Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeterin artık - 5 yaşında çocuktan tahrik! -

S_h_a_D_o_W

Öne çıkan mesajlar

Daha öncede bir benzeri yapılmıştı;
http://www.vakit.com.tr/News/Images/0005000120080412134410.jpg
http://i8.tinypic.com/5ychu2a.jpg
http://www.ensonhaber.com/images/news/44043.jpg

mozaik..?bale yapan küçücük çocuğa mozaik konması niye?Ondan da mı tahrik oluyorsunuz?bir de böyle yaparak cennete gidiceğini sanmak,diyicek lafım kalmıyor valla,siz eğer cennete girerseniz ben cehenneme kendi rızamla girerim..

Benim gibi ateistide,müslümanıda vs herkesi haklı görmeye çalışan biri bile bu raddaya geliyorsa,dindarlarda cehenneme gitsin düşüncesine sahip olabiliyorsa,birşeyler bu ülkede feci halde ters gidiyordur.

Yarın öbürgün,kuran kursunda bomba patlatılması,bale yapılan bir çocuğa taciz gibi provokatif eylemler olursa bu ülke halkını kim ayırıcak?
Sosyal ağlarda paylaş

yaw adam piyasa yapıyor. kendi hitap ettiği kesime uygun haber yapıyor ve anlatımı kuvvetlendiriyor. oyunun kuralı böyle. her görüşte ve her yönde aynı çizgiyi görmek mümkün.

herkes ne olduğunu biliyor, herkes neden yapıldığını biliyor ama kimse esası kabul etmiyor. asıl ikiyüzlülük bu galiba
Sosyal ağlarda paylaş

haber7ye varana kadar birçok siteye bakarım,evet orada da taraflı haberler var,veya haber3..ama taraflı haber başka,bir hakaret başka..şahsen ben ülkemin hiçbir gazetesinde bu tarz bir mozaiklenme görmek istemem,ha gazete gitsin akpyi desteklesin,tayyiple röportaj yapsın,diğeri gitsin aydın doğanı övsün,takılsınlar kafalarına göre,ama öbür yandan hakaret boyutuna girmesinler.

Bugün 5 yaşında çocuğa mozaik koymak,ben 5 yaşında çocuktan tahrik oluyorum demektir,ve bu 5 yaşındaki çocuktan tahrik olan insani hayvanların yaptığı suçtur
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh.. he özgürlük tabi sonuçta kendi çocuunuz. anlamadığı kelimelerle gariban veledin yaratıcılığını aklını mantığını ezin. büyüyünce kadını erkekten erkeği kadından ayırın mozaikleyin falan,beyninizin alt katmanına da cinselliği hapsedin, insanı doğasının zıttına zıttına koşturun. saman gibi yaşayıp huri hayaliyle falan ölün hiç umrum değil de..

yarattığınız cinsel açlıktan kıvranan testosteron basmış toplumla netçez biz ben onu bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
6 yaşında nikah düşüyor, 9 yaşında gerdek. Ne diyorsun sen? Tabii mozaiklenmeli. Azdırıyorsunuz milleti; sonra italyanına japonuna tecavüz edip öldürüyorlar. Mozaikleyin hepsini....

Hatta ne mozaiği ulan; türbana sokun diyerek iyice kendimi aşıyorum.

Budur yani olay. Bi millet anca bu kadar beyinsizleştirilebilirdi, hakikaten "helal" olsun. Amerikan görsel medyasında hep görürüz, bi sürü Amerikalı toplanmış, bi dini konuşmacının ateşli konuşmasıyla kendilerinden geçip, adamın ordakilerin bütün hastalıklarını iki şipşakla geçirmesine inanırlar. "Oha adamlar mal" deriz, "Amerikalılar dini o kadar abartmış ki kafaları çalışmıyo" da deriz bazen.
Ama şimdi anlıyorum ki bizim millet de tamamen aynı. Tek fark onların hıristiyan bizimkilerin müslüman olması. İslam "kapanın" demese, peygamber 6 yaşındaki kız çocuğunu "kötü yoldan kurtarıp", 9'unda anne yapmasaydı cinsellik bu kadar bastırılmış olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

zaman gazetesi said:
"Medreseler açılmayacaktır. Millete mektep lazımdır." Bu hiddetli sözler, Gazi Mustafa Kemal'e aittir ve 18 Eylül 1924 günü Rize Hükümet Konağı'nın merdivenlerinden inerken kendisine 'medreselerin yeniden açılması' için dilekçe veren iki müftünün yüzüne karşı söylenmiştir.

zaman said:
Ve öyle olsaydı Atatürk bağırıp çağırmakla yetinir miydi?

zaman gazetesi said:
"Hep önde, hep ileri!" Olur olmaz her vesileyle söylediğimiz Onuncu Yıl Marşı böyle diyordu.

bu da zaman gazetesinden bir parça bu sabahtan , kelime oyunlari süper gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

vakit gazetesinde bir haber vardı zamanında. sezer'in günleri biterken cumhurbaşkanlığı için yorum yapıyordu.

ilkine bişey diyemiyoruz yasa yüzünden diye bir cümle vardı. adını bile almıyorlar ağızlarına. bi zaman gelicek onlara mektup yazacam: O adını anmadığın adam olmasaydı anana tecavüz edilmiş olup sen bir p.ç olucaktın diye. insanın damarına bassınlar biraz daha bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

işte anlaşılmayan kısım bu salakların saadet partisi'nde kaldığı. lol ayrıca batı emperyalizmini baleyle eşleştirdikten sonra yazı sp'linin yorumunda normalmiş gibi anlatılmış, tam komedi.

eser miktarda da olsa böyle zavallılar maalesef her toplumda mevcut maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...