Creed Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Topiciginde dediği gibi.. su an en azindan bu forumu takip eden kac aktif oyuncu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Yanlış hatırlamıyosam 43.000 gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 başlayalı 2 gün olcak sanırım trial ile başladım bi aksilik çıkmazsa devam ettiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 abi adam forumu takip eden demis :) paticikte var mı 43 k oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 10 u geçmez sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bende varım , da bugunlerde giremiyorum pek oyuna, beni de eklerseniz benle birlikte 6 ettik, asaga dogru sayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 6 + 1 = 7 karakter adi: 1072 olayi: maden calma & pvp corp: drek alliance: venom yasi: 02.02.2008 gibi nerelerde: amarr - mai arasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 cücede var 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Gimli said: abi adam forumu takip eden demis :) paticikte var mı 43 k oyuncu Pardon ya :) , oyundaki online sayısı gibi idrak etmişim tam okumadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 en fazla 20 sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 9 codemaster gergeyle chemical oynuyomu aktif olarbik bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 chemicalla dün konuştum oyunda bana aktifmiş gibi geldi baya bi muhabbet olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 chem oynuor evet =) yalnız turkish coffee ye girmiyor herkez, Jagd var mesela burayı takip eder oyundada oynar ama kanala pek girmior adı kisogoku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Aktif oynayamıyorum ben ama daima çalıştırdığım bir skill var. Tatillerde epey zaman ayırabiliyorum ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Valla elimden geldiğince bende girmeye çalışacam artık. Oyunda turkish coffee kanalına girmeye başladım yeni yeni. Eskilerden kimsecikleri göremedim yada bulamadım. Karakter adım Xyton Zatnox. Şirketim Deniz Mahsülleri Ofisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 haydi bakalım ben de başladım dün. trial de şu an tabi da açtıracam gibi accountu. çok değişik yahu hoşuma gitti. wow dan sıkıldım zaten. bu sefer bi daha açmayacam account u heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Emeğe saygılı olan bir oyuna hoş geldin diyim sana ozaman , wow dan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 BarbarianClone said: Valla elimden geldiğince bende girmeye çalışacam artık. Oyunda turkish coffee kanalına girmeye başladım yeni yeni. Eskilerden kimsecikleri göremedim yada bulamadım. Karakter adım Xyton Zatnox. Şirketim Deniz Mahsülleri Ofisi. ahah sen buralarda mı idin yaw? Ahura ben :),gel gel kanala gerci bu aralara giremiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ooo ben buraların eskilerindenim ya :) Bakma yanımda balonla dolaştığıma :) Dün cengizhan'ı gördüm o söyledi, Ahura'yı 3 ayda bir görüyom diye :) Bizim dönemden kim kaldı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Cengizhan derken hangi cengizhan yaw ? Zamanın Cengizhanı mı yoksa diger cenhizhan olan mı ? :) iki tane var cunku. valla pek kimseyi goremiyurum bugunlerde, Giremiyorum zaten. Girince bulurm ben seni. neyse saymaya devam arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yaw işte bizim zamandan battal gazi'nin arkadaşı olan cengiz :D Bu arada dikkat ettimde halen türkler kendi arasında çekişmeye birbirlerine laf atmaya devam ediyolar. En son oyundan soğutan ve ara vermeme neden olan durum halen kaldığı yerden devam ediyor. "Benim X kadar sp var. Ben daha çok biliyorum oyunu...", "Ben x yılından beri oynuyorum daha çok biliyorum ben oyunu...", "Benim X aydır oynuyorum ama Y kadar kill yaptım...", "Sen ne bilirsin noob..." halen bu tür tartışmalar devam etmekte. Eskiden çok fazla topic açılmıştı, türkler birleşsinler tarzında. O zamanlarda anlatıklarım olmuştu. Üzerinden 3-4 sene geçti halen aynı mantık. Durumun böyle devam ettiğini görmek beni üzdü. Peki ama neden biz böyleyiz devamlı bir yarış hadisesi içindeyiz? Birbimize destek olsak, bilgilerimizi paylaşsak daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 valla ben çok ii anlaşıorm oyundaki turklerle, sanırım =) Bizde ama daha ii olma durumu var tabe deişik yargılama durumu var karşındakini genelde mmo oyunlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Ben de yeniyim. Hayalimdeki oyun olmasına rağmen, işim yüzünden oynayamayacağım sanırım; yoksa en favori oyunları Frontier Elite, First Encounters, yine eskilerden Amiga'dan EPIC (hatırlayan olur mu acaba?), K240 olan biri olarak bu oyuna sırtımı çevirmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hoş geldin artas :) Eğer oyun içerisinde sormak istediğin birşey olursa karakter adım Xyton Zatnox. Çekinmeden her türlü yardımı isteyebilirsin. Elimden geldiğince yardım ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 netim geri gelse de ben de indirip tekrardan baslasam.. ana hedefi pvp olmayan , ticaret üzerinden yoluna devam eden oyuncular için bir walkthrough var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar