Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Kuraları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çeyrek finale yükselen takımlar:

Manchester United
Arsenal
Barcelona
Fenerbahçe

Bugün oynanacak 3 maç var.

Porto-Schalke ( İlk maç 1-0 Schalke lehine )
Chelsea-Olympiakos ( İlk maç 0-0 )
Real Madrid-Roma ( İlk maç 2-1 Roma lehine )

Haftaya salı veya çarşamba oynananacak bir maç var.

Inter-Liverpool ( İlk maç 2-0 Liverpool lehine )

StarTV Real Madrid-Roma maçını naklen verecek. Liverpool maçını da büyük ihtimal, naklen verir.

Kura çekimi 14 Mart Cuma günü yapılacak.

Çek bir Porto-Schalke :)
Mesaj tarihi:
kesin porto - schalke eşleşmesinden çıkacka rakip gelir fenere..her zaman en iyi kurayı çekmeyi bilmiştir fener.ha o olmadı arsenal veya chelsea bence elenebilecek takımlar
Mesaj tarihi:
arsenal bana çok zor geliyo elenmesi ama chelsea için nedendir bilinmez bende aynısını düşünüyorum.
umarım şansmız yaver giderde shalke-porto ikilisinden üst tura çıkan bizimle oynar.
Mesaj tarihi:
real madride çok fena uyuz oluyorum
olurda şimdi romayı elerse fenere de çıkarsa işallah fener eler
hem intikamımızı alır hem de yarı final olur mis gibi
olmadı barça çıkarsa maça gitçem=)
Mesaj tarihi:
kim beğenmemiş fizban merak ettim ya=)

valla bilmiyorum da şu an real madrid-roma maçını izliyince r.madridi fener rahat rahat alır bence. Roma sakat takım..sevilla tadı var uzaktan şutlar falan. Bir de adamlar 6 orta saha 0 forvetle oynuyoki bu feneri bitirir çünkü güçlü ve pres yapan bir orta saha feneri kitliyor bunu biliyoruz. gerçi bu mantıktan bakınca chelsea de ters gibi. bilmiyorum karar veremedim kim çıksın=)
Mesaj tarihi:
SON_SAVASCI said:
liverpool gelsin fenere bi 8 gol de fenere tamamdır. bjk nın intikamı alınmış olur aslen gs liyim

fb gol yedikten sonra diğer türk takımları gibi iyice dağılmıyor malesef :(( örneğini sevilla maçında gördük
  • Yeni Oluştur...