikan görsel medyasında hep görürüz, bi sürü Amerikalı toplanmış, bi dini konuşmacının ateşli konuşmasıyla kendilerinden geçip, adamın ordakilerin bütün hastalıklarını iki şipşakla geçirmesine inanırlar. "Oha adamlar mal" deriz, "Amerikalılar dini o kadar abartmış ki kafaları çalışmıyo" da deriz bazen. Ama şimdi anlıyorum ki bizim millet de tamamen aynı. Tek fark onların hıristiyan bizimkilerin müslüman olması. İslam "kapanın" demese, peygamber 6 yaşındaki kız çocuğunu "kötü yoldan kurtarıp", 9'unda anne yapmasaydı cinsellik bu kadar bastırılmış olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 cinsellik icgudu yoluyla insanin ogasinda var adam olup nefsine hakim olmak co ksacma bir dusunce herkes carsaf giysin boylece milelt birbirinden tahrik olup azmasin en kolay yontem adam olmaya hayvansi icgudulerin yerine beynini aklini dinlemene ne gerek var welcome to the jungle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 forumda bnayanlar var abi, mozaik çekin anasayfaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bu ses ulaşıcağı kulaklarda yankı buluyor ya bu ülkede ona yanıyorum . millet ileri giderken biz her yeni senede 10 sene geriliyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 "Cocuklarini Kur'an kurslarina gondermek isteyen aileler yasaklarla bogusurken; bati emperyalizminin sembolu olan bale kurslarina hergun yenisi ekleniyor" LOL EPIC FAIL hic gulecegim yoktu vakit sagolsun baya guldurdu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 zaman gazetesi said: "Medreseler açılmayacaktır. Millete mektep lazımdır." Bu hiddetli sözler, Gazi Mustafa Kemal'e aittir ve 18 Eylül 1924 günü Rize Hükümet Konağı'nın merdivenlerinden inerken kendisine 'medreselerin yeniden açılması' için dilekçe veren iki müftünün yüzüne karşı söylenmiştir. zaman said: Ve öyle olsaydı Atatürk bağırıp çağırmakla yetinir miydi? zaman gazetesi said: "Hep önde, hep ileri!" Olur olmaz her vesileyle söylediğimiz Onuncu Yıl Marşı böyle diyordu. bu da zaman gazetesinden bir parça bu sabahtan , kelime oyunlari süper gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 vakit gazetesinde bir haber vardı zamanında. sezer'in günleri biterken cumhurbaşkanlığı için yorum yapıyordu. ilkine bişey diyemiyoruz yasa yüzünden diye bir cümle vardı. adını bile almıyorlar ağızlarına. bi zaman gelicek onlara mektup yazacam: O adını anmadığın adam olmasaydı anana tecavüz edilmiş olup sen bir p.ç olucaktın diye. insanın damarına bassınlar biraz daha bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bunlar denyo ya amaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 işte anlaşılmayan kısım bu salakların saadet partisi'nde kaldığı. lol ayrıca batı emperyalizmini baleyle eşleştirdikten sonra yazı sp'linin yorumunda normalmiş gibi anlatılmış, tam komedi. eser miktarda da olsa böyle zavallılar maalesef her toplumda mevcut maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hakikaten çok enteresan insanlar bunar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Espri gibi insanlar. Okuyanlarda acaba: -Hı hı çok haklılar! mı diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar