spadina Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 İnsan neden kendini sevenin degerini bilmez?Daha dorusu bu sadece erkeklerde olan bişe mi?Bir kız arkadasim vardi cok seviyordu beni resmen gözümün icine bakiyordu benim icin yapmiyacagi sey yoktu bunu anliyabiliyordum.Ama ben essek gibi onun degerini bilemedim,daha dorusu cok ilgi gördüm belkide sıkıldım bu ilgiden.O bana sürekli beni ara benimle ilgilen diyordu ama benim istedigimde her saat basi onu aramak degildi,sonucta insan sevdigi kisiyi birazda olsa özlemek ister onu icinden geldigi icin onun sesini duymak istedigi icin aramak ister.Tabi ki aylar günler gecince aramicaktim onu ama her saat basida aramak istemiyordum.Neyse en sonunda o bana sen benim sana verdigim degeri vermiyorsun istersen ara verelim die tutturdu biraz özle beni die bende cok israr edince tamam istedigin gibi olsun ara verelim dedim ve biz ara verdik.Ve bu ara malesef 4 ay sürdü,daha dorusu benim icin uzun sürdü biraz cünkü ben ona gidipde tamam tekrar basliyalim dedigimde ondan tekrar ayrilamazdim ona bunu yapamazdim,kendimden emin olmak istedim gercekten ben bu kızı seviyormuyum die.Tam emin oldugum sirada o beni unutmak icin biriyle beraber olmaya basladi ve onunla bu konulari konusmak istedigimde ben biriyle beraberim sen o yüzden böyle oldun tepkisi aldim.Ve neticede kacan kovalanir hesabi o kacti ben kovaladim.Olaylar öyle bir gelisti ki artik nefret düzeyine ulasti.En sonunda birbirimizin hayatindan cikmaya karar verdik ama bunu beceremedik 15 gün dayanabildik sonunda o geri aradi beni salak sacma bi nedenden dolayi,ve öylede kaldi su an gene görüsüyoruz ama lafta dost gibi.Ve hala hissediyorum konusmalarindan ben seni cok sevdim neden böyle birakip gittin beni havasi var hala kızgın bana,yani devam etseydik biz evlenirdik ben buna inaniyorum cunkü evliligi düsünebilecegim birisi.Neyse lafin kisasi siz siz olun eger birisi gercekten sizi seviyorsa ondan vazgecmeyin ne olursa olsun,su dünyada en cok ihtiyac duydugumuz sey bizi gercekten seven birinin olmasi ve siz bunu elde ettiyseniz ottan boktan sebebler icin birbirinizi kalbinizi kirip donusu olmayan yollara girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Doganin kanunu "Yuz verdik g.tun kalkti" misali oluyor. Ba$ka bunun aciklamasi yokta, soyle bir durum var belki normal olan bizleriz de kar$imizdakiler garip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 gerçekten biriyle mutlu bir beraberlik sürdürmek için belli bir olgunluğa ihtiyaç duyuluyor, sevmek her şey değil hiç bişey de değil, senin yazdığını erkeklere yaşatanlarda var, aynı senin gibi 'aaaaahhh ahhhh beni çok seviyordu ama ben sevemedim' diye böle hafif mağrur bi şekilde anlatılır, gururlarının okşanmışlığı hala üstlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ben onun bana olan sevgisine karsilik vermemisim ki abi,elbet onun bana olan sevgiside bir gün bitecekti ki öylede oldu bitti yani su an bana ne dese hakli yani bise diyemiyorum.Ben seni cok sevdim ama sen beni hic sevmedin sen beni birakmasan ben seni hic birakmazdim diyor bise diyemiyorum ben hakli kiz.Garip olan bizleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Abi belki kizi cok uzdugunden dolayi , icinde ona karsi bilemedigin bir acima duygusundan boyle dusunuyor olabilirsin? Yani ne biliyim kendini pek hirpalamaya gerek yok boyle konularda, bilirsin bir laf vardir " Seversen s...., s.... sevilirsin". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Garip olan kavramlar arkasına gizlenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Kimsenin garip falan olduğu yok gayet normal herşey. Garip olan bu olayı çok uzatıp insanlarn ömürlerinden çalma çabası.. Zaten kızlar bu konuda unutlumaz kılacak başka şeyler yaşanmamışa aralarında erkeleri çokta fenomen haline getirmezler, önüne bakarlar, çokta çalamazsın ömürlerinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ara vermek nedir hacı biliyor musun? : hani üniversitede daha çok istediğin bi yere gitmek için öss ye girersin ya. ama aynı anda okulu dondurursun hani öss olmassa yine buraya dönerim diye. bilmem anlatabildim mi... aynen odur. yoksa her şubatta ara verelim yahu ne bu. 15 gün tatili gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ara dediğin liglerde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 +1 Laraken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ara dediğin öle ay falan olmaz bir süre kafanı dinlersin ama 3 4 ay olmaz yani.. larkenin sölediği bu duruma özel, yoksa ara verip biraz, artan sorunlardan uzaklaşıp, aslında yaşanan sorunlardan daha önemli olanın biribirine olan sevgisinin olduğunu anlayııp ilişkiye daha iyi bir dönüşe de sebep de olabilir ara vermek.. Ki amaç ta aslında budur. Yoksa ben o verilen arada dalgama bakarım diyorsan mantık olarak, zaten bunun adı ara olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Tanıdık geldi olay bir yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 her yediginiz boku genellemeye vurup, herkesi kendiniz gibi sanmasaniz olmaz. garip bi varlik degilim ben, senin garipligin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sen de özgün bir şekilde garip bir adamsın be aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Baluu said: Garip olan kavramlar arkasına gizlenmek. Aquila aynı şeyleri farklı cümleler ile anlatmışız, benim gibi düşünenleri halen görebilmek güzel. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 fake erkek acc aıp, erkekler olarak şöleyiz böleyiz demek ayıp ama. biz yapıyomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 doganin kanunu, dogada fazla bulunan seyin degerinin az olmasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 spadina karşılık veremiyorsan ''tam anlamıyla'' dogru kisi degil demektir bu. Kendimi bende zamanında uzuyordum boyle olaylarda , fakat yasadıkca ogreniyorsun herkes mukemmel degil , ve bir insan seni seviyor diye de senin birseyler yapma mecburiyetin yok.Her zaman birseyler eksik olur.Tekrar soyluyorum o kız senin aklını basından alamıyorsa vardır bir sebebi,eger o eksiklere ragmen devam etmek istersen bi sekilde,pek te ic acici olaylar beklemeaz sizi,kırarsınız birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 lol aquila 12'den vurmuş hedefi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 24 saat aranmak isteyen kız evlenilcek kız değildir, olsa olsa telekız olur teknolojiyi bu kadar abartmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 sensin garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sam said: lol aquila 12'den vurmuş hedefi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 spadina güzel genelleme yapmış, tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum kendisini. *geneller* Herhalde her ilişkide bir yakınlaşma, bir uzaklaşma devresi oluyor. Yalnız çiftlerden biri mutlaka ya geri kalıyor bu konuda ya da ileri gidiyor. Her dakka seviyorum seviyorum diyiştikten sonra, bundan bıkan ilk eş bikbiklenmeye başlıyor, sonra diğeri kırılıp daha çok bikbikleniyor. Lan seviyonuz madem birbirinizi oturup konuşun yavaştan alın, adımlarınıza ayak uydurun. Birlikte yakınlaşıp birlikte uzaklaşın. Kimse yıllarca yoğun ilgi beklemez, ayrıca kimse yıllarca yoğun ilgi de veremez. Bazısının güven duygusu geç işler içine, bazısı özgürlüğüne takmıştır ailede çok baskı gördüğünden ve bazısı başka bla.. Bu durumları iyi değerlendirip yakınlaşma ve uzaklaşma şeysini, eşitçe, eşçe senkronize takip etmesi gerekir eşcanların. Hele hele birbirinizi gerçekten beğeniyor, ben bunlan olmak istiyom ömür boyu diyorsanız. Noktan şeylere can sıkmayın, canınızı sıktırmayın. Sevin adam gibi. Değer verin, uğraşın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ilk defa kendine garip diyen bir erkek gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar