Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 9.2'den yeni bir versiyona geçeyim dedim. 9.5 Beta'ya geçtim. Yalnız bunda anlamadığım bazı özellikler mevcut. - Post yazma penceresindeki "takip et", "mesajımda smiley kullanma" felan kutucukları var ya, onlarda Tick işareti yerine ´ işareti var. Anlamadım tick işaretinin neden değiştiğini. - İmzalarımızın üstündeki çizginin explorer'da kalın, opera'da ince olduğunu görür ve opera'da ince olmasını severdim. Ama yeni versiyonda explorer gibi kalın olmuş gene. Bunun nedeni ne olabilir? - Opera 9.5'da voice özelliğini kaldırdılar mı? Yazıları sesle okutmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 http://www.getfirefox.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bu benim sözde xp topiclerine linux karı$tırmam gibi oldu sanki. opera ile ilgili topic'e firefox karı$tırmak da büyük mezihet.. ne desem bo$ :) lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hayır bu bone'a özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 getfirefox yapınca Opera 9.5'ta voice özelliği mi açılcak, hayır. Peki firefox halen Opera yanında kötü ve uyduruk bir browser olarak kalmaya devam mı edecek, evet. O yüzden "ayar vericem koş koş" derken kendinize yazık etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 http://www.getfirefox.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 opera forumlarında bu sorulara ne diyorlar bone? orada sormayı denedin mi? merak ettim ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 "koş koş hüseyin abi, salak olduğumuzu kanıtlama uğruna Bone'a zerg yapıyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mum_Chamber said: opera forumlarında bu sorulara ne diyorlar bone? orada sormayı denedin mi? merak ettim ben de.. yok sormadım. opera forumlarında verilebilecek cevap basit çünkü :) "beta olduğundan sorunlar yaşamanız normal, stabil versiyonu yükleyin" Patide Opera kullanan insanlar olduğundan ilk onlara sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 donanımhabere falan bak ayrıca http://www.getfirefox.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Bone said: "koş koş hüseyin abi, salak olduğumuzu kanıtlama uğruna Bone'a zerg yapıyoruz" sen yaparken iyidi? mal mısın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 1.5 yıldır opera kullanıyorum.firefox kadar hantal bi browser daha gormedim.ie bile daha iyi be firefoxtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Bone sana kötü bir haberim var. Cnnturk said: Geçtiğimzi pazartesi günü duyurusu yapılan Firefox 3.0'ın Beta 4'üyle ilgili kullanıcılardan gelen ilk raporlara göre Mozilla'nın yeni browser'ı rakipleri Internet Explorer, Opera ve Safari'nin en son versiyonlarından çok daha hızlı çıktı. Amerikan Computerworld web sitesinde yayımlanan habere göre, Mozilla'nın geliştirme ekibi yeni versiyonun hız performansını artırmak için özellikle çalıştı. Sonuçta açık kaynaklı browser'ları karmaşık Web 2.0 uygulamalarıyla çalışan en hızlı browser konumuna geldi. Mozilla'nın başkanı Mike Schroepfer, uzun bir zaman performans üzerinde çalıştıklarını belirterek "Firefox 3.0'un son betası en iyisi oldu. İlk beta Firefox 2.0'dan daha iyiydi. İkinci beta ise birinciden daha iyiydi. En son çıkan beta ise hepsinden daha iyi oldu" diye konuştu. Firefox 3.0'un beta 4'ünün yayınlanmasının ardından kullanıcılar ve blogger'lar diğer browser'larla çok sayıda karşılaştırmalı testler uyguladı. Mozilla Links blog'una gönderilen Percy Cabello'nun SunSpider'da yaptığı JavaScript performansı testine göre Mozilla'nın yeni browser'ı Opera 9,5 beta'dan yüzde 53 daha hızlı. Apple'ın Safarisi'nden ise iki kat daha hızlı. Firefox 3.0 Beta 4, Internet Explorer 7.0'ın ise 3 katıhıza sahip. Mozilla'nın yeni browser'ı hakkında çıkan tüm bu olumlu yorumlara rağmen Firefox halen beta sürümünde ve tam sürüm çıktığında ortaya çıkacak sonuçların ne olacağı da şimdiden merak konusu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Çocuk musunuz ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Opera 9.5daki Widgetlerden SimAquarium kullanan var mı? VArsa neden ha bire balıklarım ölüyor açıklar mı lütfen? Tek yaptığım yemek eklemek ve yarım saatte balık ölüyor yani hastalandı faslanda demiyor direk yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben de opera'ya gectim bu 9.5 versiyonda... mukemmel, tek kelimeyle, yalnız tek bir sorum var... firefox kullanırken bayagı kullandıgım bir add-on vardı, piclens diye... bi tek firefox add-on'u degil, diger browser'lar icin de yapmıslar da, nereden estiyse bir tek opera icin yapmayı dusunmemis adamlar... sitelerinde yok onun icin, ama boyle fan made opera'ya uyarlanan piclens var mı ? ya da baska bir browser icin olanı opera'da calıstırmak icin bir yontem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Absolut said: Opera 9.5daki Widgetlerden SimAquarium kullanan var mı? VArsa neden ha bire balıklarım ölüyor açıklar mı lütfen? Tek yaptığım yemek eklemek ve yarım saatte balık ölüyor yani hastalandı faslanda demiyor direk yattara. ilgi göstercen, sevgiyle yaklaşcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Absolut said: Opera 9.5daki Widgetlerden SimAquarium kullanan var mı? VArsa neden ha bire balıklarım ölüyor açıklar mı lütfen? Tek yaptığım yemek eklemek ve yarım saatte balık ölüyor yani hastalandı faslanda demiyor direk yattara. bende başladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bir sürü balıgım oldu :D kendiliginden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben kesin bi bokluk çıkar diye düşündüm yüklemedim. ne kadar şanslıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Hastalık gibi bi addon. İşi gücü bıraktım kendimi akvaryuma verdim :) 400k dolarım oldu amacım yunus havuzuna döndürmek ama nasıl oluyor henüz çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Absolut said: Hastalık gibi bi addon. İşi gücü bıraktım kendimi akvaryuma verdim :) 400k dolarım oldu amacım yunus havuzuna döndürmek ama nasıl oluyor henüz çözemedim. 400k nasıl yaptın :) benim daha 4dolarım var artmıyor bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 şifreleri kaydetme olayını nasıl yapıcaz çözemedim. giriyorum opera:config'e ama bulamıyorum nerde ayarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Opera`da mozilladaki gibi linkleri ctrl + left mouse click yapmanin bir yolu var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar