Buyse Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 http://media.worldofwarcraft.com/movies/video_loader/wow_video.htm?vid=sunwell_en&dir=movies/sunwell&img=sunwell&rating=wow bunu ben yapmadım şimdiden diyim de sonradan fail falan demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 olmamış buyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ucuz olmuş yine. adam gibi cinematic yapamıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 güzel ben begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Oha Kiljadene cinematic yapmamış ya blizz helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 olmamis gene allahin topos u konusuyor kael in yerine ulan essoglubeskulak blizz dunyanin parasini kazaniyorsun ne olur WC3 deki seslendirmeleri aynen kullansan bide kael keyboard turner imis onu ogrendik bu cinematicde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 said: olmamış buyse. Zuh zuh zuh =) Edit: Bad keyboard skillz 2 no'lu edit: Tamam belki daha iyi olabilirdi ama yine de güzel yapmışlar nesini beğenmediniz la :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 harbiden yuh. daha bu kadar kötü cinematic izlememiştim WoW'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Viktor said: olmamis bide kael keyboard turner imis uafaeönfbaösd helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Oyunun kendisi ve expansion dışında başka hiç cinematic gören oldu mu? Güzel olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben ii buldum, black temple kadar iyi değildi ama güzeldi. tabi birinde ibibik kael, diğerinde delikanlılık abidelerinden Akama. e ibibik elflerse konu bi yere kadar oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Amatör yapılan videolar bile daha başarılı, beğenmedim trailerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Gangren said: Oyunun kendisi ve expansion dışında başka hiç cinematic gören oldu mu? Güzel olmuş bence. görmek istiyoruz o yüzden. oyunun içinde frapsla çekmekten daha fazlasını yapabilir 10 milyon oyuncusu olan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Fena değil hoşuma gitti gerçende bazı amatör videolar daha güzel olabiliyor blizzin kendi yaptıklarından yinede olay blizz in sadecelik politikasını takıp etmesi yüzünden bence ki hoşuma giden yanı bu. Ps: buff warlocks plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 hadi len... random normal instance boss'u oldu, oyun dunyasinda VanCleef kadar degeri var herifin, "sunwell, sunwell bohuhu" diye aglamasina trailer cekmisler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 abi ben videonun başında bir "alcohol usage, violence" ibaresi ve Teen ratingi gördüm..ciddiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ne çok kötü ne çok iyi orta seviye blizzardın herzamanki trailerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 o deilde ben wotlk cinematic i cok merak ediorum hala gelmedi hayret bişey bc ninki hemen cıkmıstı die hatırlıorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 TBC sinematiği TBC çıkmadan 5 ay önce yayınlanmıştı. Daha WoLK'un çıkmasına 9-10 ay olduğu için normal hala yayınlanmamış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 9 - 10 ay olduğunu kim söledi yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Açık konuşmak gerekirse zul aman trailer beni daha çok etkilemişti. Bu trail yeterli atmosferi yaratamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar