dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bende oynayabildim 2v2 sonunda, çok teknolojik, anlayana kadar neyin ne olduğunu tepeme çöktüler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bikaç sayfa önce de söylenmiş, en azından trailerda RA2'nin o hızlı oyunu yakalanmış, çok da güzel olmuş. Japonların gelmesi de çok hoş olmuş bence, anime olarak sevmesem de oyunlarda mechalar çok güzel oluyo. Umutla bekliyorum full halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 torrentten buldum bi tane çekiyorum dur bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 link mink verin aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bana da beta key geldi, indirip oynarız. http://www.fileplanet.com/189767/download/Red-Alert-3-Client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 banada geldi indiriyorum bakalım. beta hakkında yorumları bloguma koyacagım. huseyinuslu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 http://www.ea.com/redalert/factions-soviets.jsp?id=Apocalypse_Tank yuh artık! Sırf apocalypse tank için soviet oluyordum RA2'de.Harbi çizgi film etmişler efsaneyi :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ahaha dwarf steam tank gibi olmuş doing doing sallana sallana gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Evet, factionlardan ünitelere baktım da biraz, baya bi çizgi-film havası var her ünitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Birde oyunun bütçesi mi düşüktür nedir anlamadım o Natasha feci çirkin ve bazı concept artlar bariz itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Natasha boksör mü neymiş galiba ABD'de. Tanya var Allies da, Empire'da da bi tane 18'lik hatun koymuşlar, Psy. Commando die, havada falan uçuo hatun, AoE çakıo, tankları havaya kaldırıp parçalıo. Sonra yine Empire'da burrow abilitysi olan 3 tane sk kafalı capon askeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Gina Carano iste daha once soylemistim. Gina Carano Fight Girls adindaki yarisma programinda dovuscu olarak egitilmis. Yarismanin birincisi kimdi hatirlamiyorum. Su klasik BBG tarzi yarismalardan biriydi. Sonra turnuvalara katilmis ve 6 win 0 lose seklinde birinci olmus. Sonra da Crush takma adiyla American Gladiators'te gladyator olmus ki ilk kez orda gormustum. Natasha olarak boyle birisini secmeleri ilginc :) Tanya kim olcak acaba... Kaede said: Birde oyunun bütçesi mi düşüktür nedir anlamadım o Natasha feci çirkin ve bazı concept artlar bariz itici hueheuh sensin cirkin. Sampiyon genc bir hatun koyuyor adam butcesi dusuk diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Natasha olmamış... Tanya ile baş edemez bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Red Alert 2'den once mankenleri koymuyorlardi zaten... Red Alert 2'de Tanya icin manken secmis olabilirler ama gercek dogusculerden birini secmis olmalari cok hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 RA2 Tanya manken değil oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 arkadaşla 4 saat ra2 oynamıştık en sonunda cebimizde para bitmiştide oyle kalkmıştık :P yoksa 1-2 saat daha surerdi heralde :D hep kavga ederdik para arabamı patlatma uleyn die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oha gina ya tipsiz diyenin tipi merak ediyorum... gayette hoş hatun buldunuz da bunamışsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 gina'ya değil neticeye bakın, oyun ne alemde ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Kaede said: Birde oyunun bütçesi mi düşüktür nedir anlamadım o Natasha feci çirkin ve bazı concept artlar bariz itici Tövbe et! Allah çarpar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 tıknaz bacaklı, koca sıratlı bi kadın yanı. koca rusyadan natasha cıkıcak bölemı olucak? ınanıyomusunuz siz buna, natasha sülün gibi bacaklı uzun duz saclı 1.90 ve 90-60-90 süt gibi bi apla olmalıydı. bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Tanya olurmuş bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 evet texaslı kart karı olurdu bundan haklısın bencede gangren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bence sağlam bi tip "alırım kaleşi.... monte ederim." tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Universitede 2 donem ustten bir arkadasim EA'de calisiyor. 2 haftaligina RA3'e gecmis. Ve inanilmaz oldugunu soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 nasıl yanı senın EA da calısan arkadaşınmı var? HAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar