eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 la sende ne zevksiz adamla takılmışsın haberin yok.. demekki standartları son tercih ettiği kız gibiymiş.. sen ona fazla güzel gelmişsin.. diyerek iltifat ettim sanki.evet yaptım O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 eisenheim said: la sende ne zevksiz adamla takılmışsın haberin yok.. demekki standartları son tercih ettiği kız gibiymiş.. sen ona fazla güzel gelmişsin.. diyerek iltifat ettim sanki.evet yaptım O.o hehehee ben daha önce demiştim bunuu yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 urmesque said: ahahaha biliyorum canım XD katılıyorum hatta. ha bi de teşekkürler ssdgshd kadrolaştık topicte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 He he. Yok o şunu demiş bunu demiş'e oranla yazmiyorum ben.. Genelde üslup olarak böyleyimdir ben, ortalığa genel konuşurum, bir şeyler almak isteyen alır benden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Okudumda yazılanları, kız ölesine bi isyan etmiş bende ciddi ciddi bişeyler yazmışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 İç güzellik de bir yere kadar arkadaş, o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Ab içi bayağı güzel ama böyle, geniş konforlu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sen halen mi aldatılıyosun ya bak buraya yazıyorum(oha gerçek anlamda kullandım)sen o çocukla barışcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 "I'm revoking your dude membership." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sıteyşın vagonmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 OHAHA "$AHIN(E) K ". Bu arada takma kafana yahu bo$ver =]. Gidene gel denmez. Hayatini yasamaya bak =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 hayatını yaşamaya nerden başlıcağını bilmeyen ankaralılara selam ederim.. http://avntn.org/bizkimiz tepedeki genç yakışıklı ve gözlüklü benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sechilcim yane ne bok yedin bilemiyorumda bisi yapmisin normal bi tepki deil. Hane sende 10 uzerinden 4.5 5 felansinda ama hatun direk 2.5 3. Insan durup dururken 1 2 puan dusmez yane bi bok yemisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 "Affetmek en asil intikam" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 yüzsüze bak geyiğine takılıyorum demiş ya kızım sokma şu herifi bi daha hayatına ya bitir artık tamamen. yeni aşklara yelken aç artık buna vakit harcamaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 sechil said: yerime tercih edilen allah belanı bu ne lan! nasıl mide var ulan! pis gudubet çocuğun resminide alsaydık o zaman daha rahat yorumlardım yani tencere kapakmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 belki karının tip kötü ama yatakta iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 herhalde cinsel ve duygusal olarak tatmin edemiyodun bu yuzden boyle bisey oldu.yoksa cok mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 "meme." diyip kaçmışım da yanlış anlamayın freud'yen yaklaşım vs.. da ogre'muş maşallah. MERAL SMASH! ondaki meme olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 BonePART said: Sechilcim yane ne bok yedin bilemiyorumda bisi yapmisin normal bi tepki deil. Hane sende 10 uzerinden 4.5 5 felansinda ama hatun direk 2.5 3. Insan durup dururken 1 2 puan dusmez yane bi bok yemisin. Aynen katılıyorum. Gerçi bu biraz daha açık sözlü olmuş. sgfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kaçlık kızdan aşağı düşmemek lazım seviye için beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Erkekler aldatır çünkü bu onların genlerinde var.Doğadaki bütün erkek canlılar çok eşlidir buna İNSAN da dahil , yeter kabul edin artık ha bu bişe mi bilinmez benim peder annemi aldatıyor diye bazen ağzını burnunu dağıtasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 seçil çok yalan atarsan paticikte aldatır seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 yalan attığımmı düşünülüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar