Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Çeyrek finale yükselen takımlar: Manchester United Arsenal Barcelona Fenerbahçe Bugün oynanacak 3 maç var. Porto-Schalke ( İlk maç 1-0 Schalke lehine ) Chelsea-Olympiakos ( İlk maç 0-0 ) Real Madrid-Roma ( İlk maç 2-1 Roma lehine ) Haftaya salı veya çarşamba oynananacak bir maç var. Inter-Liverpool ( İlk maç 2-0 Liverpool lehine ) StarTV Real Madrid-Roma maçını naklen verecek. Liverpool maçını da büyük ihtimal, naklen verir. Kura çekimi 14 Mart Cuma günü yapılacak. Çek bir Porto-Schalke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 es kaza olimpiakos üst tura çıkarda rakibimiz olursa. çok mutlu olacağımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kesin porto - schalke eşleşmesinden çıkacka rakip gelir fenere..her zaman en iyi kurayı çekmeyi bilmiştir fener.ha o olmadı arsenal veya chelsea bence elenebilecek takımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 arsenal bana çok zor geliyo elenmesi ama chelsea için nedendir bilinmez bende aynısını düşünüyorum. umarım şansmız yaver giderde shalke-porto ikilisinden üst tura çıkan bizimle oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 manu - barca eşleşmesi istiyorum bide : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 çeyrek finalde aynı ülke takımları eşleşebiliyomu yoksa yarı finalde mi başlıyo bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bize galatasaray çeksin kurayı. çeyrek finali de beğendiremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 real madride çok fena uyuz oluyorum olurda şimdi romayı elerse fenere de çıkarsa işallah fener eler hem intikamımızı alır hem de yarı final olur mis gibi olmadı barça çıkarsa maça gitçem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Liverpool çıksın, -beşiktaşlı diğilim-, ama gelip de çeyrek finalde fenerbahçe beşiktaşın öcünü alırsa ingiliz basınını düşünemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kim beğenmemiş fizban merak ettim ya=) valla bilmiyorum da şu an real madrid-roma maçını izliyince r.madridi fener rahat rahat alır bence. Roma sakat takım..sevilla tadı var uzaktan şutlar falan. Bir de adamlar 6 orta saha 0 forvetle oynuyoki bu feneri bitirir çünkü güçlü ve pres yapan bir orta saha feneri kitliyor bunu biliyoruz. gerçi bu mantıktan bakınca chelsea de ters gibi. bilmiyorum karar veremedim kim çıksın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Creus said: es kaza olimpiakos üst tura çıkarda rakibimiz olursa. çok mutlu olacağımdır.Chelsea 3-0 Olimpiyakos.. dk54 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kupon tutar cepler dolar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 liverpool gelsin fenere bi 8 gol de fenere tamamdır. bjk nın intikamı alınmış olur aslen gs liyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 roma gelmesin roma gelmesin roma gelmesin lütfen:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 SON_SAVASCI said: liverpool gelsin fenere bi 8 gol de fenere tamamdır. bjk nın intikamı alınmış olur aslen gs liyim fb gol yedikten sonra diğer türk takımları gibi iyice dağılmıyor malesef :(( örneğini sevilla maçında gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 madrid - roma macı müthiş real 10 kişi roma 0-1 yaptı 2 dk sonra 1-1 oldu ama feci ofsayttan attı real madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ofsayt diye bi kural olmasa raulun golünden sonra kesin çıkartırlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 pozisyonu tekrar izleyemedim ofsayt var mı o pozisyonda? bu arada maç böyle biter r.madrid atamayacak gibi duruyor roma fenere çıkarsa fener eler bence romayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 valla madrid çıksa keşke madridi daha güzel eleriz burda yeneriz orda yeneriz falan madrid bi robinho var başka hiç bişi yok torres oynuyomuş yeni duydum adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 spiker goal filminden falan bahsediyo iyice sapıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 miguel torres baya iyi bi adam aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 lol ilker yasin de verdi cevabını hemen roma da gol atçak falan diye=) koptum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 casillas bile hata yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 porto 83 de 10 kişi kaldı 86 da 1-0 yaptı uzar böyle biter chelsea 3-0 veeee roma caktıııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mirkooooooo Vuciniiiiiiiiicc!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar