ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Son bir kaç aydır başladı resmi olarak. Annem de migrendi sanırım ondan geçti ama daha önce yoktu böyle bir olayım. Annemin sinirli çıkışlarını falan bilirdim sadece. Şimdi gözlerimden girmiş iki boru resmen beynimi eşeliyor gibi hissediyorum. İlaç falan var onları alıyorum hafifletiyor ama geçirmiyor adam gibi. Sizin de bildiğiniz hafifletme yöntemleri var mı? Mesela ben ışıktan uzaklaşıyorum kapıyorum gözleri karanlıkta bir şey düşünmüyorum falan iyi geliyo. Buna benzer bir şey mesela? Bol migrenli pati vardır baya yaygın bir şey sanırım bu. Bir iki tavsiyeniz var mıdır tavsiye edebileceğiniz? Sessizlik ve karanlık dışında? Dipnot : Özellikle stresli zamanlarda çok azıyor , bir kaç haftadır yoktu mesela bugün iki gün sonra konsey toplandığıdnan stresliyim baya falan ondandır sanırım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 annemde var hep stresten olmuyor ama büyük rolü var. yoğun bir iş günü veya tatsız olaylar sonucu genelde oluyordu mesela. ışığın yanında ses de çok rahatsız eder. ilaçları içtikten sonra karanlık sessiz bir ortamda uzanabilrsin bir de. başka pek yok bilgim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kafanın tam ortasında bi bölge var ordaki saçı çekmek migren tedavisinde kullanılıyo ama neresi olduğunu gösteremem çünki tam yerini hatırlamıyorm bana bi kere yapıldı kafandam çat diye ses geliyo..ilginçti işe yararmı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Gözlere o uçaklarda verilen bant gibi şeylerden, kafaya buz, kasıp uyuycan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 oy , bugün bir ara feci oldu yine. Öf Öf. Nefret ettim bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 çekilir dert değil geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Geçmiş olsun, kız kardeşimde de var. Küçücükken sızlar, ağlardı nasıl içim giderdi. Büyünce biraz daha azaldı ama onunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Böyle aşırı ışıklı parlak ortamlar çok rahatsız eder diye biliyorum ben. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Kafayı bir yere yaslamak rahatlatıyor beni bu migren ağrılarım tuttuğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Evet ışık gözlerime girip beynimi oyuyor ağrırken. Uyudum 4 saat yatayım geçer derken öh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 türban tak geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Kronik migren var bende 10 yaşından beri. Annemden geçmiş, ondada var. Bazen ağrıdan miğde bulantısı kusma oluyor. Önerim, uyku , alkol ve vucuda giren kafein miktarında aşırıya kaçma, ne cok uyu nede az. Excedrin Migrain adlı bir ilaç var, 1 saat içerisinde falan ağrıyı yok etmesede minimize ediyor. İmigran diye bir ilaç var, onu kullanma, annemde kalp ritmi bozukluğu yaptı. Yan etkileri hayli fazla. Benim kendi çözümüm 1 excedrin + bornozun o bel kısmından geçen kalın kumaşıkullanarak kafamı sıkıyorum , rahat bir 10-20 dakka o başın zonklamasını engelliyor, o sırada uyursam yırttım, uyandığımda gecmis yada cok cok azalmış oluyor.. Allah kimseye migren vermesin ne diyeyim.. iğrenç birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 geçmiş olsun benim de eski sevgilimde vardı çok fena bişey..pek bilmem ama bence de uyuyabilirsen iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Kusma bende de oluyor migrenim tutunca. Bir de gözlerimin yanlarına perde iniyo böyle ileri baktığımda kenarları göremiyorum. Ben de işte gözüme bant, ağrı kesici, plastik böyle buz torbası gibi şeyler var, onlardan da alnıma koyup yatağa yatıyorum, uyuyana kadar işkence, sonra geçiyo biraz. Ama ışığa bakınca saplanan o ağrı gerçekten ayıp ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 geçmiş olsun ya sinüzitte de oluodu çok kötü bişi kardeşimde wardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Birşey sormak istiyorum Migreni olan patilere. Rufflesin sade olanını yiyince baş ağrıları tutuyor mu? Ciddi bir soru bu(: Ne zaman yesem başım ağrıyor midem bulanıyor çünkü acaba alakası olabilir mi diye düşündüm(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Oha bug var sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bende migren yok ama ruffles yiyince benim de midem bulanıyor bayılcak gibi oluyorum. aşırı yağlı ondandır. ayrıca sürekli migreni tutan bi kuzenim var. saçını çektire çektire buldu noktasını. belli bir yerden çekince ağrısı gidiyor. ama ben gibi elinin ayarı olmayan birine çektirmeyin. bölgesel kellik hoş durmuyor insanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 valla kötü bi olay geçmiş olsun. bizim sınıfta bi arkadaşta var bütün gün adamın kafasını sıkmaktan sıkıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bende de var ama uzun bir süredir atak gelmedi. Berbat birşey ya. Doktora falan gitmedim,ilaç falan yok. İlk önce gözlerim böyle kararıyor falan,aha diyorum geliyor. O sırada miğdem bulanmaya başlıyor görüşümdeki bozukluktan dolayı. Hemen ışığı kapatıp yatıyorum,başka çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kesinlikle dayanamadığım şeylerden birisi baş ağrısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 8 yıldır hiç başım ağrımadı maksimum bir dakika süren geçici çok hafif ağrılar dışında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 biri migren mi dedi !?! sakin ilac almaa(!) alcaksanda 100mg al arttirma. Bagimli oluyorsun, ben artik 5000 mg fln aliyorum bi ise yaramiyor :( bende yarasin diye biraz alkol aliyorum, kafam guzel oluyor :P <-- Ilac alicaksan, migrenin geldigini hissettin an al. Ozmn gelemiyor. -Ac kalma -Ruzgar yeme -Usume -Terleme -Uykusuzluk direk birinci el etkiler.. herkez nerde? gec mi kaldim ? Gecmis olsun. not: Yukaridaki bilgiler kisisel deneyimdir lutfen ustume gelmeyin. not2: ilacla alkol alimini desteklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ayrica, -sigara -kola gibi seylerde tetikliyormus. walla doktor ole dedi. ama bence kotu seylerden korumak amacli yalan atti. yani sigarasiz hayat mi olur ya. ben buna gulerim. keh keh. tutsakemanet said: geçmiş olsun ya sinüzitte de oluodu çok kötü bişi kardeşimde wardı bende bundanda var. ortaya karisik. bide sigara icme diolar.bak sen. hadin mucuk mucuk. xoxo. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 sinüzitim var idi artık migrenim var maalesef.yeni oldum sayılır bende. aç kalmaman gerekli. kola çay kahve enerji içeceği kısaca kafeinli hiçbirşeyi içme. kuruyemiş yeme.çikolata yeme. bira şarap vs. içme uykunu düzene koyman çok önemli. çok azdığında karanlık bir ortamda biraz şekerleme yap. bi de sabahları banyo yapma(ben yaptığım için oldum) akşamları da banyo yaptıktan sonra hemen yatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar