Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş - G.B Oftaş

Mumu

Öne çıkan mesajlar

Besiktasin bu sezon hakemler tarafindan hakkinin yendigini zaten inkar edemeyiz, ama bu kac mac yendi? Kacindan galip, kacindan puan kaybiyla cikti? Su da baska gercektir ki maaelsef son dakkikada kurtarilan maclar sayesinde kimse takimi elestirmedi, takim icindeki dinamikleri goremedi. Besiktasi Turkiyenin en buyuk uc kulubunden birisi ve hatayi hakemlere veya federasyona tamamen yigmak cok cok yalnis. Hakkin yenir ve buna ses cikarirsin ama taraftari ve kendini tamamen buna yoneltirsen o zaman futbolcularin da isyan eder. Dunki penalti verilmeliydi, verilseydi de besiktas 1-1 yapabilirdi maci, belki oradan kazanirdi maci, ama sorarim gercekten, dunki futbol cok mu iyidi? Hata yok muydu? Bu mac her ne kadar besiktas icin agir darbe olsa da takim icindeki futbolu guzel yansitmadi mi? Besiktasin yonetiminde kanimca sorun var ve cozulmesi lazim... su anda yonetimin baska takimlar veya hakemleri suclama taktikleri sayesinde bazi seyler gorulmuyor.

Turkiye liginde hakkiniz yense de liverpooldan 8 gol yemeyi hak ediyor mu Besiktas? PSGleri, Chelsealeri ve Barcelonalari evinde yenen besiktas bunu hak etmedi ve her ne kadar rakip taraftar olarak gulsek te eglensek te o 8-0 lik macta, herkes Turk takimi 8 yedi olarak biliyor ve bu da hepimizi olumsuz etkileyen birsey.

Kanimca bir sekilde taraftar toplulugun temsilcileri mi yapar birileri mi yapar bir sekilde uyanip sorunun SADECE hakemlerde ve federasyonda olmadigini anlamali. Mehmet Yozgatlilari falan almakla gelismez bu takim, ve haksizliklardan cok en buyuk engeliniz Demirorendir kanimca (ne olursa olsun, bu sezon kacan bir sampiyonluktan dolayi ne kadar para kaybederseniz kaybedin, Vicente Del Bosque'ye verilen tazminat kadar degildir, bunu da gormek lazim).

Oyle yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın da video direk cry more. Bu kadar acındırılamazdı yani bir takım. Durum göründüğü kadar vahim değil orda yazılanların en az 1/4'ü yalan. Ayrıca Rıdvan ve Gürcan Bilgiç'e amigo demiş. Ordan sonra izlemeyi bırakıcaktım da yorum yapmak için bitiriym sonuna kadar dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

rıdvan ve gürcan bilgiç türkiye sınırlarındaki her fenerbahçeli gibi en büyük fener yorumlarına başladılar çoktan holy.

yalnız ortada ufak bi sorun var. en büyük fener diyerek futbolunu ilerletemezsin. yıldırım demirören ne zaman gidicek ya hakkaten acaba? bi de gitse kim gelicek yerine? zor ya bizim işimiz de bundan sonra yıldırım demirören bizim altımızı oydu iyice o yüzden giderse komple çökücek kulüp.
Sosyal ağlarda paylaş

bırakın hakemleri. beşiktaş ın 19 kayseri nin 13 galibiyeti var ama kayserinin averajı daha iyi. beşiktaş en çok şut çeken 12. takım.
bunlar bile beşiktaşın ne kadar berbat bi takım olduğunu gösteriyor. bu takım 10 transferle bile çözülmez. 4 yıllık demirören enkazı. artık beşiktaş zor toparlanır.
Sosyal ağlarda paylaş

nukbasliklikiz said:
bırakın hakemleri. beşiktaş ın 19 kayseri nin 13 galibiyeti var ama kayserinin averajı daha iyi. beşiktaş en çok şut çeken 12. takım.
bunlar bile beşiktaşın ne kadar berbat bi takım olduğunu gösteriyor. bu takım 10 transferle bile çözülmez. 4 yıllık demirören enkazı. artık beşiktaş zor toparlanır.

+1 buna

Beşiktaş'ın tek ve en önemli sorunu yönetimdir. 3 sene önce kendi kendime verdiğim sözü yediğim için pişmanım. O zaman Demirören gitmeden maçlara gitmicem ve kombine almıcam demiştim fakat içimdeki aşk buna engel oldu :( Herkes Beşiktaş'ın son dakika gollerinden bahsetmiş , sonuçta son dakikalarda bu maçın içine dahil olan bir süredir ve 15.dk ile 90. dakikanın bir farkı yoktur. Beşiktaş'ın kötü futbol oynadığı doğru fakat ligimizde hangi takım iyi futbol oynadı ki? Fenerbahçe büyük maçlar dışında futbol mu oynadı veya Galatasaray? Beşiktaş'ın kadro olarak sorun ortasaha dır , ortasaha'ya yapılacak takviyeler Beşiktaş için yeterli olacaktır. Bir takımı ortasaha oynatır golcüleri ortasahalar gol kralı yaparlar
Sosyal ağlarda paylaş

valla yıldırım demirören bu şekilde yönetimden karşısına kimseyi alamıyo; paramı verin banane diyo. taraftarı satın almış (kusura bakmayın ama böyle) hiçbir taraftar da karşısına çıkmıyo.

e hal böyleyken yıldırım demirören aziz yıldırım istifa edene kadar etmem der, aziz yıldırım da istifa etmeyeceğinden kafadan bi 10 yıl daha yıldırım demirören başkan olur. ya da çıldırmış bi taraftar kulübü basar, herkesi öldürür.

eğer bu olay olmazsa beşiktaşlılar daha çoook kanser olurlar. geçmiş olsun şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yorumları okudum da yok penaltı verilmedi yok o olmadı bu olmadı son 3 seneye bakın bakalım Fenerbahçe 10 tane penaltı kullanmamış ama buna rağmen 3 sezonda 2 kez şampiyon olmuş.

Hakem hatasını geç abicim sen Gordon diye bir adam alıyorsun yerine Baki oynuyor adamı sanki Baki'nin yedeği olarak almışsın.

Mehmet Yozgatlı'yı almışsın ne gerek varsa :) adam koskoca sezonda 3 maç oynamış zaten 90 dk top oynayacak adam değil ya.

Ricardinho'yu bitirmişsin ki Rico biraz oynasa çok iş yapardı şans tanınmadı.

Koray'ı göndermişsin Cisse yokken Beşiktaş'ın hali harap ama herşeyi hakeme bağlıyorsunuz ayıp ya bu sene Bjk bu halde ise Yıldırım Demiröre ve tayfası yüzündendir.

Eğer senin 2.başkanın ya da her ne haltsa çıkıp karı kız takımı gibi oynadık derse senin başkanın Türkiye Kupasını alıp hastane hastane dolaşırsa senin seyircin en ufak bir harekette futbolcuna küfür ederse bu halde olursun.

Del Bosque ve tayfasına 8meuro ödersen Tigana ve Rico ile Fifa'lık olursa 3 senede 50 topcu alıp 7sini takımda tutarsan böle olur.

O yüzden her maç sonu hakeme bok atmayın ilk önce hatayı kendinizde arayın.

He evet bu sene Beşiktaş'ın çok hakkın yendi Galatasaray maçında olmayan koner olmayan penaltı,Ankara maçında verilmeyen gol ama onlar verilse bile emin olun bu yönetim ve bu mali durum ile çok zor.

Birde ne olursa olsun küçümsemiyorum ama Beşiktaş Oftaştan da çok iyi bir takım yani cuma akşamı gayet kötü futbol oynadı Beşiktaş.
Sosyal ağlarda paylaş

12 puanımız çalınmışsa, kötü beşiktaş için baya iyiymişiz..önceki yazılarda arkadaşlar ayrıca beşiktaşın problemlerini yazmışlar zaten ondan gerek duymadım, çözüm bulunmalı acilen, ayrıca yine de söyliyim, beşitaş bu sene kesinlikle şampiyonluğu hak edicek futbol oynamadı, hata sadece ynetimde de diil ki futbolcuların tutumuna da bakılsın, şampiyonluğa giden bir takımın futbolcuları nasıl oynamışlar özellikle son haftalarda!... gerçi zaten kim "bu takım kesin şampiyon" dedirtecek futbol oynadı ki, en kötüsüde beşiktaş. neyse önümüzdeki sezona bakıcaz, ne mutlu kararlar herkese adil ve eşit olursa..
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Tamam haklısın bu yazdıkların çok doğru fakat bu sene Süperlig'de hangi takım çok iyi top oynadı ki? onu da geçtim eğer sen çok kötü pynuyorsan ve yönetimin çok kötüyse kendine yapılan haksızlıkları konuşamazmısın?
yok tabi ki de haksızlıkları konus ama herzaman da bunun arkasına saklanma demek istedim yönetim açısından.

Zaten Beşiktaş a birsey vermiyorlar zarardan başka Beşiktaş 5 sene şampiyon olmasın isterse ama doğru bir yapılanmaya girerse zaten şampiyon olmadığı senelerin acısını katmerli katmerli çıkartır zaten.

Çünkü başarıya ac bir camia ve taraftara sahip eğer başarıya ac ve yetenekli oyunculardan olusan bir takım ve deneyimli bir hoca bence Bşiktaş a çok yararlı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes bana kızıcak şimdi ama bence Beşiktaş'ın kadrosu gayet iyi. Sırayla başlayalım ;

Rüştü : Mükemmel bir lider ve Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden ve hiçbir problemi yok bana göre.

Toroman: Türk savunmacılar içersinde en iyis , kademe anlayışı ve mücadelesi ile Bülent Korkmaz'ı hatırlatıyor , yanına iyi oyun kuran bir uzun stoper verdiğin zaman onun kademesine girerek çok iyi iş yapar.

Gökhan Zan: Millli takımımızın stoperi , hava hakimiyeti tartışılmaz.

Serdar Kurtuluş: Sakatlık geçirmeden önce herkesin beğendiği bir oyuncu. Devamlılığı sağlarsa milli takımda Gökhan Gönül ile değişmeli çok iyi olurlar.

Tello: Ben savunmanın solunda oynaması gerektiğini düşünüyorum , pas kabiliyeti ve sürati ile tam bir solbek bana göre.

Serdar Özkan: Türkiye'nin son zamanlarda parlayan 1 kaç oyuncusundan biri , sürati , top tekniği ve oyun bilgisi çok iyi , eğer ısrar edilirse oynayabilir.

Delgado: Muhteşem bir oyun kurucu fakat oynarken kesinlikle defans yapmamalı ve arkasında 1-2 tane defansif ortasaha koyulmalı ki gücünü atak futbolu için harcasın. Alex gibi..

aydın: Bana göre beşiktaş'ın yeni nihat kahvecisi , ısrar ediilmesi ve önüne iyi örneklerin koyulması gereken bir futbolcu.

Holosko: İnanılmaz dripling ve sürati var , top ile geniş alanda çok hızlı , yek eksiği kafa topları o eksiğinide nobre tamamlıyor.

Bobo: Avrupa'nın istediği , fakat bu sene kafasının transfer için karışık olmasından dolayı çok verim alınamadı daha çok genç ve Brezilya milli takımı için düşünülen ismi geçen bir oyuncu. Kuvveti ve gol vuruşlarındaki beceresi en büyük artısı

Nobre: Türkiye ligleri için biçilmiş kaftan , hava toplarının ve karambollerin adamı.

şimdi bu takımın ne eksiği var? tabiki ortasahanın ortasına aurelio veya mehmet topal gibi oyunculara , eğer beşiktaş o mevkiye 1-2 tane dünyaca kabul edilmiş bir oyun kurucu ön libero alırsa sorunlarını çözer tabiki kadro olarak. Bu yönetimin değişmesi şartı ile...
Sosyal ağlarda paylaş

Tello solbek değil hayatı boyunca da zorunda olmadıkca oynamamıştır Rüştü eğer lider ise ben hiçbir sey bilmiyorum ki kalecilik yaparken idolümdü.Beşiktaın liberosu yok,sol beki,sağ beki,gökhan zan'ı toparlayacak song tarzı adamı yok daha ne olacak bu mu çok iyi kadro evet Türkiye için iyi kadro ama avrupa fortis kupası ve ligi götürecek ne derinliğe sahip ne de devamlılığa....
Sosyal ağlarda paylaş

hocam son dakkika atılan gollere bakarsan eğer hırs ve rudan ziyae popo kurtarma telaşı ile şişirilen topların sonucundan goller olmu bana son dakika hatta atılan çoğu golde bir tane organize atak golü göstesene ya Holosko kendi çabası ile 3 adam geçip kesmiş ya da geriden şişirilen toplarla karambol golü atılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...