Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 acaba hala atıyolar mı merak ettim atıyolarsa elde tüfek bekliyodur hocamız camda muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 geçen günde nillepin evine yumurta atmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Asıl merak ettiğim konu, adam özellikle patates mi çürütmüş bu iş için yoksa ne atsam diyip dolabı açıp da patatesi mi bulmuş ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sende geri kafasına atsaydın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bence patatesleri cama patates atacak kadar patates kafalı herifler olduğunu belirtmek için camda bırakmalıydın. ibret olurdu. bir daha geldiğinde de çocuğa oğlum sen patates atacak kadar öfkelenecek bir patates misin derdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 patatesin içini del, kezzap doldur, bir daha atan olursa kafasına atarsın patatesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 olsun olsun iyidir bak forumda patates kızartması yapmak isteyipte evde patates bulamamıs çok insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bu bişey mi, geçen sabah 3 buçuktu. Suadiye'de güya nezih dediğim sokaktaki evimde oturuyorum. Odamdayım cam açık önünde ben oturuyorum. İlk kat ev. Bi anda önümden bişey uçtu ve koridorda patladı. Yumurta! Gecenin 3 buçuğunda biri odama yumurta attı, neredeyse headshot alacaktı.. Garip :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 biz antalya'da otururken evimize yarasa girmişti, sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Hayır ama biri yarasayı bilerek evinize sokarsa sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nileppezdel said: Hayır ama biri yarasayı bilerek evinize sokarsa sayılır mantıklı 5.katta bizim ev ondan bişey olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 patatese hıyarla karşılık vermeli! camın önüne bi hıyar asın bakın bi daha patates atan oluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Kumpir yapsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nileppezdel said: Bu bişey mi, geçen sabah 3 buçuktu. Suadiye'de güya nezih dediğim sokaktaki evimde oturuyorum. Odamdayım cam açık önünde ben oturuyorum. İlk kat ev. Bi anda önümden bişey uçtu ve koridorda patladı. Yumurta! Gecenin 3 buçuğunda biri odama yumurta attı, neredeyse headshot alacaktı.. Garip :S yaa sen ver buradan adresini.. internet böle bişi işte. google earth'ten koordinat verirsen sen insansız gözetleme uçakları bile gelebilir evine.. bırak yumurtayı! suçlusun nilep kabul et ve af dile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bu başlık yüzünden garbıcda 27 tane pencereme .... attılar şeklinde başlık açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 sen öğretmensen ben profum haciii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 battis soğan geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 BloodyBeast said: bu başlık yüzünden garbıcda 27 tane pencereme .... attılar şeklinde başlık açıldı talking with facts priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?62,3182362,4245029#msg-3182362 biri bu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?62,3178251,3179430#msg-3179430 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://forum.paticik.com/list.php?62,page=291 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 logout linki filan koymak yasak /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bu başlıın tekrardan diriltilme amacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Pyro said: editlendi /sae şöle şeyler yasak değilmiydi yüzyıllardır girmediğim şifreleri arattıyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar