Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 geçenlerde oynama fırsatım oldu istanbul'u ziyaret ederken ve burada başlığını göremeyince şaşırdım, bu vesileyle ps3 sahiplerine tavsiye edeyim dedim. şahsen konsol olayına içerdiği türlerden ötürü pek ilgim olmasa da son derece güzel bir aksiyon oyunu olmuş. ok, top ateşi yönlendirme bölümleri ne yalan söyleyeyim beni hayli kastırdı kontrolörü o işler için yeterli hassasiyette bulmamam nedeniyle ama onun dışındaki yakın dövüş içeren bölümler görsel olarak da, oynanış olarak da şahane. karakterleri de çok beğendim seslendirmesi olsun, canlandırılmaları olsun. hepsi akılda kalıyor kendilerine has özellikleriyle, kai ve flying fox (tiril tiril ya adamım eheh) favorilerim oldu. :) dövüş koreografileri ve özellikle finaldeki yüzlerce kişiyi içerene savaşlar çoşturdu beni iyice, sanırım ki herkesin hoşuna gidecektir oraları. süper doldurunca hele adeta kahramanını sizin yönettiğiniz bir wuxia filmi seyredermiş gibi oluyor insan. imkanınız varsa kesinlikle deneyin diyorum. ;) [video]http://youtube.com/watch?v=Fi3pt-kjpbk?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 efsane guzel inanilmaz tatli bir oyun ama 6 bolum ve toplamda oyunu bitirmezniz 4 6 saat gibi birsey suruyor combat sistemi cok basit block otomatik 3 stance war heavenly swordun 3 kali olarak ranged speed ve power diye rangedde yane kirmizi stance kilicin zincirlerinden tutup basi ustunde cevriyor az dmg ama are avuruyor speedde yane mavi stance cok kisa kisa vuruyor dual wield olarak en cok ve cesitli combo burda power yane turuncu stance iki kilici birlestirip buyuk kilic olarak wield ediyor yavas ama cok guclu vuruyor dusmanlarin tipindne cok durusuna ve sayilarina gore stance kullanmaniz gerekiyor mesela block yapan 1 2 dusman warsa power stance cok etkiliyken cok fazla peon warsa ranged stance gerekiyo blocklarda basit dusman hangi stancede atak ediyosa o stancede atak etmesseniz yetiyor cogu boss fightta bunla alakali zaten oyunda bde six axis kullanimiyla alakali ranged atak falso verme olayi war ki bunu kesin kapayin optionsda war sixaxisle imkansiz onetmek kapatinca direk analogla kontrol edebiliyorsunuz cok kolaylasiyor oyunun kombat sistemi kadar arada bole missile oyunnarida cok zevkli o kedi kizlada yada dev duvar toplariyla catapult patlatilan kisimlarda cok zevkli ama tek bisi diyorum almayin odunc alip oynayin evet veridgim 50 dolara deydi cok eylendim ama 6 bolum o kadar cabuk bitti ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 oyuna yeni başladı ilk aşamadaki topcu bölümünü nasıl gececeğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 valla o dalga dalga gelen adamları paso bombalayacaksın diye hatırlıyorum. six axis ile bombaları yönlendiriyorsun havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hatırladığım yer ise taa karşıdaki kuleleri uçuruyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 odiflame said: oyuna yeni başladı ilk aşamadaki topcu bölümünü nasıl gececeğiz? Gelen kulelerin sütünde vurman gereken yuvarlaklar var onları vurunca yıkılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 o kısmı çoktan geçmiştim.oyunda kai ile oynamak nurikoya göre çok daha heyecanlı.mermiyi kontrol etmeyi öğrenince ok atmak veya menzilli saldırmak çok kolaylaştı.iş kontrol edebilmekteymiş.güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sonunda bitirdim.arada sırada warhammer online dan vakit buldukça oynadım.fakat ilk konsol oyunum olmasına rağmen konsolu sevmemi sağladı.ps ci olacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 valla ranged weaponlarda full six axis i kullandım gayet rahat alıştım acaip de eğlendm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ya bu oyunu dün oynadım ama deli etti resmen beni. hadi kılıçlı bölümler eninde sonunda geçiliyor da, ok/projectile kontrol ettiğimiz bölümler işkence. normal aimle adamlar ölmüyor. sixaxisle kontrol etmeyi beceremedim. alakasız yerlere gidiyor. stickle kontrol etmek mümkün değil mi bunu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 mumkun options dan aftertouch u kapat analogla kontrol ediyosun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bu oyun trailer'ında kadının ağladığı oyun değil mi? ne alaka çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Oyun teknik olarak berbat ama gameplay gayet iyi. sixaxise alıştıktan sonra özellikle kai oynaması aşırı zevkli. Kai da inanılmaz tatlı :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar