darkness87 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 thelegbra said: bence yeni hatun daha güzelmiş. bunu ciddi demiş olamazsın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 güzellik göreceli bi kavramdır...en son öyleydi... değişmedi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 aklı selim olan hangisini seçeceğini bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 selimi seçer herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 selim yada iri bayan arasında seçmem gerekirse selimi seçerdim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Asteroth said: Çünkü hatun senden kilolu ver çirkin değil? yaraya tuz basma :D ama iyiydi. şaksjdlkasjdlaksjdşasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 synorin said: cons kes sesini dory +rep:D bu lale kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 O kıza kaçmamıştır senin oğlan. Bariz dağa kaçırmış o kız seninkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 adamınbiri said: ginaly said: hatun dediğin böle olur ahanda +1 veriyorum ama sana değil demet'e:D evet dostum +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Heh : ) Herkes başka arkadaşım, ben aldatmam aldatilirim diorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Bilip bilmeden konuşmayalım. Arkadaş ne derece içkiliymiş, amaç neymiş bunları bilmek lazım. Bayan arkadaş ne teklif etmiş mesela? Ekstra varmı birşeyler?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 geçmiş lsun. para falan meselesi heralde, yoksa O NE LAN AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Sen onu bırak benle çık pls ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bak gordun mu? depresyon yapmaya gerek yok, pati arkadaslarin seninle disari cikmak, muhabbet etmek istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Adam belki dış güzelliğe önem vermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Hehehehe tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 içinden şüphe ederim böylesinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yanlış anlaşılma vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sechil said: yerime tercih edilen kesin içki atmıştır içkisine bu da onun gözüne afrotit gibi gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 içkiye içki atmak hımm ok by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 abovvv ne yapmışım lan ben öyle : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 pati arkadaşlarım benim bi tanesiniz onları kötüledikçe depresyonum moral bozukluğum hafifledi yaa :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 kadınlar neden aldatıyorsa erkeklerde o sebeple aldatıyordur. sırf bunu yazmak için girdim topiğe şahsen 7 sayfa böyle yazan var mı diye okumadım öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Niye düzeliyor moralin? Bozulması lazım. Adamı böyle bir şahsa kaptırmışsın otur ağla, özeleştirini yap, kendini geliştir. Bu ne böyle? Bu durumda moral falan düzelmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sechil said: pati arkadaşlarım benim bi tanesiniz onları kötüledikçe depresyonum moral bozukluğum hafifledi yaa :):) moraller neden bozulurki bu durumda sanki adamla evleniceksin.. ki ortalıkta bi ton adam var. kızların erkek kaygısını anlamıyorum gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar