eregorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 DarKRideR said: Ang Lee'nin Hulk'u bana kalırsa gerçekten güzel bir uyarlamaydı.Asosyal fanboyların ve bebelerin yorumları bu kadar koyucu olmasaydı tek başına götürebilirdi... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Eski film bundan daha iyidi bence. Eskisinin efektler bile bundan iyidir. Hulk olsun Abomination olsun hiç iyi değildi. Özellikle helikopterler çok baştan savma yapılmıştı. Fakat Edward Norton Bruce Banner rolüne Eric Bana dan daha çok yakışmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 said: Fakat Edward Norton Bruce Banner rolüne Eric Bana dan daha çok yakışmış Edward Norton'un şu forumdaki en büyük hayranıyımdır belki ama şu lafa malesef katılamıyorum :) Eric Bana kat kat daha çok benziyordu. dp:eric bana'nın da büyük bir hayranıyım da sdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ilk film kötüydü. Buda kötü. Bir spiderman olmak icin cirpiniyo ama bakalim 3. filme artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 spoiler millet bu filmde bence inanılmaz bi mesaj var sonunda biz grup kurcaz dediya bu ultimate avengers in işareti şimdi bilmeyen varsa ultimate avengers grubu demir adam hulk kaptan amerika thor ve daha az tanınan bi iki marvel karakterinin olduğu bi gurup başlarındada nick fury var klasik seride şimdi demir adamın sonunda nick fury göründü ve tek senmi varsın böle sanıyorsun dedi hulkun sonunda demir adam biz grup kurcaz dedi ve thor un filmi yolda artık daha ne diim ama tek filmde hem hulk hem demir adam hem kaptan amerika hem thor nick fury yaniii ne diim ne diim oley diim tahminim doruysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 DarKRideR said: said: Fakat Edward Norton Bruce Banner rolüne Eric Bana dan daha çok yakışmış Edward Norton'un şu forumdaki en büyük hayranıyımdır belki ama şu lafa malesef katılamıyorum :) Eric Bana kat kat daha çok benziyordu. dp:eric bana'nın da büyük bir hayranıyım da sdafd +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mr.Blue yere düşünce beyni hareket etti sanki, ne oldu o adama, oda mı dönüşecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 spoiler mr blueye olan şu klasik hulk serisinde lider die bi karakter var hani beyni dev gibi olan hulkun gücünü isteyen kendi bedenine bu sayede hem hulkun gücü hemde kendi süper zekası ile büyük işler yapabileceğini düşünen adam mr bluse sorusuna cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Spoiler Grup kurucaz derken, büyük ihtimalle hava kuvvetlerinden olan arkadaşını kastediyordur, çünkü onada siyah beyaz bir zırh yapıyodu çizgi filminde yanlış hatırlamıyorsam, hulkta anti-kahraman oldugu için yine onu tokatlamaya uğraşırlar, hulk'un ironman'in grubuna geçiceğini zannetimiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 LordVithar said: Spoiler Grup kurucaz derken, büyük ihtimalle hava kuvvetlerinden olan arkadaşını kastediyordur, çünkü onada siyah beyaz bir zırh yapıyodu çizgi filminde yanlış hatırlamıyorsam, hulkta anti-kahraman oldugu için yine onu tokatlamaya uğraşırlar, hulk'un ironman'in grubuna geçiceğini zannetimiyorum.. Grup kurucaz derken Avengers'ı kast ediyordu ki Hulk ilk kurulduğu sırada vardı Avengersda. Hatta The First Avenger: Captain America'da 2011 de geliyor bundan sora da Thor'un filmini çekip birleştiebilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ironman'i de bozmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar yaw :) , marvelin en başarılı işlerindendi çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Çok eğlenceli bir filmdi, pek eğlendim. Hikaye'yi en başından anlatmaması güzel olmuş, oyunculuk da gayet yerinde. Hulk severler için kesinlikle görülmeye değer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bu arada filmin başında bir yerde Nick Fury'nin adı geçiyodu belgelerde mi ne, tam hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Xaenin said: Bu arada filmin başında bir yerde Nick Fury'nin adı geçiyodu belgelerde mi ne, tam hatırlayamadım. evet belgelerde adı geçio... zati filmde askeriyenin shield a bağlı oldunu falanda gösterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Şimdi kardeşimle izledik harbiden son MARVEL filmleri çok başarılı. Neyi değiştirdilerse kesinlikle korusunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Kendi stüdyolarında yapıyolar artık filmleri, iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben de hayal kırıklığı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 eric bana lı film fena değildi ya. bi aksiyonu biraz eksikti. niye sıfırdan başlama ihtiyacı duydular ki? film kötü değil yanlış anlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Spiderman'de 2. filmi Tobey Maguire'dan başkası oynasaydı nasıl olurdu diye cevap verebiliyorum ben bu soruya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 edward olmamış ya eric çok daha iyi hulk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 fenris said: eric bana lı film fena değildi ya. bi aksiyonu biraz eksikti. niye sıfırdan başlama ihtiyacı duydular ki? film kötü değil yanlış anlamayın. bi aksiyonu biraz eksikti. İşte kilit noktası, ve benim yorumum :) DarKRideR said: Ang Lee'nin Hulk'u bana kalırsa gerçekten güzel bir uyarlamaydı.Asosyal fanboyların ve bebelerin yorumları bu kadar koyucu olmasaydı tek başına götürebilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bu arada eric bana filan diyoruz da ben babası rolündeki nick nolte yi de çok severim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aslında iki filminde kadrosu felaket iyi,sadece oyuncular için bile izlenir.Mesela ciddi anlamda 2. Hulk'u Edward Norton ve Tim Roth için izlemeyi düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 3. değil miydi o? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben baya sevdim ya, çizgi filmlerindeki havayı yakalamış gibime geldi, özellikle edward norton'un bakışlarda çok bariz bir bruce banner mağduriyeti vardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar