Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ekonomik kriz cikacagini goren AKP toplumu germeye calisiyor.. Son zamanlrda futursuzca sarf edilen sozler ve yapilmaya calisilanlar cikacak olan ekonomik krizin birilerinin ustune yikilmaya calisilmasidir. Zaten en guzel ornegini askerin cumhur ile yaptigi aciklama zamaninda yasanan dalgalanmayi ali babacan nin tv ye cikip iste gordunuz bir gecede 10 milyar dolar kaybettik demesi olmustur. Bu sefer cok daha fazla sertlesiyorlar istiyorlarki asker bir adim atsinda su beklenen KRIZI askeri cuntaya bagliyalim aradan siyrilalim.. Ne diyorsunuz basarabileceklermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Son zamanlarda yapılan tartışmalara dikkat edersen muhalefetten gelen bağırmalar çağırmalar. Eğer böyle bi gerdirme politikası görüyorsan bunu sadece AKP yapıyor demen senin yanlı düşünmenden kaynaklanıyor. Söylediklerin bana göre saçma. Devamlı b... atma başlıkları baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ben cede türbanın bu kadar uzamasının tek nedeni de bu olur eğer eko kriz çıksa akp li akp değil herkes yuhalar. ama türban davası olduğunda o %47 olsun ya ne de olsa türban geliyor der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 her hükumetin mutlaka uygulayacağı taktiktir bu da, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Kriz tek taraflı çıkarılamaz , türban krizi dediğiniz hükümetiyle medyası ile muhalefeti ile bürokrasisi ile devletin her kesimi ile hep beraber çıkarılmıştır. Kısaca kendi kendimize devletin tüm organları ile çıkarılıyor ve kimse durdurmak için adım atmıyor. Vay anam sen nasıl başı kapalı içeri girersin derse diğeri de vay anam sen nasıl kızın başını açarsın der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 AÇILMIŞTI!!!1!1! (bkz: 22 temmuz 2007 genel seçim sonuçları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 öyle deme ben eylül ayında türban denilin ce akp ve mhp ortaklığı karşılarında chp rektörler ve eski yök başkanı uzun uzadıya bir kavga çıkacağını biliyordum ve bunu herkes tahmin ediyordu. akp de çok iyi biliyor bunu neden şimid yaptı zamanlamasının buraya denk getirmesinin nedeni neydi. birşeyleri kapatmak içindi. ben ce 1. eko kriz tarzı birseyler var 2 yerel seçimler yaklaşıyor türbandan oy toplayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Turban degil tek mevzu ama en kolay ajite edilen, demogoji yapilan mevzu o tabiki.. Her hukumet yapar belki ama sanirim askerin bu soguk kanli dusurusnu bu ekonomik krizi cuval gibi basina gecirmek istememesi olarak gorebiliriz. AKP bu gomlegi cikarip degismisti cunku ve aslinda avrupa cizgisinde giderken birden seriat ozlemi ile yanip tutusan gerek hukuk alaninda gerek cocuk dogurma alaninda gerek klasik turban alaninda acilimlar yapmaya basladi.. Zapsu bile DON ile TURBAN i ayni cumle icinde kullandi.. Surekli yeni vergiler geliyor dikkat ederseniz.. Avrupa birligi treni hakkinda en ufak bir calisma yok.. Bence bu ekonomide yasanayc cok BUYUK bir krizin habercileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Recall06 said: Turban degil tek mevzu ama en kolay ajite edilen, demogoji yapilan mevzu o tabiki.. Her hukumet yapar belki ama sanirim askerin bu soguk kanli dusurusnu bu ekonomik krizi cuval gibi basina gecirmek istememesi olarak gorebiliriz. AKP bu gomlegi cikarip degismisti cunku ve aslinda avrupa cizgisinde giderken birden seriat ozlemi ile yanip tutusan gerek hukuk alaninda gerek cocuk dogurma alaninda gerek klasik turban alaninda acilimlar yapmaya basladi.. Zapsu bile DON ile TURBAN i ayni cumle icinde kullandi.. Surekli yeni vergiler geliyor dikkat ederseniz.. Avrupa birligi treni hakkinda en ufak bir calisma yok.. Bence bu ekonomide yasanayc cok BUYUK bir krizin habercileri.. en baştan niyetleri buydu ama eskiden elleri kolları bağlıydı chp daha kuvvetliydi. ama şimdi en önemli kalelerden olan anayasda mahkemesini- cumhurbaşkanlığı-yök ü ele geçirdiler ve chp zayıfladı. böyle olunca gerçek niyetlerini söylemede bir sakınca göremez oldular. danıştayı da fethederler se tamamdır artık. orduya da bir ayar çekerler. sonra ne olur bilemem. al sana iran malezya ve yeşil bayraklı üstünde arapca harfler bulunan türk bayrağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ekonomik kriz cikmasin diye dua edin zaten cikarsa yinede sahlanicak aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 çıkarsa ayvayı yedik satacak birşey de kalmadı elde avuçta. yakında doğu anadoluyu da satarlar bunlar benim merak etiğim nokta şu eskiden ab girmek ekonomi şöyle iyi gibi bir çok laf söylerdi akp şimdi neden söylemiyor acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Horizon said: Söylediklerin bana göre saçma. Devamlı b... atma başlıkları baydı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ne b.k atması gerçekler bunlar herkes de gayet iyi biliyor.ama ayrı ayrı başlıklar altında hep aynı şeyi tartışmak evet biraz fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 555 said: gerçekler bunlar herkes de gayet iyi biliyor. bu gerçekleri dayandırdığınız kaynakları görelim o zmn. Örnek : OECD 2007- 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 alex le konuştum haberler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Valla mayıs gibi ciddi bir ekonomik kriz bekleniyor, birçok firma bunu kesinmiş gibi düşünüp ona göre plan yapmaya başladı. Benden söylemesi. Bu sene üni.den mezun olacaklar, master düşünmeye başlasanız iyi olur bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yakın vadade kriz yok. 3 sene sonrasına yatırım yapıyorlarsa bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Satarız bişiler günü kurtarırız merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bu mayıs gibi beklendiğini duydum ben. Bölümdeki profesörler bile ona göre önlem almaya başladılar danışmanlık veya iş yaptıkları firmalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Böyle bir kriz çıktığın da en az yarayla nasıl atlatırız acaba ? Birikimleri ne yapmak lazım sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Tayyip çıkar küfür hakaret eder rahatlar herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Lopeth said: Böyle bir kriz çıktığın da en az yarayla nasıl atlatırız acaba ? Birikimleri ne yapmak lazım sizce ? malesef $$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Masakari said: Lopeth said: Böyle bir kriz çıktığın da en az yarayla nasıl atlatırız acaba ? Birikimleri ne yapmak lazım sizce ? malesef $$$ bana da öyle geliyor. dolar daha düşmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Dolara güven olmaz artık. Düştükçe düşüyor zaten. Bir aşağı bir yukarı allak bullak oldu. İlla döviz alınacaksa Euro daha güvenilir ve sabit şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ben deneyimlerle denedim haziran aylarında altın alıp kışın satacaksın. hep böyle oluyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar