Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkekler neden aldatır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
la sende ne zevksiz adamla takılmışsın haberin yok.. demekki standartları son tercih ettiği kız gibiymiş.. sen ona fazla güzel gelmişsin..

diyerek iltifat ettim sanki.evet yaptım O.o
Mesaj tarihi:
eisenheim said:
la sende ne zevksiz adamla takılmışsın haberin yok.. demekki standartları son tercih ettiği kız gibiymiş.. sen ona fazla güzel gelmişsin..

diyerek iltifat ettim sanki.evet yaptım O.o

hehehee ben daha önce demiştim bunuu yaaa
Mesaj tarihi:
He he. Yok o şunu demiş bunu demiş'e oranla yazmiyorum ben..

Genelde üslup olarak böyleyimdir ben, ortalığa genel konuşurum, bir şeyler almak isteyen alır benden. :D
Mesaj tarihi:
hayatını yaşamaya nerden başlıcağını bilmeyen ankaralılara selam ederim.. http://avntn.org/bizkimiz tepedeki genç yakışıklı ve gözlüklü benim :D
Mesaj tarihi:
Sechilcim yane ne bok yedin bilemiyorumda bisi yapmisin normal bi tepki deil. Hane sende 10 uzerinden 4.5 5 felansinda ama hatun direk 2.5 3.

Insan durup dururken 1 2 puan dusmez yane bi bok yemisin.
Mesaj tarihi:
BonePART said:
Sechilcim yane ne bok yedin bilemiyorumda bisi yapmisin normal bi tepki deil. Hane sende 10 uzerinden 4.5 5 felansinda ama hatun direk 2.5 3.

Insan durup dururken 1 2 puan dusmez yane bi bok yemisin.

Aynen katılıyorum. Gerçi bu biraz daha açık sözlü olmuş. sgfsdf
Mesaj tarihi:
Erkekler aldatır çünkü bu onların genlerinde var.Doğadaki bütün erkek canlılar çok eşlidir buna İNSAN da dahil , yeter kabul edin artık ha bu bişe mi bilinmez benim peder annemi aldatıyor diye bazen ağzını burnunu dağıtasım geliyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...