sg-1 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sir said: sg-1, olay bu kadar basit değil. akp'nin yaptıklarına hukuki yollardan, demokratik yollardan karşı çıkabilirsin. ama partiyi bütünüyle kapatmak ne derece demokratiktir? sokaktaki insan bu kararın tamamen hukuki olduğuna inanır mı? Parti kapatmanın anti-demokratik bir eylem olduğunu kim söyledi? Sonuçta bu yapılan da hukuki bir eylemdir. Eğer DTP'nin kapatılmasını alkışlıyorsak AKP'nin de yasalar çerçevesinde kapatılmasına birşey dememeliyiz.
Slat Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 tsk.mil.tr'yi refreshe bağladım zuuzuzzu
Prawler Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sg-1 sen nasıl olur da ülkeyi düze çıkaran liboş AKP ile PKK yı terörist olarak ilan etmeyen DTP yi aynı kefeye koyarsın?
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Parti kapatmak yasada olan hukuki çözümlerden biri. Danıştayın belini kırmayı falan planlıyorlardı demek ki böyle birşey yapıldı. Ülkeyi böyle bir saçmalığa götüren akp yöneticileri utansın.
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sir said: sg-1, olay bu kadar basit değil. akp'nin yaptıklarına hukuki yollardan, demokratik yollardan karşı çıkabilirsin. ama partiyi bütünüyle kapatmak ne derece demokratiktir? sokaktaki insan bu kararın tamamen hukuki olduğuna inanır mı? Ahah. Adamlar hukuki açıdan karşı çıkacak birşey mı bıraktılar. Herşeyin kılıfı hazır.
sir Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sg-1 said: Eğer DTP'nin kapatılmasını alkışlıyorsak AKP'nin de yasalar çerçevesinde kapatılmasına birşey dememeliyiz. eheh ben dtp'nin de kapatılmaması gerektiğini düşünüyorum zaten. bana çok aykırı, çok uç geliyo parti kapatmak, yani ortada çok bariz bir tehdit, olağanüstü bir durum olmadıkça parti kapatmak bana hukuki değil, siyasal ve faşizan bi süreç gibi geliyo.
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 İş işten geçtikten sonra kapatılsın diyorsun yani?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ülke bölünsün diyen parti başkanı yardımcısı felan var? daha ne olmasını bekliyoruz kapatmak için? ki kapatmak çözüm değil
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Bütün anayasayı değiştirdikten sonra lütfederlerse dava açabiliriz belki?
Tarist Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 DTP kapanmasın, PKK işbirlikçi DTP kapanmasın öyle mi ? Bu mu uç geliyo sana, sen şaşırmışın kardeş.
kitana Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Fortuna said: Bence çok acele bir dava oldu.Yani şuan kapatılsın derim.Ama bence elle tutulur göze sokulur bir kanıt bulunana kadar böyle bir dava açmak biraz da kumar oynamaktır. belki. çok var. 11 adet. bu dava için fazlasıyla beklenmiş izlenimi var. http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=10577&rid=4369&hid=8460759
Rahan Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 valla bu adamların akp ye çalıştığını düşünmeye başlıyorum ben hafiften.en ala seçim propagandasından daha etkili bu kapatma davası. "bıynı bikik mazlum halkın partisi" vs "yasakçı faşikler"
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sir said: sg-1 said: Eğer DTP'nin kapatılmasını alkışlıyorsak AKP'nin de yasalar çerçevesinde kapatılmasına birşey dememeliyiz. eheh ben dtp'nin de kapatılmaması gerektiğini düşünüyorum zaten. bana çok aykırı, çok uç geliyo parti kapatmak, yani ortada çok bariz bir tehdit, olağanüstü bir durum olmadıkça parti kapatmak bana hukuki değil, siyasal ve faşizan bi süreç gibi geliyo. Seni buraya alalım o zaman, burada takıl sen.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Gül içinde yasak isteniyor. Harika harika Akp kapatılırsa peki ne olucak erken seçim mi ? Tayyip ve saz arkadaşlarına siyasi yasak gelirse şukela olur.
Seph Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Eğer kapatılırsa gerçekten Akp görüşünü savunan kesime yarar sağlıcak.Yasaklandığında hükümet düşecek ve yeni seçim olcak.Fetullah da beraat etti.Fethullah parti kurduktan sonra yanında tayyip olmuş gül olmuş hiçbir önemi kalmıyacak.Bence bu bir tesadüf değil.Yeni bi partiyle ne yazıkki çok daha yüksek oylara ulaşabilirler.
sir Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ay ne komik asker bile diyo sadece operasyonla olmaz, siyasi çözüm gerek diye..şu an dtp'yi kapamak mı siyasi çözüm? geçiniz.
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 2001 den beri delil toplanıyormuş 17 klasör sunulmuş. Bunun üstüne biraz zor kurtulur akepe. Vural Savaş direk canlı yayında kapatılsın laiklik düşmanı gibi bi laf etti kanal1 de. Direk türban yasası bile iplerini çekmeye yeter. Yok iç savaş çıakrmış, yok gizli örgütlenirlermiş, falanmış filanmış. Tabi canım, bu ülkede polis asker bi bok yok zaten. DP de zamanında çok oy alıp başa geçti, gördük noldu.
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 dolar 1.5 ytl yi geçer pazartesi sabahı artık :)
Sylian Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Akp büyük ihtimalle kapanacak, yanlız akp version 2.0(fetp) %40'dan fazla oy aldığı zaman ağlayıp zırlamayın.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bLackcha0s said: Gül içinde yasak isteniyor. Harika harika Akp kapatılırsa peki ne olucak erken seçim mi ? Tayyip ve saz arkadaşlarına siyasi yasak gelirse şukela olur. 5 sene siyaset yasağı isteniyormuş. İddianame anladığım kadarıyla çok sağlam birşey. edit: akpliler bayağı tehlike görüyor ki "bunlar nerelere sızmışlar" vb. açıklamalar yapıyorlar
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 5 sene deil 15 sene de verseler perde arkasından yine tayyip yönetecek ne farkı var?
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sir said: ay ne komik asker bile diyo sadece operasyonla olmaz, siyasi çözüm gerek diye..şu an dtp'yi kapamak mı siyasi çözüm? geçiniz. Siyasi çözüm suçlu olduğu kabak gibi belli bir partiyle gelmez zaten. Esas onu geçiniz. Efendi gibi PKK'yı reddetmiş, sadece Kürt partisi değil, Türkiye partisi olmayı seçmiş bir parti olmadığı sürece siyasi çözüm zaten zor o noktada.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ya en azından bu millet bu cumhuriyet bi nefes alır.10sene 15 sene Zaten bu cemaatçi zihniyeti yıkmaya hiçbirşeyin gücü yetmez. Misal Feto adamın tanzanya da bile okulu var heryıl 200bin e yakın üniversite mezunu veriyor.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 İyide arkadaşlar bir noktayı kaçırıyorsunuz. Bu adamlar çok oy aldı diye, Bu adamlar kapatılırsa yeni parti kuracak diye, hukuki süreç başlatılamayacak mı? Çok oy almışlar hadi mazur görelim diye bir olay olamaz yok böyle birşey. Hukuki bir yaptırım uygulanması gerekiyorsa elbette yapılacak. "Adamlar yeni parti kurar; boşverelim yasaları delsinler" diye bir düşünce olamaz yani.
Sufi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 akp'nin bu olaydan kahraman olarak çıkacağı kesinken başsavcının böyle bir angutluk yapmış olmasına cidden şaşıyorum. akp bütün servetini dökse bu kadar propogandasını yaptırtacak bir malzeme satın alamazdı.
Öne çıkan mesajlar