matama Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Merhaba amerikadan arkadaslarla ortak producerligini ustlendigim filmin traileri cikti :) Cekimler tam bitmedi daha ama trailer nasil olmus soylerseniz sevinirim. youtube dada varda kapatmis mahkemeler sanirim http://www.fangoria.com/bloodnight/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 senin payına düşen kar 1 milyon doları geçerse pati alemine yemek sözü veriyorsan güzel. yoksa tırışka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 baslarda guzel gibi geldi, boole manhunt tarzi vardi ama gencler isin icine girince herzamanki genclik filmi oldugu anlasidi. ama olsun madem sen yapion, gitcem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 huun verdigim parayi alirsam mutlu olacam :) ilk filmde para yok zaten :) teenslasher zaten film yani korku guya ama teenslasher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ben bizzat teenlash edebilirim parada istemem ha slashmiş ona yokum pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 fena deil trailer umarım iş yaparsınzı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 sinemalarda oynamıycak herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bana çok net stay alive u hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bone filmin cekimleri bitsin tam hazir olsun dagitimci firmalarla konusuyorlar. Eger begenirlerse oynayacak. Ama tabi en az bir 6 ay lik period olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 lan bu saatte yannız izledim, yarısında acill kapadım. :< çok korktum ben. yarın gündüz izlemeyi denicem. çekim kalitesi 10 numara yannız. ama korktum ben işte ;< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 matama said: bone filmin cekimleri bitsin tam hazir olsun dagitimci firmalarla konusuyorlar. Eger begenirlerse oynayacak. Ama tabi en az bir 6 ay lik period olur. kolay gelsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Amca bugun bloodnight derken aklıma cem yılmaz geldi koptum :) Onun dışında fena deil teenslaher işte. Tek birşey belirtiyim daktilo sesi biraz bayatlıyor, onun yerine ilk daktilodan sonra baboom efktiyle kanlı yazılar ile gidebilirsiniz! Yada bir Narrator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 konu klasik ama çekim kalitesi gercekten guzel gozukuyor :D hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 İzlerim bunu ben kesin. Bi de oyuncuları tanıyo musun? Şu sarışın ablayı yapsana bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Bende bir tane abla isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konusundan tutta öğüt veren yaşlı amcasına kadar çok klasik bir senaryoya sahip ama olsun en azından verdiğin para boşa gitmemiş, çekim kalitesi, ışık kullanımı filan güzele benziyor, sinemalarda pek tutacağını sanmam ama DVD film olarak iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ya o ogut veren yasli amca bayag komik. Adamin isi bu, boyle korku filmlerini bekliyor cagiriyorsun oynuyor :) onun disinda evet casti biliyorum yani castla gidip tanismam olmadi cunku ben turkiyedeydim film cekiminde ama yani genel olarak taniyorum. Ve inanin bana biz bu filme producer olan ekip yani hepimiz 27 yasin altinda bekar insanlariz hepimiz ayni geyigi yaptik olmuyor yani :) benim tek ekstram montajsiz halini izledigim icin sevisme sahnelerinin tamamini gordum diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 klasik amerikan korku filmi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 güzel olacağa benziyor inşallah gösterilir yanlız hakkaten o daktilo sesi bayıyo ilk sahne hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 matama said: benim tek ekstram montajsiz halini izledigim icin sevisme sahnelerinin tamamini gordum diyeyim :) banada goster... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 filmin sevişme sahnelerinin montajsız halini çek ayrı olarak çak DVDye. Filmden daha çok kazanabilir. Ben alırım en azından. Şaka bir yana. Klişe falan Mary Hatchet ama çekimleri hakkaten çok iyi. Çok başarılı. Sinemaya gelse gitmem de alır izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 sagolun acikcasi ben bu ise eglence olsun diye girdim umarim tutar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fena değil ya. iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Hocam hala bu tarz filmler iş yapıyor mu? Yani inşallah tutar dediğin gibi ve inşallah yatırdığın parayı kurtarırsın. Ama ne bileyim scary movie lerin bile bundan 3 4 sene önce dalga geçtiği film çeşidi oldu bunlar artık. Gerçi bir yerlerden başlamak lazım ve sen eğer bu işlerle uğraşacaksan tabiki böyle böyle başlayacaksın, öyle adama hemen Star Wars'un producerliğni vermezler sanırım :). Bende reklam yazarıyım, Türk sinemasına, bazı filmlerin senaryosunun yazımı sırasında, çekiminde falan bulunma imkanım oluyor, yurt dışı ve içi bu tür filmler hala seyirci bulabiliyor mu merak ediyorum. Hostel, Saw türü filmlere kaydı insanlar, şiddeti bariz biçimde görmek istiyorlar... Garip bir şekilde kan, adam kesme, doğrama, baltayla parçalama görüntülerine ilgi çoğaldı son zamanlarda. Teen slashtan kurtuldur derken daha fenasıyla başbaşayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar