Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 BU ÖNCÜYDÜ HEPİMİZ ÖLEBİLİRİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 paticik başında ölürsem kendimi hayatta affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 içinde affedeceğin bi hayatın olmaz zaten dert etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 uyuyordum. 1 saat sonra kalktım babam deprem oldu didi. geçmiş olsun. bursa'dada çok pis hissedilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Küçücük birşeydi ya bir kere vurdu. Bi oynadım yerimden o kadar :D Korktum gerçi ben de ama o kadar abartılacak birşey değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 said: abartılacak birşey değil yani ölünce görürüm ben seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ahahhaaa :D Öncü depremlerin de bir olayı vardır yani, öncü deprem şüphesi gerçekten olsa jeologlar ampulgibi oturmazlar, açıklama yaparlar çıkıp. Alışın bunlara ya olacak böyle şeyler, hem yola çıkınca araba da çarpabilir ölüm her an olabilecek birşey. Biz bu depremlerden bu kadar korkuyorsak bu yaşadığımız ülkenin komikliğidir. Japonya'da 7 şiddetinde depremler oluyor paso adam masanın altına giriyo, bitiyo deprem çıkıyo işine devam ediyor. Binaları çok sağlam, bizim korkumuz kalite kaynaklı biraz. Ayrıca: Yusufun ecele faydası yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ben kıbrıstayım annemler Çorlu'da Ablam İstanbul'da. Ben korkmıyayım da kim korksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bursada salladi walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ne güzel ortak yönümüz var hepimizin, aynı anda sallandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hafiften titredim ben de, gelmemi mi beklemiş deprem nedir heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Sallanmışız, hissetmedik biz ama üst kattan arkadaşlar indi onlar sallanmış bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 benim kedim acayip davranmaya başladı, boşluğa miyavlıyor falan, evcil hayvanlarında gariplik olan var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Abi Mart ayındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 mahmut korkutma abi hala mı ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 korkmuştur hayvan yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 nileppezdel said: Abi Mart ayındayız kendisini kısırlaştırdık ama kumunu beğenmediği için sapıtmış olabilir, az önce koridora kaka yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hep danistay yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 İzmit merkez de hissetmedik, İstanbul Eyüp civarında bayağı hissedildiğini söyledi yakınlarım. Sonuç olarak "amman oğlum yaşıyo mu" diye arayan akrabaların dışında değişen bişi olmadı. Olmaz inşallah :) yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Sallanan bölgedeki arkadaşlara geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 iyi olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 sitiress böyle ufak ufak azalsın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 banyo yapıyodum ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 temiz giderdin işte ne güzel. şaka şaka. abdest almadan önce sallandıysan fena olmuş geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar