Xo Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=1905721183&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 adam feci kıvırmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Thermmal@wowforums said: ............................................________........................ ....................................,.-‘”...................``~.,.................. .............................,.-”...................................“-.,............ .........................,/...............................................”:,........ .....................,?......................................................,..... .................../...........................................................,}.... ................./......................................................,:`^`..}.... .............../...................................................,:”........./..... ..............?.....__.........................................:`.........../..... ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/........... ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}........... ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............ ...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../............. ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............... ............/.`~,......`-...................................../................... .............`~.*-,.....................................|,./.....,__........... ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,.... .....`=~-,__......`,......................................................... ...................`=~-,,.,...................................................... ................................`:,,...........................`..............__.. .....................................`=-,...................,%`>--==``....... ........................................_..........._,-%.......`............... ...................................,<`.._|_,-&``................`.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 "slm aga turkish people" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ahah muhabbet güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 pray to Allah to have 200ms ahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Olm bune ahahahahahhah Çok feci çakmış ama it's Istanbul since 1453 die :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 said: you got lik 56k of bana diyecek bunu var ya, yarama tuz basar gibi. ana bacı kalmaz hepsini alırım raide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Toplumsal mühendislerin kölesi olmuş zavallı çocuklar sad but funny >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 tam vayak lik topic olmus gult goreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ahaha doğru noktaya parmak basmis ama yalan yok : "pray to allah to get 200ms" yapmıozmu lan yapmadıkmı bunu aadfskjfhafsd hey allahım ya telekom bu hallere de düsürdün bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Bu ne nefret ya böle :D Yazık Wow da bile hala istanbul u aldığımıza yanıyo, valla yazık :) Bu arada guilt göreve, nerede VAY AK ciler,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 viktor göreve gitmiş zaten, onun izinden gittim ben de hemen, el koduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ehueh di mi ya bize denk gelmiyor böyle elemanlar halbuki Frostmane'de olsa 40 kişi aynı anda whisper atar, denize dökerdik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 scorch said: ahaha doğru noktaya parmak basmis ama yalan yok : "pray to allah to get 200ms" yapmıozmu lan yapmadıkmı bunu aadfskjfhafsd hey allahım ya telekom bu hallere de düsürdün bizi :D ne yalan sölim ben de yaptım bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yanlız konusan türk kimse çok güzel konusmus hiç bozuntuya vermeden ince ayar falan karşıdaki zekasına oranla küfürlere başlamış gittikçe hehe başarılı. ╔╗╔╗╔══╗╔╗...╔╗....╔══╗ ╔══╗╔╗╔╗ ║║║║║╔╗║║║...║║....║╔═╝ ║╔╗║║║║║ ║╚╝║║║║║║║...║║....║╚═╗ ║╚╝║║║║║ ╚╗╔╝║╚╝║║╚═╝║....║╔═╝ ║╔╗║║║║╚══╗╔╗ ...╚╝...╚══╝╚═══╝....╚╝.......╚╝╚╝╚╝╚═══╝╚╝ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 it's not sala malekoum, it's selamın aleyküm, which is very similar in sound with the common blood elf greeting, "selama ashalanore" or whatever it is. which leads us to the truth, that the blood elves are turks and turks are blood elves. without the demonic curse, too! and, vay ak sdasdasadsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 birisinin yurdum gençliğine faşist di komünist di vs di bunları öğretmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 YAVUZ OF euheah yalnız: said: slm aga turkish people bu beni bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 komik adamlar bunlar, banada sataşmıştı bir salak, hiç cevap vermedim sadece report ettim. Süresiz ban yemişti salak. 70 lvl epikli rogue gitti güme. Arkadaşları bana sataştılar niye report ettin diye. Manyak dolu her yer. Bizden de var sapıklar, adam guildde yunan var deyince istanbul since bilmemne yazdı, anında kicklediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 selamin aleykum saebapsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Nazli got pwned by Nikos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bana human paladin küfretmişti türk olduğum için elay gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 totally gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 arenada banada etmişlerdi... ^^ sonra zaten speech'i kapadilar sonra arenada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar