MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ankara-kavaklıdere deyim... photobucket, facebook, bilimum yabancı siteler 28.8k imişçesine açılıyor... ciddi bi problemim var... benle mi alakalı genel midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bendede var ayni problem istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 10 dakika önce öldü bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 R.I.P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Bende de 56k modunda takılıyor.25kb üzeri dl görmedim. edit: lan oots bile okuyamıyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ankarada değilim kıbrıstayım. 1mbit ile 100kb/sn download yapmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 cod 2 ping ~350 D: normalde 40-55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Kabloları balıklar kemirmiş herhalde yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 facebook'u pingledim 3 kere timeout oldu.. kendi sitemi pingledim ( almanya ) 87 ms ortalama verdi.. Amerika gümlemiş diyebiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 dostum youtube demişsin ama site açılmıyor! lan lan lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Aşağıdaki test 2048kbit ADSL bağlantı ile yapılmıştır.(Sarıyer İstanbul) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Sizin yine iyi, bi bugün sorun yaşıyosunuz. Ben 4 gündür hiçbi siteye giremiyorum adam gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 benim de eşşeğimin gözünü bağladılar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 feci gümledi swg de 40% packet loss gordm, 1dkka chat lag.. boyle gunleri faturadan dusmeleri lazm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ulan özelleşsede bişey değişmiyo be hep aynı olaylar :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 BattleField 2 Normal Ping|45-60 Şimdiki Ping|350+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 mayısta yeni türksat uydusu fırlatılacak, şimdiki iki uydudan birinin kapasitesinin tamamını, diğerinin de bi kısmını karşılayacak gelişmişlikte olacakmış. İnternet için de bişeyler değişecek deniyodu. bakalım neler göriciiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 benim de öyle ya izmir ksk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 e yurt dışı çıkışları 5 kat arttırılmamış mıydı nası iş bu ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 heralde bişeyler üzerinde çalışıyolar çat diye düğmeye basmak gibi bişey olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yahu ne çalışması bırak allasen. rapidden 5le çekiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 http://kampanya.org.tr/sansur/resimler/b_234x60.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 dfsfd bende de sürünüyo da, bi mantık var orada di mi :) bodoslama aha net gitti &/£#$£#<é! telekom demenin ne anlamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Abi, ben 4 gündür 3KB/s üstü hız görmedim, hiçbi siteye giremiyorum, yarım saat oldu 520KBlik bi resim anca indi. Üstelik internetim de, hep sorunsuz gösterilen kablo internet yani. Adamları arıyosun, "sizin için arıza kaydı bıraktık yerel bi sorun yoksa sizin eve gelicekler" diyolar, gelen giden yok. Al işte, yarın miting var her yerde, hayatta gelmezler kontrole. Bunları neden dedim? Sizden beter durumda olan var yani :P Ha bi de; http://online.turksat.com.tr/bolgesel_ariza.php İzmir'de olup, kablo internet kullanan varsa, arkadaşının ya da komşunun wirelessından girip "NERELOLOYOR" heyecanıyla internette boşuna aramasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar