Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garbage modları ve terbiye


glamdring_S

Öne çıkan mesajlar

Topum ben adlı topic'i kitledikten sonra zaugna'nın bana attığı içeriğini tahmin edebileceğiniz terbiyesiz bir mesajı buraya cp'lemek istemiyorum ancak, bu mesajı atan arda olmasaydı buradan çok daha saçma yerlere uzardı bu olay.
Arda'ya gerekli cevabı attım, heyecanlı kendisi biraz zamanla olgunlaşıcak daha.
Onu geçiyorum, Modlar yada sadece Cons üstüne alınabilir beni bağlamaz: burada sayısız insan ve diğer şeyle dalga geçiliyor ortalıkta gezinen sosyal hayatı paticikten ibaret zavallılar var bunun hepimiz farkındayız, ancak madem arkadaş ricası ile topic kitleyecekseniz o zaman o arkadaşın olası tavırlarına karşı belli önlemlerinizide alın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sende haklısın tabi ama "yoğun istek" yapacak kadar yakınsa ve öm'la ne atıp atmaması gerektiğini bilen bir insan olmasına rağmen bu mesajı atabilme hakkı buluyorsa bunu bir incelemek lazım. Sanırım bu mesaj yüzünden zaugna'nın forumdan atılmasını isteme hakkım var ama bu istek onun terbiyesizliği kadar saçma olacak. Sadece sizin bilgilerinize sunmuşum gibi görün siz, aklını başına almak ona kalmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

glamdring_S said:
Çok eğleniyorsunuz galiba ama burda bana yapılan ağır bir terbiyesizlik var, garbage diye her boka postlamayın saçma sapan.


yav tamam da

ss or didnt happen demiş eleman. yani.

konuyu bilmiorz ki aranızda bir şeyler geçmiş sonra gelip şikayet ediosunuz garbıçta.

ee

ss or didnt happen :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Link

Şikayet etme gibi bir planım olmadığına göre direk buraya yapıştırıyorum, Arda yolladığın resim hakaten komik quote'layınca üzerinde zaugnakhaldun yazıyor direk o daha güzel olmuş, hayır senin dediğin sıfata girip şimdi resmi [email protected]'a at diyor şeytan, bu bir tehdit mi? Hayır çünkü tabiki yapmayacağım böyle birşeyi.

Nese hakaten sana sinirlenemedim ama çok ciddi şekilde ayıp yaptığın şey, burda herkesle dalga geçiliyor bunu yeri geldi sende yaptın uzata uzata? sen benden daha iyi bilirsin bunları... Ama kimse böyle gerçekten lise 1 çocuğu gibi anne babaya sövme çabalarına girmiyor, hatta bunu geçiyorum artık sizle küstüm tribine bile girmiyor. Hala burda olayı biraz şakaya alır ağızda konuşuyorum belki bazı insanlar dicek oha bana bu lafları etse sıçarım ağzına falan ama mesajdada dediğim gibi 21 yaşın olgunluğu ve birşekilde yaşanmış arkadaşlık ile adam gibi gelip bu küfür için özür dileyeceğini umuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...