ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Daha önceden vardı böyle bir konu başlığı ama kaybolmuş sanırım. Şuan ki arama motoru ile de aramak tam bir işkence. Hadi yeni bir tane açalım :D. İlk ürün benden. ---24'lük CD çantası(anime dolu)--- Çanta ile birlikte içindekileri ilk şanslıya gönderiyorum. [spo=Çanta içeriği] Black Lagoon 2nd Season Tenjou Tenge Past Chapter H2 TV Macross Plus Serial Experiments Lain Wolf's Rain Shakugan no Shana Capatain Tsubasa Road to 2002 Gankutsuoh Rec Shinigami no Ballad Murder Princess Tenjou Tenge Fate Stay Night Vandred Second Stage Spawn TV Series Green Green TV King of Fighters Tokyo Godfathers Pan's Lybrinth Hitchiker's Guide to Galaxy Elfen Lied Over The Hedge [/spo] Ayrı ayrı göndermekle hiiiiç uğraşamam arkadaşlar. O yüzden alıcaksanız hepsini alın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?27,2089871,3148912#msg-3148912 olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Alırım ben, özelden adresimi yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ben de ilk isteyene eski Forgotten Realms kitaplarımdan bir seri yollayayim bari. Maksat insanların yüzünü güldürmek ne de olsa. Return of the Archwizards Realms of Shadow (Bunu bulabilirsem, hala elimde duruyor mu, emin değilim.) Elminster in Hell Hepsi birden bir story-arc'ı tamamlıyor. İsteyen ilk kişiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ben ben ben ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Özelden adres yolla. Cumartesi kargoya veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Yarın yada cumartesi gönderiyorum çantayı Gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 gerge banaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Gitti kitaplar. Ankara'da rafta çürüyen yüzlerce kitap var - adresini ver, sana da sürpriz bir seri yollayayim Türkçeye çevrilmemiş, ama başka isteyen olmasın, bu kadar yolladım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 tüh. hayatımda anime izlemedim. izlerim dedim, yolla dicektim. gerge istemiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 çok güzel ingilizcem var, arkadaşın yoksa ingilizce kitaplara talibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ankaradan mallarınıza talibim *ellerini kaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 OOOOOF GÜLMEKTEN ÖLDÜÜÜM hahaha ne güzel ayar vermiş lex:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ahuha lex yuh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 yersiz ayar cabalarina karsi verilmis kaliteli bir ayar gibisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Lexius said: ankaradan mallarınıza talibim *ellerini kaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Seviye yerlerde.. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 adamınbiri said: OOOOOF GÜLMEKTEN ÖLDÜÜÜM hahaha ne güzel ayar vermiş lex:D sen de nası bişeymişsin böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 beyler ayıptır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 hakkatten ayıp ya şu bölümde de ana bacı karıştırmanız ilginç neyse kendinize gelirsiniz 1 hafta heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar