Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heavenly Sword [PS3]

Sam

Öne çıkan mesajlar

geçenlerde oynama fırsatım oldu istanbul'u ziyaret ederken ve burada başlığını göremeyince şaşırdım, bu vesileyle ps3 sahiplerine tavsiye edeyim dedim. şahsen konsol olayına içerdiği türlerden ötürü pek ilgim olmasa da son derece güzel bir aksiyon oyunu olmuş. ok, top ateşi yönlendirme bölümleri ne yalan söyleyeyim beni hayli kastırdı kontrolörü o işler için yeterli hassasiyette bulmamam nedeniyle ama onun dışındaki yakın dövüş içeren bölümler görsel olarak da, oynanış olarak da şahane. karakterleri de çok beğendim seslendirmesi olsun, canlandırılmaları olsun. hepsi akılda kalıyor kendilerine has özellikleriyle, kai ve flying fox (tiril tiril ya adamım eheh) favorilerim oldu. :)

dövüş koreografileri ve özellikle finaldeki yüzlerce kişiyi içerene savaşlar çoşturdu beni iyice, sanırım ki herkesin hoşuna gidecektir oraları. süper doldurunca hele adeta kahramanını sizin yönettiğiniz bir wuxia filmi seyredermiş gibi oluyor insan. imkanınız varsa kesinlikle deneyin diyorum. ;)

[video]http://youtube.com/watch?v=Fi3pt-kjpbk?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

efsane guzel inanilmaz tatli bir oyun
ama 6 bolum ve toplamda oyunu bitirmezniz 4 6 saat gibi birsey suruyor
combat sistemi cok basit
block otomatik
3 stance war
heavenly swordun 3 kali olarak

ranged speed ve power diye
rangedde yane kirmizi stance kilicin zincirlerinden tutup basi ustunde cevriyor az dmg ama are avuruyor
speedde yane mavi stance cok kisa kisa vuruyor dual wield olarak en cok ve cesitli combo burda
power yane turuncu stance iki kilici birlestirip buyuk kilic olarak wield ediyor yavas ama cok guclu vuruyor

dusmanlarin tipindne cok durusuna ve sayilarina gore stance kullanmaniz gerekiyor mesela block yapan 1 2 dusman warsa power stance cok etkiliyken cok fazla peon warsa ranged stance gerekiyo

blocklarda basit dusman hangi stancede atak ediyosa o stancede atak etmesseniz yetiyor
cogu boss fightta bunla alakali zaten

oyunda bde six axis kullanimiyla alakali ranged atak falso verme olayi war ki
bunu kesin kapayin
optionsda war
sixaxisle imkansiz onetmek kapatinca direk analogla kontrol edebiliyorsunuz
cok kolaylasiyor

oyunun kombat sistemi kadar arada bole missile oyunnarida cok zevkli o kedi kizlada yada dev duvar toplariyla catapult patlatilan kisimlarda cok zevkli
ama tek bisi diyorum
almayin
odunc alip oynayin evet veridgim 50 dolara deydi cok eylendim
ama 6 bolum o kadar cabuk bitti ki
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
ya bu oyunu dün oynadım ama deli etti resmen beni.

hadi kılıçlı bölümler eninde sonunda geçiliyor da,
ok/projectile kontrol ettiğimiz bölümler işkence.

normal aimle adamlar ölmüyor.
sixaxisle kontrol etmeyi beceremedim. alakasız yerlere gidiyor.
stickle kontrol etmek mümkün değil mi bunu ya?
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...