Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaç Aktif Oyuncu ?

Creed

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
BarbarianClone said:
Valla elimden geldiğince bende girmeye çalışacam artık. Oyunda turkish coffee kanalına girmeye başladım yeni yeni. Eskilerden kimsecikleri göremedim yada bulamadım.

Karakter adım Xyton Zatnox. Şirketim Deniz Mahsülleri Ofisi.

ahah sen buralarda mı idin yaw?

Ahura ben :),gel gel kanala gerci bu aralara giremiyorum pek.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw işte bizim zamandan battal gazi'nin arkadaşı olan cengiz :D

Bu arada dikkat ettimde halen türkler kendi arasında çekişmeye birbirlerine laf atmaya devam ediyolar. En son oyundan soğutan ve ara vermeme neden olan durum halen kaldığı yerden devam ediyor. "Benim X kadar sp var. Ben daha çok biliyorum oyunu...", "Ben x yılından beri oynuyorum daha çok biliyorum ben oyunu...", "Benim X aydır oynuyorum ama Y kadar kill yaptım...", "Sen ne bilirsin noob..." halen bu tür tartışmalar devam etmekte. Eskiden çok fazla topic açılmıştı, türkler birleşsinler tarzında. O zamanlarda anlatıklarım olmuştu. Üzerinden 3-4 sene geçti halen aynı mantık. Durumun böyle devam ettiğini görmek beni üzdü.

Peki ama neden biz böyleyiz devamlı bir yarış hadisesi içindeyiz? Birbimize destek olsak, bilgilerimizi paylaşsak daha iyi olmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de yeniyim. Hayalimdeki oyun olmasına rağmen, işim yüzünden oynayamayacağım sanırım; yoksa en favori oyunları Frontier Elite, First Encounters, yine eskilerden Amiga'dan EPIC (hatırlayan olur mu acaba?), K240 olan biri olarak bu oyuna sırtımı çevirmezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...