Mino Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Asteğmenlerden vazgeçmez bence ordu. Bence 3 seneden uzun sürer bu kararın çıkması. Bu karar 2009 da falan çıkarsa master ı arkaya atıp yedek subay giderim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mino said: Asteğmenlerden vazgeçmez bence ordu. Bence 3 seneden uzun sürer bu kararın çıkması. esasında geçe bilir yaa. şöyle bi düşündüğünde 1 yıl değilmi asteklik adam üni mezunu ee çavuş yapıcaklar yine üni mezunu bi yıl boyunca daha ucuza mal olur hem.. astek maaşı alan biri direk çavuş maaşı ile aynı iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 O adamların komutasını uzman çavuşlara bırakacaklarını sanmıyorum. Asteğmenlik olayı değişmez bence (umarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 uzmandan bassetmedim direk çavuştan bassettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 insanlar arasında ayrımcılık yapmak kötü tabi uçak kazansında ölen adamın ailesine işsizde 1000 ytl iş adamıylsa 100000ytl ödemek gibi bir durum söz konusu. ama bu çelişkiyi de zorunlu askerlikle çözemesin, paralı askerlik tek yolu. zira hayatından feda edip, çalışıp çabalayıp master doktora seviyesine gelmiş ve kendini eğitmiş bir insan ülkesine faydalı birşeyler yapabilecekken 1 senesini ve belki tüm hayatını askerde kaybetmesi ülke açısından yanlış ve verimsiz bir strateji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kesinlikle doğru ardeth..ww2 de savaşan devletler bile ihtiyaç duyulan alanlarda yetişmiş insanını savaşa göndermeyip fabrikalarda istihdam etmişti.. profesyonel askerlik ülkemiz için şart,işi bilene yaptıracaksın..ama terör tam olarak önlenmeden askerlik süresi pek değişmez gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Hah işte şimdi de kafası çalışan üniversite mezunu kesimi ülkeden kaçırma hamlesini yaptılar, yavaş yavaş kontrolü ele alıyolar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ShadowFury said: MrMarvelous said: millet aptal mı da birbirini öldürüyo savaşta insanlık tarihinin başladığı günden beri? evet nokta aptal değil ama fazla aç gözlü. ilk saldıran zaten aç gözlü, savunan ise kazandığı vakit üste çıkınca kendini kaybediyor vs böyle bir devinimdir gidiyor. sadece çağlar geçtikçe savaş denilen şey daha da tiksindirici bir hale dönüşüyor o kadar buarada dediğiniz gibi haber fos, artık salaklıktan mı yoksa gündem yaratma isteğinden mi bilemedim. http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2705&haberid=531938 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 he he başlik guzelmiş.. Balon cikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 said: MAYISTA KOMANDO ASTEĞMEN KALMAYACAK TSK’nın, Mayıs 2008’den itibaren komando tugaylarında yalnızca subay, astsubay ve uzman erbaşlardan oluşan profesyonel askerlerin görev yapmasını benimsemesi nedeniyle, bu tarihten sonra komando yedek subay da olmayacak. en azından bir kurum mantığa hitap eden işler yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sırf askerlik için 4 sene okicaktm gerek kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 YOK YOK yough yazamiyorum yaw YOK yaziyor hep ogh harfi yok ki klavyede ama zaten YOK olsa daha iyi degil mi? YOK baskani yanlis anlamis, unililer artik hep 5 ay yapacakmis 12 olayi kalkiyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 nası la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 paralı askerliğin böbreğini satmaktan farkı ney? ailen için, yaşamak için hayatını tehlikeye atıyorsun bunu da para için yapıyorsun. bunu paralı askerliğin uygulanamaz olduğuna destek olarak söylemiyorum. paralı askerliğin en ideali en mükemmeli en bir etik en bi ahlaklı olduğu fikrine karşı sölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yedek subaylık kalkacakmış. amaçları ne? nereden esti akıllarına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yedek subaylarin 9 ay gorev yapmasi verimli olmuyormus. Sozlesmeli subaylik olayina girismisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Viktor said: master yapicaksin ve lise mezunuyla ayni sure? ite kaka vasat bir okulu bitirmis hayattan beklentisi olmiyan adamla master yapmis adam ayni sure? bi #^#$%^ gitsinler genelkurmay su yok baskanina da bir ayar evrse hazir saga sola ayar dagitiyorken omrumde bir insandan bu kadar tiksinmedim Aynen he. O yök başkanı denilen emir erine mi kaldı konuşmak ayrıca. edit: geri kalan yazıları okudumda, adam harbiden başka tarafından anlamış olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Bu açıklandıysa artık yedek subay olma ihtimalim 0 oluyor demek ki. O zaman yüksek lisans tan sonra düz çavuş gideriz napalım (-.-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 lise mezunu ile farkın şu olacak, o 12 ay yapacak sen 6 ay. 3 sene içinde geçilmesi planlanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Rahan said: paralı askerliğin böbreğini satmaktan farkı ney? ailen için, yaşamak için hayatını tehlikeye atıyorsun bunu da para için yapıyorsun. bunu paralı askerliğin uygulanamaz olduğuna destek olarak söylemiyorum. paralı askerliğin en ideali en mükemmeli en bir etik en bi ahlaklı olduğu fikrine karşı sölüyorum. Zorla böbrek almaktan daha bir etik daha bir ahlaklı olduğu ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 oww iyimiş az yapıcam o zmn :D edit: 3 sene içinde geçiliyosa koyim o işe ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Werewolf said: Zorla böbrek almaktan daha bir etik daha bir ahlaklı olduğu ortada. mı acaba? bir ülkede birileri sınırları beklemek zorundaysa, o zorunluluğun sade gece kondu mahallesi sakinleri arasında dağıtılması, toplumun her kesimine dağıtılmasından daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Yep.Çünkü gecekondu mahallesinde yaşayan eleman yapabileceğini yapıp orada duruyor.Bizim gibi elemanlar ise okuyor abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yök başkanı kim oluyorda böyle bir açıklama yapıyor ki? ülkede milli savunma bakanı falan var. herşeyden önce ordu var. sinirlendim şimdi ya.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Abicim madem mal bir insansın, anlama özürlüsün, sadece kaypaksın karaktersizsin senden iyi kukla olur diye bir kurumun başına geçirilmişsin. Üzerine vazife olmayan, açıklamasının sana kalmayacağı şeyleri kendini önemli bir insan göstermek için yalan yanlış neden açıklarsın? Son zamanlarda gördüğümüz en komik insanlardan birisi oldu bu Yök başkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar