Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Tron said: riglous said: Bu uludag uni.deki kavgayi duymussunuzdur haberlerden. Ben Milliyet'ten okudum. Daha sonra yapilan yorumlar dikkatimi cekti oturum tek tek okudum onlari. Aradan bir tanesinde bu kavgalar yeni degil, zaten olan seylerdi, sadece kucuk captaydi denmis. Birisi de saldiran hep sagcilar demis. Bilmedigimden soruyorum, bu yorumlarin asli astari var mi? Yani Bogazici'nde falan boyle kavgalar yasaniyo mu? Hep sagcilar mi tas ve sopalarla saldiranlar? Bir de bahar senlikleri bu nedenle iptal edildi Istanbul'da denildi. Bu da dogru mudur? korkuyormusun? Korkmazsa korkutcan mı? Edit: Quotelama hatası alksjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Thaumiel said: Korkmazsa korkutcan mı? Bilmem ki! Korkutmam mı gerekiyor... hoca sen ne saçmalıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bence o bu değil de o linkde okuduğum bi yorum epey hoşuma gitti. ahanda said: :"Fikirsel altyapısı yıllar önce çökmüş iki marjinal görüşün hayatı daha yeni tanıyan ve tarihten ders alamayan sivilceli gençler tarafından yanlış algınanışı ve heyecan arayışı olarak yorumluyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 KArşı görüşlü grubu terörist, hain vb gibi isimlerle adlandırmak sadece aranızdaki düşmanlığı arttırır ki bu durumda o lafları ettiğiniz karşı gruptan bir farkınız kalmaz. Universitelerde dönen oyunlara kendinizi 1 adım geri çekip bakabilirseniz ne kadar boş insanların dolduruşuna provakasyonuna gelindiğini iyi göreceksiniz. Sizlerden ricam bu tip olaylara karışmadan evvel bir kere daha düşünüp tartıp ondan sonra hareket etmeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ninjaturtles said: ulkuculer teroristtir. DEVLETIN ISTEMEDIGI TURDE DUSUNMESI OLABILIR! ulkuculer teroristtir. ne bu anlamadım. devletin istemediği ne düşüncesi bu özerlik mi yada kürt devleti mi? açık konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Slat said: Bırakın sağı solu ortam karı dolu Kadıköy ülkü ocaklarında bi gün bu yazıcak en son duyduğuma göre rexx önündeki çoğu punk,emo,rocker,rapper hepsi kadıköy ülkü ocağına girmiş ahfuaehfuea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Tron said: Bilmem ki! Korkutmam mı gerekiyor... hoca sen ne saçmalıyorsun? Senin saçma soru resitaline ayak uyduruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Thaumiel said: Tron said: Bilmem ki! Korkutmam mı gerekiyor... hoca sen ne saçmalıyorsun? Senin saçma soru resitaline ayak uyduruyorum. senin bu gül kokulu sözlerini cevap verebilecek modda değilim. başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Peki Tron. Bu güzel dileklerine söyleyecek cevap malesef yok. Konu ile ilgilide yorum: Kavga candır, saygımız vardır. 1) Do not talk about Fight Club 2) Do not talk about Fight Club O yüzden açıklama yapamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bugünde gösteriler sürmüş. İstanbul üniversitesi önünde 2 tarafta pankart açmış. Bakın şuraya dikkat edin: Türban'ı destekleyen grup 20 tane erkek. Türbanlılarda onların arkasında, biraz uzakta köşede duruyor. Erkekler bağırıyor. haremlik seramlık duruyorlar... Türban bi taraflarına girsin bunların. Bu zihniyetin kökünü kurutmak lazım. Ya bu kadar mı aptal olunur, bu kadar geri kafalı olunur? Bu forumdakilerde hala savunsun bunları, hala "özgürler onlar" desin, hala bu zihniyetin arkasında "art niyet aranmasın" desin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Kürtün teki cıkıyo uykeyi bolmek istiyor demokrasi oluyor oburu kafasına turban takmak istiyor olay oluyor hangisini daha onemli ? peki hangisi suan daha cok tartısılıyor ? bende bunu anlamıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Absolut said: Sağcısı solcusu dincisi diye ayrım yok. Hepsi provakate sonucu belkide gençlikleri yanabilecek çocuklar. ODTUde olurdu ara sıra kapışmalar ama jandarmalar gelir ayrırırdı. Aynen Absolut'un dediği gibi, sağcısı solcusu dincisi ateisti yok bu kavgaların. Kafasını kullanamayacak düzeyde fanatik, kendini kaptıracak kadar aptal, bir görüşe ve onun topluluğuna sığınıp kendini komple adayacak kadar kişiliksiz insanların kavgası bu. 5 senedir ODTÜ'deyim, Absolut'un da dediği gibi pek çok kez gördüm bunları. Taşlamalardan eylemlere, kavgalardan jandarmayla didişmelere ne ararsan var. Ha, sağcısız da oluyor bu. Gördüğüm en büyük kavga 2 "solcu" grup arasında çıkmıştı mesela. ODTÜ'yü tanıyanlar bilir, o mühendislik dışındaki bölümlerin dizildiği geniş bir yol vardır, MM binasından başlar kütüphaneyi falan geçip hazırlık binasına kadar gider. O geniş yolda yüzlerce kişi orc orduları gibi iki yönden girmişti birbirini. Tam ikisinin arasında kalmış son anda Kimya bölümüne atmıştık kendimizi. Kaldırım taşını söküp fırlatanlar, bankları kırıp sopa yapanlar, hatta daha ileri gidip sokak lambasını (2-2.5 metre) yerinden söküp sağa sola atıp vurmaya çalışanlar falan, yüzlerce kişi vardı. Bayağı da olay oldu hatta 2005 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam. Ha tabii 80'lerdeki gibi değil, ama var böyle kavgalar. Tabii pek çok olayın da reyting peşindeki aptal medya tarafından çarpıtılması da var. Mesela ITU'de geçen sene miydi neydi bildiğin terörist sempatizanı, bakın politik bir görüşten bahsetmiyorum terörist bayrağı açan tiplerden bahsediyorum, 3-5 kişiyi kafalarına göre tartaklayıp dövmüşlerdi de sonrasınad 2500 kişi öğretim görevlisiyle profesörüyle öğrencisiyle yürüyüş yapmıştı, en ufak bir taşkınlık ya da siyasi slogan eylem olmadan. Ha sonra noldu peki, akşam haberlerde "sağcı solcu kavgası" olarak çıktı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 SON_SAVASCI said: ne bu anlamadım. devletin istemediği ne düşüncesi bu özerlik mi yada kürt devleti mi? açık konuş Mesela geçen hafta Bülent Ersoy'un söylediği gibi zorunlu askerliği onaylamaması da devletin istemediği bir düşüncedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ben fikirler yüzünden kavga eden insanların ( birey olarak düşün insanlar kelimesini ; öyle ele al ) mal olduklarını düşünüp ona göre davranan insanlardanım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar