xaty Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Almora yeni bir albüm çıkarmış 3 Mart'ta. Acaba dinleyen veya yayınlanan kliplerini izleyeniniz var mı? Yorumlarınız nedir? Albüm hakkında bilgi vermek gerekirse; Albümdeki şarkılar: 1. Ay Işığı Savaşçısı 2. Kıyamet Senfonisi 3. İyiler Siyah Giyer 4. Su Masalı 5. Sonbahar 6. Tılsım 7. Rüzgarın Kızı 8. Satılık Krallar 9. Gidenlerin Ardından Albüm Türkiye'de bu şekilde ve Türkçe sözler ile yayınlanıyor. Yurtdışında şarkıların isim ve sözlerinin İngilizce olacağını okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 abov. hemen biyerlerden bulup dinlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 "3. İyiler Siyah Giyer " Onur Durukanın ocak 04 baskılı kitabının adı bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bu hafta bi şekilde bulur ya da edinirim albümü büyük ihtimalle bakalım nasıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Var mı dinleyeniniz? Ne düşünüyorsunuz albüm hakkında? Ben çok sevemedim. Çok ağır, sıradan geldi. Daha iyisini bekliyodum. Bir de söylemeden geçemicem, Tılsım'ı dinlerken Ayreon 01011001 geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Kıyafet senfonisi diye okudum, acaba Almora maskeli balo tadında bir konser mi verecek diye düşündüm bir an. Bu arada albümün ismi ve şarkıların isimleri bayağı geldi bana. Albüm nasıldır bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ben sevdim ya ya da bekleyişin ardından iyi geldi diyim daha doğru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 isteyene album linki atılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 İyiler Siyah Giyer'i bayağı sevdim,Ogün Sanlısoy farkı diyelim geçelim :) Bir şarkısını daha dinletti arkadaş pek sevmedim,tüm şarkılara bir ara bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kıyamet senfonisi guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Kapak güzelmiş, bi sürü kötü albümünü aldıktan sonra almam ama bu grubun albümünü. Ogün Sanlısoy ne yapmış albümde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 dinledim ama diğer albümleri kadar etkilenmedim. bir tek iyiler siyah giyer parçası güzel geldi bana. diğerleri çok sıradan olmuş sanki. hani böle tüm şarkılar birbirine benzer albümün ne zaman bittiğini anlayamazsınız ya, aha öle bişi oldu bende. bir kalihora's song, bri cehennem geceleri, bir 1945 gibi parça yok yani. olsun yine de sevioruz almorayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ginaly said: bir kalihora's song, bri cehennem geceleri, bir 1945 gibi parça yok yani evet dediğin gibi hakkaten güzel öne çıkan bi parça yok türkçe olmasının bir rolü var mı diye düşünüyorum ben bir de ingilizce versiyonu çıkınca dinlemek lazım dil farkettirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 aktiftablet said: Kapak güzelmiş, bi sürü kötü albümünü aldıktan sonra almam ama bu grubun albümünü. Ogün Sanlısoy ne yapmış albümde? İyiler Siyah Giyer adlı şarkıyı o seslendiriyor :) Tüm albümü dinledim de gerçekten İyiler Siyah Giyer dışında elle tutulur bir şarkı yok,onu da Ogün Sanlısoy'a olan sevgimden sanırım her fırsatta dinliyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Vallahi hiçbi şarkı güzel değil bence. Kıyamet senfonisi idare eder ama onunda iki dinlemelik ömrü var. İlk albümü güzel, ikinci albümü fena değildi bunların. Aşağıyo doğru inen çizgiyi takip etmeye dfevam ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben de beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 O hatun vokalin sesine elektronik efekt ekleyen akıllarını seviyim. O nasıl bir facia öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Eski hatun ince sesli falandı, bi özelliği vardı yani, bu son albümdekinin hiçbi olayı yok. Zaten kimse (nedense?) sevmedi diye (hayır bizim memlekette müzik zevki kimsede yok sanırım) erkek vokali kovdular, ritm gitarist de gidip tek gitar kalınca grubun metalle zaten alakası kalmadı. Daha bi cacık olmaz bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar