glamdring_S Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Topum ben adlı topic'i kitledikten sonra zaugna'nın bana attığı içeriğini tahmin edebileceğiniz terbiyesiz bir mesajı buraya cp'lemek istemiyorum ancak, bu mesajı atan arda olmasaydı buradan çok daha saçma yerlere uzardı bu olay. Arda'ya gerekli cevabı attım, heyecanlı kendisi biraz zamanla olgunlaşıcak daha. Onu geçiyorum, Modlar yada sadece Cons üstüne alınabilir beni bağlamaz: burada sayısız insan ve diğer şeyle dalga geçiliyor ortalıkta gezinen sosyal hayatı paticikten ibaret zavallılar var bunun hepimiz farkındayız, ancak madem arkadaş ricası ile topic kitleyecekseniz o zaman o arkadaşın olası tavırlarına karşı belli önlemlerinizide alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Death To All Of Them Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 die mf die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 FUCK THE ALL AREA MASTERS HERE!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Kitlenmesi saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Çok eğleniyorsunuz galiba ama burda bana yapılan ağır bir terbiyesizlik var, garbage diye her boka postlamayın saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 nedir ki olay? özel mesajdan ibaretse ona bir şey yapılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sende haklısın tabi ama "yoğun istek" yapacak kadar yakınsa ve öm'la ne atıp atmaması gerektiğini bilen bir insan olmasına rağmen bu mesajı atabilme hakkı buluyorsa bunu bir incelemek lazım. Sanırım bu mesaj yüzünden zaugna'nın forumdan atılmasını isteme hakkım var ama bu istek onun terbiyesizliği kadar saçma olacak. Sadece sizin bilgilerinize sunmuşum gibi görün siz, aklını başına almak ona kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Apache said: nedir ki olay? özel mesajdan ibaretse ona bir şey yapılamaz. +1 özel mesajdan ibaretse neden buraya taşınıyor ya kendi aranızda çözün yada yönetime taşıyın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 özel mesajdan küfür terbiyesizlik tabi ama...foto... AHAHAHHAHAHAHHAHAHHAAHAHHAHHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ban or ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Ss isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ss or didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ss = privacy hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 konuyu sikayet etmis, kapanmis. ozelinizi aranizda halledin. ayrica konuda adamin agzina sicmissiniz, hala gelip neyin terbiyesizligini konusuosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Arda, kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ııııy garbage modları ııııy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ZaugnaKhaldun said: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Bide madem topic açıyosun özel mesajı da yaz. Eğlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 yoğun istek işin şakası, orda adamın tanıdığı tanımadığı herkes dalga geçmiş ve hafif şeylerde değil. özel mesaj ise bizi bağlamaz atarsın mail adminler halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 glamdring_S said: Çok eğleniyorsunuz galiba ama burda bana yapılan ağır bir terbiyesizlik var, garbage diye her boka postlamayın saçma sapan. yav tamam da ss or didnt happen demiş eleman. yani. konuyu bilmiorz ki aranızda bir şeyler geçmiş sonra gelip şikayet ediosunuz garbıçta. ee ss or didnt happen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 olayı söyleki bizde bilelim yoksa olmamış sayarız senle dalga geçeriz...demeye getiriyolar yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Link Şikayet etme gibi bir planım olmadığına göre direk buraya yapıştırıyorum, Arda yolladığın resim hakaten komik quote'layınca üzerinde zaugnakhaldun yazıyor direk o daha güzel olmuş, hayır senin dediğin sıfata girip şimdi resmi [email protected]'a at diyor şeytan, bu bir tehdit mi? Hayır çünkü tabiki yapmayacağım böyle birşeyi. Nese hakaten sana sinirlenemedim ama çok ciddi şekilde ayıp yaptığın şey, burda herkesle dalga geçiliyor bunu yeri geldi sende yaptın uzata uzata? sen benden daha iyi bilirsin bunları... Ama kimse böyle gerçekten lise 1 çocuğu gibi anne babaya sövme çabalarına girmiyor, hatta bunu geçiyorum artık sizle küstüm tribine bile girmiyor. Hala burda olayı biraz şakaya alır ağızda konuşuyorum belki bazı insanlar dicek oha bana bu lafları etse sıçarım ağzına falan ama mesajdada dediğim gibi 21 yaşın olgunluğu ve birşekilde yaşanmış arkadaşlık ile adam gibi gelip bu küfür için özür dileyeceğini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 hemen süper zoom yapan gözlerimle okiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 adamınbiri said: hemen süper zoom yapan gözlerimle okiyim. Üstüne tıkla bak ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar