moonfall Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 @Ardeth eger antimadde gezegenler mümkünse o zaman anti madde atomlardan oluşan canlılarda mümkün müdür? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Lopeth said: Zaman makinesinin çıplak resimleri!!! HEMEN TIKLA Öeh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Anti madde falan, bozmasin bunlar gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 çok elektrik yakıyordur o alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 porsuk said: bence subatomik parçacıkların molokuler yapısını değiştirip antiseptik ve klarasfobik katkısıyla meteolojik basınç uygulayabilirler yada fiberoptik akımla elektronik karbonhidrat veya karbonat elde edebilirler katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 aslında (mini)kara delik oluşturmaya yetecek enerjiyi elde etmek için dünyada yeterli imkan yok (12.5 kilometrelik tünel sinek vızıltısı imiş) diye okumuştum. ama yine de nolacağı belli olmaz diyorlar. kısmet artık. patlamasın da deney ellerinde. bir sonuç elde etsinler en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 moonfall said: @Ardeth eger antimadde gezegenler mümkünse o zaman anti madde atomlardan oluşan canlılarda mümkün müdür? :S olmaması için bir sebep var mı bilmiyorum ama sanırım var fakat bunlar yeni gelişen teoriler ve benim hiç bir fikrim yok antimadde ve madde arasındaki simetrik yapıp bozan şeylerin ne olduğu konusunda ama misal sırf miktarlarından yola çıkacak olsaydık antimadde/madde oranı 1/9 desek, antimaddeden bir canlı çıkma ihtimali en kaba hesapla maddeden çıkma ihtimalinin 9da biri olurdu d: ama bu en fazla yapılacak olan çok karışık bir hesaba ilk adım olur heh. dediğim gibi maddenin dominant kütleyi oluşturması için sebepler zamanla ortaya çıkıyor onlara bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 harbi ha ben de bugün antimadde gördüm çok acaipti, böyle bi garip gurup. ya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Karşıt maddeyi olayı aklıma melekler ve şeytanları getirdi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bence patlar bu :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 yakında cin malı çıkar bunun :) dünyanın sonunu getircek bu alet :D 450g ( gram'ımdan emin degilim tam hatılamıyorum. gramda olmuyabilir )anti madde ile madde bir araya geldiginde hirosima'ya atılan atom bombasının 7katı bir patlama oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 porsuk said: bence subatomik parçacıkların molokuler yapısını değiştirip antiseptik ve klarasfobik katkısıyla meteolojik basınç uygulayabilirler yada fiberoptik akımla elektronik karbonhidrat veya karbonat elde edebilirler Hey maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 porsuk said: bence subatomik parçacıkların molokuler yapısını değiştirip antiseptik ve klarasfobik katkısıyla meteolojik basınç uygulayabilirler yada fiberoptik akımla elektronik karbonhidrat veya karbonat elde edebilirler serbest atışa girmiş bu yazdıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 adamınbiri said: hangi zaman'a yolluyo bu? kıyamet vaktine denk getirirlerse döverim. ::o zaman... vakit... bugün... korkuyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 nileppezdel said: Evet ben de öyle biliyorum ayrıca bigbang yer altında böyle devasa bir partikül çarpıştırıcıda gerçekleştirilmişti. Discovery'de anlatıyordu. Başarılı da olmuştu deney, enerji maddeye dönüştürülmüştü falan. Yanlış hatırlamıyorsam böyle şeyler vardı işte. Aynı deneyi tekrar mı yapıyorlar nedir? :D bölümün adı neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Bu makinanın çalışmasını ben discovery ch. de izledim. Yani daha önce çalıştırıldı fakat şimdi sanırım daha büyük birşey denicekler. discovery'de anlattığına göre güneş enerjisinin gücünü 0,bilmemkaç sıfır saniyede yaratıyolar. Ayrıca bence böle bir projeye 2374923874389473298473 milyar dolar yatırsalar azdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Dünyanın polarizasyonunu bozup batıdan doğuya döndürmeye başlayacak bu deyyuslar!11 Güneş batıdan doğacak ulan!! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 4Ever said: yakında cin malı çıkar bunun :) dünyanın sonunu getircek bu alet :D 450g ( gram'ımdan emin degilim tam hatılamıyorum. gramda olmuyabilir )anti madde ile madde bir araya geldiginde hirosima'ya atılan atom bombasının 7katı bir patlama oluyor. ben 1 gramı 3000 katı kadar okumuştum, zaten atom bombası da o kadar güçlü değil olabilir yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Adamlardaki refah seviyesine bak... Atom için tünel döşemişler biz insan taşıyacak Marmaray'ı bitiremedik senelerdir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Evet eralp'in dediği gibi 1 gram reaksiyonları korkunç bir enerji açığa çıkarıyor 450g'ı dünyada korumasız yapsan dünya kalmaz. Zaten o sebeple kullanılamıyor. Koruma yöntemini bulsalar enerji derdi bitecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 türkler çalışıyosa projede kesin patlar bu, içine girip kestireyim bi 10dk yow dese adam deney günü mesela asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 subatomiklerin olay olmasının sebebi eğer onlar da parçalanırsa ne bok yiyeceğiz düşüncesidir.. yeni kuvvetler yeni atom altı altı parçacıklar yeni bir aşk olmasada evreni anlamada yeni bir iş arayışıdır bu deney. dünyanın yokolması gibi bir olay söz konusu değil. oluşabilecek en büyük olay küçük bir karadelik oluşması ve bunun kaybolmaması, kaybolmasa bile bir şekilde kontrol altına alınır o delik ve bu daha iyi bir olay olur hatta. ama kontrol altına alınamazsa da dünyada karadelik büyüklüğü kadar delik açılır.. karadeliklerin çeşidine türüne cinsine familyasına ve sosyal altyapısına bağlı olaraktan kara delik çekim kuvveti çeşitleri var bü yüzden marduğk gelene kadar ölmicez asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 çok yakar mı bu? bir de parçası geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bu antimaddeyle ilgili guzel bilimkurgu hikayeleri vardi. Ornegin iki adam uzayda karsiliyorlar, birbirinin ellerini siktirlari an ikiside buyuk bir patlamayla yok oluyordu. Madde ile antimadde birlesmesinden, bilinen en buyuk enerji kaynaklarindan cok daha buyuk enerji elde edilmesi bekleniyor. Hatta star trek teki unlu enterprise(atilgan)in enerji kaynagida budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar