Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf az kaldı

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

Aşağılara düşmeden sevindirici bir haberle bumpliim topii.
ÖSYM başkanı sorulara bir göz atmış geçen seneyle eş değer demiş. Mat-1 gene çok kolay diyor kendiler, fizik-1 için de aynısını bekleyebiliriz (Sokaktaki adam bile yapabilir demiş). Gene dediklerinden anlaşıldığı üzere zor soruların Kimya ve Biodan geleceğini tahmin ediyorum :d. Hadi hayırlısı artık, son 1 aya girdik nerdeyse. Hepimiz iyi bir sonuçla ayrılırız inş. (Bu arada wowu yüklememeliydim dün ya pffst)
Töder, Özdebir Güvender sonuçlarını karşılaştırırız artık.

Haber linki: http://www.haberturk.com/haber.asp?id=71827&cat=200&dt=2008/05/04
Sosyal ağlarda paylaş

yapamadığım konular belli aslında.
biyoloji'den hiç emin olarak işaretlemiyorum.
bazen 1 yanlış çıkıyor 16 soru da bazen 10 yanlış
tamamen şans ve o anki ruh halime bağlı.
türkçe'den de 25 in altına düşmüyorum ama hiç emin olmadan işaretlediğim 6-7 soru çıkıyor her seferinde.
yani net olarak her an 20 fln da çıkabilir.
fizikten 26 soruda 18 in altına pek düşmüyorum ama her şeyi bildiğim halde 24-18 arasında gezinmesi pek normal değil.
çünkü bazı tipler her denemesinde full çıkartabiliyor nasıl yapıyorlar anlamıyorum, ruh halime göre değişiyor buda.
kimya bildiğim kadarını yapabiliyorum.
matematik'te öyle ama geometri biyolojiyle eş. her an her şey olabilir mantığı.
kaygı ve heyecan sux.
Sosyal ağlarda paylaş

fizik kimya ve matematiğin daha dar bir aralıkta gidip gelmesi lazım, senin bilgin iyiyse konularla ilgili yorum yapma yeteneğinde doğuştan gelen bir değişken(İQ) ama biyoloji için değişim olur,sürekli yanlış yaptığın biyoloji sorularını tespit edip üstüne gidersen daha vakit de varken sıkıntın kalmaz umarım.. sölemesi kolay tabi orası da başka bişey
Sosyal ağlarda paylaş

niye yahu illa 91 li mi olmak lazım öss ye girmek için asd.
biyolojiye hayatım boyunca çalışmadım.
lise de 4 fln alırdım hep yeterdi bana.
öss de de işte 16 sorudan 14-6 net arası çıkıyor.
istikrarsızlık söz konusu.
bu saatten sonra ne yapılır ki?
1 haftamı versem biyolojiye ne kazanırım ki.
iyi seçmek lazım çalışılacak dersi bu saatten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
Sage said:
5 seneliklerden 89 lular 3+hazırlık okuyanlar 90, bir de hazırlık okumayanlar 91.

91 lilerin tümü 4 yıllık zaten.

hazırlık okuyan 90 lılar ve daha eskileri giriyor.

Çok ilginç, ben 5 seneliğim (Avusturya lisesi) ve 89 luyum. Beşiktaş Atatürk, Sabancı gibi liselerde okuyanlar ki bunlar hazırlık okumuş 3 senelikler 90lı. O zaman nasıl oluyor da 4 yıllıklar 91li oluyor?

Dersanede tanıdığım 91li yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:

Abi biolojiyi çok rahat düzeltirsin ya. Al bir mef kitabı baştan çöz. 1 ay var koskocaman. Mef kitabını bitir sonra Güvenderin 30x30 fen-2 denemeleri var onlardan al ne biliim :d
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:
final yokmu hiç ya herkes fem fbm'mi burda

Ben finaldeyim. İzmir çankaya final.

Bu arada benim sıkıntım mat1den. son sınavların genelinde mat2 netim mat1 netimden yüksek oluyor. kafayı yicem en sonunda. katı cisim ve analitik hiç yapamıyordum geçen sene. katı cisim soruularına hiç bakmıordum össde de aynıydı. bu sene onu öğrendim 1-2 soru olsa da iyidir benim gibi geometri özürlüsü biri için.
Sosyal ağlarda paylaş

Sage said:

Çok ilginç, ben 5 seneliğim (Avusturya lisesi) ve 89 luyum. Beşiktaş Atatürk, Sabancı gibi liselerde okuyanlar ki bunlar hazırlık okumuş 3 senelikler 90lı. O zaman nasıl oluyor da 4 yıllıklar 91li oluyor?

ne demek istediğini pek anlayamadım ama açıklamaya çalışayım durumu. ben 90lıyım anadolu lisesinde okuyorum hazırlık da okudum. 91li arkadaşlar yani bizim alt dönem ise şu an lise 3 okumakta ama seneye lise 4 okuyacaklar yani 4 yıllık oluyor kendileri. biz -90lılar- ise hazırlıkla beraber 4 sene okuyan ama lise 3te mezun olan son dönemiz.
Sosyal ağlarda paylaş

can-i said:
_ILuVaTaR_ said:
final yokmu hiç ya herkes fem fbm'mi burda

Ben finaldeyim. İzmir çankaya final.

Bu arada benim sıkıntım mat1den. son sınavların genelinde mat2 netim mat1 netimden yüksek oluyor. kafayı yicem en sonunda. katı cisim ve analitik hiç yapamıyordum geçen sene. katı cisim soruularına hiç bakmıordum össde de aynıydı. bu sene onu öğrendim 1-2 soru olsa da iyidir benim gibi geometri özürlüsü biri için.

çekiç kafa duruo mu orda hala? :D coğrafyaya geliodu. bide sarışın bi fizik hocası vardı kadın .. adını unuttum yaw.. bi ara geleyim oralara :P hem seni de görürüm
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:
Sage said:

ne demek istediğini pek anlayamadım ama açıklamaya çalışayım durumu. ben 90lıyım anadolu lisesinde okuyorum hazırlık da okudum. 91li arkadaşlar yani bizim alt dönem ise şu an lise 3 okumakta ama seneye lise 4 okuyacaklar yani 4 yıllık oluyor kendileri. biz -90lılar- ise hazırlıkla beraber 4 sene okuyan ama lise 3te mezun olan son dönemiz.

Aynı şeyi söylüyoruz ya :) Kısaca bu sene 89 90 ve hazırlık okumayan 91 liler giriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sage said:
Ferrero said:

Abi biolojiyi çok rahat düzeltirsin ya. Al bir mef kitabı baştan çöz. 1 ay var koskocaman. Mef kitabını bitir sonra Güvenderin 30x30 fen-2 denemeleri var onlardan al ne biliim :d

nasıl çalışılır ki?
nasıl çözerim ki hiçbir şey bilmiyorum.
biyoloji 2 var mef'in ama işte çözemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi açacaksın konu anlatımlı kitabı başlıcaksın ilk konu Biyolojik moleküller. Okuyacaksın 2 kere 3 kere şöyle ki kolay bir konudur. Sonra konu anlatımlı kitaptaki testleri çözersin. Orada zaten yanlış yapıcaksın ama yanlış yaptıkça kafana giricek. Sonra soru bankasından da çözüceksin biticek. Aynı işlemleri diğer konulara yaparsan 1 haftada rahat biter bioloji. Geçen hafta cuma 3 sistem bitirdim böyle ben. Tabi konu anlatımlıdan çözmedim ama soru bankasından çözdükçe, yanlış yaptıkça aklıma girdi. Zaten önemli bazı şeyler var sorular hep onları soruyor.

Dünkü deneme nasıl geçti bu arada? Fizik-2 efsaneydi bence. Son yüzyılda soru çıkmamış Kepplerden soru sormuşlar fsdgfd.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...