PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 profesyonel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 profiterol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Sparkcaster said: biraz daha uğraşsın federasyon fenerle. galatasaray puan kazandırır ülkeye 5 yiyerek. tbr brv böyle yazın yazın. sonra niye fener düşmanı oluyorsunuz diyin. bırakın bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 LucifeL said: Federasyonu bir Fenerli olarak tebrik ediyorum Volkan'a verdiği 4 maçlık cezadan dolayı. Ve ümit ediyorum inşallah Fenerbahçe Spor Klübü bu cezaya itiraz etmez çünkü Volkan ne olursa olsun Fenerbahçe kalecisi ve futbol fairy play'ine yakışmayacak bir hareket yaptı ve cezası gayet makldür hatta 5 maçta olsa gam yemezdim haketti. Şimdi bir kaç kişi çıkacak saçmalama Lincoln tahrik etti olur mu öyle şey diye ama bende şöle bir cevap vereceğim;başkasının hatasını üstlenmek ve tahrik olmak zorunda mısın ve Volkan profösyonel değil mi?diyerek cevaplayacağım. Saygılar... senin hatuna ne çakıyorum ben heaa. dese biri sen dünyanın en "profösyonel"i ol dalarsın orda adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 sahada dalmam ben. daha cin bi cevap bulurum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ya ingilterede nasıl anabacı küfrediyolar volkan oraya gitse 15 kişi öldürüp gelir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 orda onu düşünemezsin işte hocam takımın 9 kişi kalmış sen 90+1 e kadar dayanamışsın beraberliğe 90+2 de gol yiyosun sonrasında geliyo eleman maçla hiç alakası olmayan laflar ediyo orda volkan iyiki öldürmedi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 sen lincolnün ne dediğini nerden biliosun o hareketi yaparsada cezayı yer bu kadar normal işte volkandan mantıklı hareket beklemek yersiz zaten fenerde yapsında milli takımda felan yapmasın böle saçmalıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 volkan'a ceza verilmesin falan demiyorum ben 10 maçta olsa eyvallah diyecektik zaten ama o maç psikolojisi ile ne yapıcağını kestirmek zor ben olsam şöyle yapardım tarzı laflar da boş lincoln belkide aynen o şekilde demiştir onuda bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 adamınbiri said: senin hatuna ne çakıyorum ben heaa. dese biri sen dünyanın en "profösyonel"i ol dalarsın orda adama. inandın yani o hikayeye muhahaha. hayattan banlenmişin sen yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 evet bana gayet inandırıcı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 lincoln en fazla f...you demiştir. volkan yediği golün siniriyle hıncını lincolnden çıkarmaya kalktı tabi. en az 5-6 maç verilmeliydi kalaycı volkana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Gayet yerinde bir karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bi de küfürden saha kapatma bekleyenler var ehue. kadıkoy'deki macta hiç küfür edilmedi tabi o mactan sonra kapanmadı sahanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Küfüre karşıyız hemde çok karşıyız futbol dostluk futbol kardeşliktir küfürün üstüne çekeriz bi'sünger ama son kez...... B)- aklıma geldi bi an nese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 sen sus muhittin sen ne anlarsın futboldan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Luci, zibidi seni sen yaşıyor musun lem.. Nese konu dağılmasın gayet normal evet savunuyorum savundum. Edit: Hmm son postu mu diyorsun sen. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 wall az bile çok yakışıksız hareketler onlar hiç olmadı 10 maç falan versinler abi ağır ceza lazım bide şugün derbiler biraz daha adamaakıllı sakin geçiyosa geçen seneden kalan gsnin sezon başından 6 maçtı sanrım seyircisizi oynmama cezasıdır ceza bu adı üstünde caydırıcı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Senin hatuna ne cakiyorum ben heaaa dalgami geciyorsunuz adaminbiri bunun ingilizcesini cevirsene bana.. sonrada sor kendine volkan gibi bir okuz bunu anlayabilirmi o fuck kismini fln duymustur saldirmistir.. Asil FB yonetimi volkana ceza vermeyerek karakterini gostermistir bence.. Sahada rakibin hayalarina tekme at adamin birak futbol hayatina canina kast et.. sonra klubunden ceza alma.. hadi birak tekmeyi.. Sen sevilla maci oncesi turu gecme sansin yuksekken ceza alacagini bile bile boyle bir hareket yap.. insallah kaleyi serdara kaptirirda unutulup gider zira fener kalesini korumayi hakeden bir kaleci degil hem kisiligi hem vizyonu hemde yetenegi ile.. serdar ona 15 basar.. 55. dakikada zaman gecirmeye basliyor ya bu kadarmi aciz bir takim fenerbahce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 said: Senin hatuna ne cakiyorum ben heaaa dalgami geciyorsunuz adaminbiri bunun ingilizcesini cevirsene bana.. sen benle dalga mı geçiyosun? ben lincolün tam olarak ne dediğini mi yazmışım oraya? töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ama inanmışsın.. hemde sapına kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Lincoln volkana anangile sor bakiim okeymişmiş demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ananı da al git demiş lincoln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ne dediyse dedi, hareket yanlisti ve bir fenerli olarak beni uzdu... anlik sinirlere kapilma luksun yok buyuk takimin oyuncusuysan, bu her buyuk takimin oyuncusu icin de gecerli. Simdi CL de ceyrek finale antremansiz gideceksin, senin bu fevri hareketin yuzunden takim da yanabilir. Bu ihtimali dusunmeliydi. edit: imla (ingilizce klavyeyle ne kadar onmeliyse imla :P) edit: oha yari final yazmisim, burnum kalkmis indirmek lazim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Azmodai said: edit: oha yari final yazmisim, burnum kalkmis indirmek lazim :/ Allah söyletmiş olmasın ^o) (:D bende fenerli değilim sevindim filan udsahduas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar