Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölmenin yasak olduğu yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.bildirgec.org/yazi/olme-olursen-cezalandirilacaksin

http://news.yahoo.com/s/nm/20080305/od_nm/election_cemetery_dc_1

...bir fransız kasabasının sakinleri, ölme yasağının baskısı altında, çünkü kasabanın mezarlığı dolmuş durumda. ...

başkan bir de şöyle demiş:
"Bu durum, kimileri için komik olabilir ama benim için değil".

ahuas
Mesaj tarihi:
fransız değil mi bunlar niye şaşırıyoruz?

mesela bir daha ki dünya savaşında askerlerine ölmeyi yasaklayarak düşmanı durdurma beklentisi içine girebilirler
Mesaj tarihi:
hemen bi türk otobüs biletçisi yollayalım mezarlıklarına heriflerin.

"arkadaşlar sağlı sollu yatalım lütfen. amca bak arkada yer var görüyorum burdan, sen niye görmüyosun at bi adım"
Mesaj tarihi:
ulan sina, 3-5 senede ne kadar değişip dediğim yere geldin :)
ben fransızlara senin kadar bile ağır eleştiri yapmıodum hiç bi zaman sen ön yargılısın diyodun bana hahaha. lavuk ya.
Mesaj tarihi:
senin dediğin yere ne gelcem ulan fransız olurum daha iyi işin ucundan bi de senin gibi olmak var helm korusun

benimki kişisel bi mesele, bir kişiye olan gıcıklığımı kanalize ediyorum
Mesaj tarihi:
LucifeL said:
asinanyavuz said:
ölene ne ceza veriyorlarmış merak ettim ben :)
misal erkek erkeğe gömebilirler :)

dssadadsasdadsads off gece haber zaten bi komedi bide böle ceza düşününce hahahahahaha
Mesaj tarihi:
Yasaklarsın abi, problem değil. Yaptırımı olmaz sadece, o sebeple ölecek adam sallamaz, ölür.
Soft paketlerde jelatini muhafaza etmeyi yasaklarım mesela, benim yetkim olmadığından bir kere zaten şunu yapıcam bunu yapıcam desem sallamazsınız. Yetkim olsa da mesela cazası şudur demem, gene sallamayabilirsiniz. Yasak ama cezası yok yani. Ceza değil de yaptırım diyelim hadi.
Ciddi ciddi açıklarsam komikleşir diye düşündüm =/
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...