Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almora - Kıyamet Senfonisi

xaty

Öne çıkan mesajlar

Almora yeni bir albüm çıkarmış 3 Mart'ta. Acaba dinleyen veya yayınlanan kliplerini izleyeniniz var mı? Yorumlarınız nedir?

Albüm hakkında bilgi vermek gerekirse;

Albümdeki şarkılar:
1. Ay Işığı Savaşçısı
2. Kıyamet Senfonisi
3. İyiler Siyah Giyer
4. Su Masalı
5. Sonbahar
6. Tılsım
7. Rüzgarın Kızı
8. Satılık Krallar
9. Gidenlerin Ardından

Albüm Türkiye'de bu şekilde ve Türkçe sözler ile yayınlanıyor. Yurtdışında şarkıların isim ve sözlerinin İngilizce olacağını okumuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

dinledim ama diğer albümleri kadar etkilenmedim.
bir tek iyiler siyah giyer parçası güzel geldi bana.
diğerleri çok sıradan olmuş sanki. hani böle tüm şarkılar birbirine benzer albümün ne zaman bittiğini anlayamazsınız ya, aha öle bişi oldu bende. bir kalihora's song, bri cehennem geceleri, bir 1945 gibi parça yok yani. olsun yine de sevioruz almorayı.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
Kapak güzelmiş, bi sürü kötü albümünü aldıktan sonra almam ama bu grubun albümünü.

Ogün Sanlısoy ne yapmış albümde?

İyiler Siyah Giyer adlı şarkıyı o seslendiriyor :)

Tüm albümü dinledim de gerçekten İyiler Siyah Giyer dışında elle tutulur bir şarkı yok,onu da Ogün Sanlısoy'a olan sevgimden sanırım her fırsatta dinliyorum hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Eski hatun ince sesli falandı, bi özelliği vardı yani, bu son albümdekinin hiçbi olayı yok. Zaten kimse (nedense?) sevmedi diye (hayır bizim memlekette müzik zevki kimsede yok sanırım) erkek vokali kovdular, ritm gitarist de gidip tek gitar kalınca grubun metalle zaten alakası kalmadı. Daha bi cacık olmaz bunlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...