yav Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 http://www.bildirgec.org/yazi/olme-olursen-cezalandirilacaksin http://news.yahoo.com/s/nm/20080305/od_nm/election_cemetery_dc_1 ...bir fransız kasabasının sakinleri, ölme yasağının baskısı altında, çünkü kasabanın mezarlığı dolmuş durumda. ... başkan bir de şöyle demiş: "Bu durum, kimileri için komik olabilir ama benim için değil". ahuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 he he o ne be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ölene ne ceza veriyorlarmış merak ettim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ben orada yaşıyor olsam, bir yakınım ölse ve o başkan bana ceza kesse durum onun için "hiç komik olmaz". ne cüretmiş herifteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 "yassaaah hemşerim ölemezsin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 benzer konulu fılm vardı jean reno oynuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 fransız değil mi bunlar niye şaşırıyoruz? mesela bir daha ki dünya savaşında askerlerine ölmeyi yasaklayarak düşmanı durdurma beklentisi içine girebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hemen bi türk otobüs biletçisi yollayalım mezarlıklarına heriflerin. "arkadaşlar sağlı sollu yatalım lütfen. amca bak arkada yer var görüyorum burdan, sen niye görmüyosun at bi adım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ulan sina, 3-5 senede ne kadar değişip dediğim yere geldin :) ben fransızlara senin kadar bile ağır eleştiri yapmıodum hiç bi zaman sen ön yargılısın diyodun bana hahaha. lavuk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 senin dediğin yere ne gelcem ulan fransız olurum daha iyi işin ucundan bi de senin gibi olmak var helm korusun benimki kişisel bi mesele, bir kişiye olan gıcıklığımı kanalize ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 asinanyavuz said: ölene ne ceza veriyorlarmış merak ettim ben :)misal erkek erkeğe gömebilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 LucifeL said: asinanyavuz said: ölene ne ceza veriyorlarmış merak ettim ben :)misal erkek erkeğe gömebilirler :) dssadadsasdadsads off gece haber zaten bi komedi bide böle ceza düşününce hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Masakari said: benzer konulu fılm vardı jean reno oynuyordu http://www.imdb.com/media/rm934449664/tt0120034 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ölenleri reslesinler kardeşim, patideki 3 yıl önceki teknolojiyi ecnebiler hala keşfedememişler mi, çıkçıkçık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben rusyada olsam ölmem. !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Yasaklarsın abi, problem değil. Yaptırımı olmaz sadece, o sebeple ölecek adam sallamaz, ölür. Soft paketlerde jelatini muhafaza etmeyi yasaklarım mesela, benim yetkim olmadığından bir kere zaten şunu yapıcam bunu yapıcam desem sallamazsınız. Yetkim olsa da mesela cazası şudur demem, gene sallamayabilirsiniz. Yasak ama cezası yok yani. Ceza değil de yaptırım diyelim hadi. Ciddi ciddi açıklarsam komikleşir diye düşündüm =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ahiret. kural ölmicen bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar