Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volkan'a 4 Maç Ceza

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

LucifeL said:
Federasyonu bir Fenerli olarak tebrik ediyorum Volkan'a verdiği 4 maçlık cezadan dolayı.

Ve ümit ediyorum inşallah Fenerbahçe Spor Klübü bu cezaya itiraz etmez çünkü Volkan ne olursa olsun Fenerbahçe kalecisi ve futbol fairy play'ine yakışmayacak bir hareket yaptı ve cezası gayet makldür hatta 5 maçta olsa gam yemezdim haketti.

Şimdi bir kaç kişi çıkacak saçmalama Lincoln tahrik etti olur mu öyle şey diye ama bende şöle bir cevap vereceğim;başkasının hatasını üstlenmek ve tahrik olmak zorunda mısın ve Volkan profösyonel değil mi?diyerek cevaplayacağım.

Saygılar...

senin hatuna ne çakıyorum ben heaa.

dese biri sen dünyanın en "profösyonel"i ol dalarsın orda adama.
Sosyal ağlarda paylaş

wall az bile çok yakışıksız hareketler onlar hiç olmadı 10 maç falan versinler abi ağır ceza lazım
bide şugün derbiler biraz daha adamaakıllı sakin geçiyosa geçen seneden kalan gsnin sezon başından 6 maçtı sanrım seyircisizi oynmama cezasıdır
ceza bu adı üstünde caydırıcı olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

Senin hatuna ne cakiyorum ben heaaa

dalgami geciyorsunuz adaminbiri bunun ingilizcesini cevirsene bana..

sonrada sor kendine volkan gibi bir okuz bunu anlayabilirmi o fuck kismini fln duymustur saldirmistir..

Asil FB yonetimi volkana ceza vermeyerek karakterini gostermistir bence..
Sahada rakibin hayalarina tekme at adamin birak futbol hayatina canina kast et.. sonra klubunden ceza alma..
hadi birak tekmeyi..

Sen sevilla maci oncesi turu gecme sansin yuksekken ceza alacagini bile bile boyle bir hareket yap..

insallah kaleyi serdara kaptirirda unutulup gider zira fener kalesini korumayi hakeden bir kaleci degil hem kisiligi hem vizyonu hemde yetenegi ile.. serdar ona 15 basar..

55. dakikada zaman gecirmeye basliyor ya bu kadarmi aciz bir takim fenerbahce..
Sosyal ağlarda paylaş

ne dediyse dedi, hareket yanlisti ve bir fenerli olarak beni uzdu... anlik sinirlere kapilma luksun yok buyuk takimin oyuncusuysan, bu her buyuk takimin oyuncusu icin de gecerli. Simdi CL de ceyrek finale antremansiz gideceksin, senin bu fevri hareketin yuzunden takim da yanabilir.

Bu ihtimali dusunmeliydi.

edit: imla (ingilizce klavyeyle ne kadar onmeliyse imla :P)

edit: oha yari final yazmisim, burnum kalkmis indirmek lazim :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...