Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

American McGee's Grimm

Cynthia

Öne çıkan mesajlar

episode lar halinde satmazlarsa buyuk dagitimcilara yem oluyorlar. yaptigi ise fazla karistirtmadan ozgurce calisirken ayni zamanda projeyi finanse etmeye devam edebilmesi icin episode sart. ayrica kullanici icin de bir guzelligi var ilk episode cuvalsa kalani almiyor.

kotulugu ise beklemek ve bazen episodelar arasinda ayri oyunlarmiscasina kalite farki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
oyunun free episode'u varmış. pcgamer dergisinde gördüm. ben gidip o free episode'u indirene kadar bir sürü yeni episode çıkartmış adamlar yuh dedim.

her hafta bir episode çıkartıyorlarmış.
"episode olayı sux, bu oyun da sux olacak" diyenlerin kulakları çınlasın :P

free episode'u indirip oynadım. müthiş bişi.
oyunun bu kadar uzun olcağını sanmıyordum. adeta bir freeware indie oyun oynamış kadar oldum.

diğerleri paralıymış sanırım ama fiyatının ne kadar olduğunu göremedim. her birine 10 dolar vermeye değer ama.
dandirik creature creator bile 10 dolara satılırken (bir sürü kişi de gidip satın almışken) grimm'in episode'larına para verilmezse ayıp.

oyun bana eski tip platform oyunlarını hatırlattı. ayrıca etrafı kötüleştirmeye çalışıyoruz.
etrafı ne kadar kötüleştirirsek, kötülük barımız o kadar doluyor. bazı karakterler etrafta dolaşarak bizim kötülüklerimizi temizlemeye çalışıyor.
kötülük barımız ne kadar dolarsa, kötülük güçlerimiz de o kadar artıyor. bazı eşyalar ve karakterler dark side'a geçmek için belirli kötülük seviyeleri gerektiriyor.
ancak kötülük seviyeleri sadece eşyaları ve insanları dark side yapmaktan başka işlevleri de oluyor gördüğüm kadarıyla. bizim kötülük yapma alanımız artıyor, ayrıca kendi çevremizde farklı auralar oluşuyor felan. böyle ufak detaylar da eklemişler.

bir de çiş yapma olayı komik olmuş. çiş yapmanın esas olayı, zıplayacağımız yeri işaretlemek içinmiş. ancak etrafta koşturup dururken, yerinde durup çiş yapmayı beklemek ve zıplayacağımız yeri hesaplamak çok kolay olmuyor. onun yerine göz kararı (her platform oyununda böyle yapılmıyor mu zaten...) hesaplayıp ona göre atlamak daha kolay.
hem yanlış yere düştüğünde ölmüyorsun, geri respawn oluyorsun. oyun imkansız değil yani.

american mcgee'nin son oyununu hiç sevmemiştim. o LA saçmalığı berbattı.
Ama Grimm ile bir psychonauts havası sezdim, bu da oyunu çok daha keyifli yapmış.

O değil de, sonraki episode'ları oynamak istiyorum ama oynayamıyorum. Sinir oldum. GameTab ID'si alayım da şu diğer bölümleri oynayayım dedim. Ama GameTab sadece Canada ve ABD'ye hizmet ediyormuş. Bu yüzden register olamıyormuşuz...
Register olamadan nasıl oynuycam onu da çözemedim.

İnternette felan indirebileceğim başka yer de bulamadım.
Steam'de de satmıyorlar.
Of.
Sosyal ağlarda paylaş

Episode olayı sux ile oyun sux farklı şeyler. Creature creator'a para vermedim. Penny arcade episode'a da 20 dolar baymadım. Episode para tuzağına düşmem için oyunun bana damardan hitap etmesi lazım. Kalbimi fethedene cüzdanımı açarım. Sen de demişsin zaten sonraki episodeları oynamak istiyorum oynayamıyorum diye. Episode olayının arkasında Jet Fadıl zihniyeti var babs. Parasını verecek olup da alamamak ayrı bir sorun zaten. Öylesinin adaleti korsandır.
Sosyal ağlarda paylaş

24 bolum 4 dolardan hadi 1'i beles 92 dolar toplamda. Bolum basina ortalama yarim saat gameplay desek (ki bazi bolumlerin scoreboarduna baktim 5 dakikalik speed runlar var lol) 12 saat ediyor. Kimi dudukluyorlar bilmiyorum ama 24 bolumu teker teker yayinlayip yeterli kazigi Amerika ve Kanadalilara soktuktan sonra duzgun bir fiyata toptan retailini cikarsinlar bir zahmet...

Ayrica Funcom'dakiler AoC'dan kafalarini kaldirip Dreamfall Chapters olayina giristiklerinde bu gametap cinsligini basimiza sararlarsa onlara da ayri selam edecem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...