Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almora - Kıyamet Senfonisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Almora yeni bir albüm çıkarmış 3 Mart'ta. Acaba dinleyen veya yayınlanan kliplerini izleyeniniz var mı? Yorumlarınız nedir?

Albüm hakkında bilgi vermek gerekirse;

Albümdeki şarkılar:
1. Ay Işığı Savaşçısı
2. Kıyamet Senfonisi
3. İyiler Siyah Giyer
4. Su Masalı
5. Sonbahar
6. Tılsım
7. Rüzgarın Kızı
8. Satılık Krallar
9. Gidenlerin Ardından

Albüm Türkiye'de bu şekilde ve Türkçe sözler ile yayınlanıyor. Yurtdışında şarkıların isim ve sözlerinin İngilizce olacağını okumuştum.
Mesaj tarihi:
Var mı dinleyeniniz? Ne düşünüyorsunuz albüm hakkında?

Ben çok sevemedim. Çok ağır, sıradan geldi. Daha iyisini bekliyodum.

Bir de söylemeden geçemicem, Tılsım'ı dinlerken Ayreon 01011001 geldi aklıma.
Mesaj tarihi:
Kıyafet senfonisi diye okudum, acaba Almora maskeli balo tadında bir konser mi verecek diye düşündüm bir an.

Bu arada albümün ismi ve şarkıların isimleri bayağı geldi bana. Albüm nasıldır bilemem tabii.
Mesaj tarihi:
dinledim ama diğer albümleri kadar etkilenmedim.
bir tek iyiler siyah giyer parçası güzel geldi bana.
diğerleri çok sıradan olmuş sanki. hani böle tüm şarkılar birbirine benzer albümün ne zaman bittiğini anlayamazsınız ya, aha öle bişi oldu bende. bir kalihora's song, bri cehennem geceleri, bir 1945 gibi parça yok yani. olsun yine de sevioruz almorayı.
Mesaj tarihi:
ginaly said:
bir kalihora's song, bri cehennem geceleri, bir 1945 gibi parça yok yani

evet dediğin gibi hakkaten güzel öne çıkan bi parça yok
türkçe olmasının bir rolü var mı diye düşünüyorum ben
bir de ingilizce versiyonu çıkınca dinlemek lazım
dil farkettirebilir
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:
Kapak güzelmiş, bi sürü kötü albümünü aldıktan sonra almam ama bu grubun albümünü.

Ogün Sanlısoy ne yapmış albümde?

İyiler Siyah Giyer adlı şarkıyı o seslendiriyor :)

Tüm albümü dinledim de gerçekten İyiler Siyah Giyer dışında elle tutulur bir şarkı yok,onu da Ogün Sanlısoy'a olan sevgimden sanırım her fırsatta dinliyorum hehe
Mesaj tarihi:
Vallahi hiçbi şarkı güzel değil bence. Kıyamet senfonisi idare eder ama onunda iki dinlemelik ömrü var. İlk albümü güzel, ikinci albümü fena değildi bunların. Aşağıyo doğru inen çizgiyi takip etmeye dfevam ediyolar.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Eski hatun ince sesli falandı, bi özelliği vardı yani, bu son albümdekinin hiçbi olayı yok. Zaten kimse (nedense?) sevmedi diye (hayır bizim memlekette müzik zevki kimsede yok sanırım) erkek vokali kovdular, ritm gitarist de gidip tek gitar kalınca grubun metalle zaten alakası kalmadı. Daha bi cacık olmaz bunlardan.
  • Yeni Oluştur...