fedaykin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Hatırlarsınız Danıştay 2. dairesi türban kararından sonra saldırıya uğrayıp üyelerinden birisi öldürülünce ülkede büyük bir tepki doğmuştu. Emniyet içindeki fettullahçı kadrolar hemen harekete geçmiş ve gazetelere bir sürü düzmece dosyalar verilmişti. Tam bu sorada şans bu ya Ergenekon isimli bir örgüt türetilmişti. Yargıtaya saldıran kişi bile ben şeriatçıyım dedikçe emniyetteki fettullahçı kadrolar onu "sen ulusalcısın" diye itiraf ettirmeye çalışmışlar, işe yaramadığı halde "evet o ulusalcı" demişlerdi. İki yıldır devam eden davada adamın babası bile şeriat çığlıkları atmış ama emniyet ve akepe hükümeti ısrarla ergenekon bağlantısı üstünde durmuşlardı. Bu ergenekon ne menem bir örgüttürki Danıştaya saldırmış, Cumhuriyet gazetesine el bombası atmış, Orhan Pamuk'a suikast düzenlemeye kalmış, Tayyip'e suikast için hazırlık yapmış ve şimdi de öğreniyoruz ki Üzeyir Garih cinayeti de Ergenekon'un işi imiş. Tamam, tamam bu ülkede şeriatçılar kan dökmez, bütün suç ulusalcıların. Bakınız ne demişti RTE; Baykal bu komplonun içerisindedir". Bu derece kin dolu bir adamın emrindeki fettullahçı polis yakında rektörleri de ergenekon üyesi olmaktan içeri alırsa artık hiç şaşırmayacağım. Mesela ODTÜ rektörü Gaffar Okkan suikasti ile ilişkili olarak, Marmara Üniversitesi rektörü de Uğur Mumcu suikasti ile ilgili olarak Ergenekon soruçturması kapsamında gözaltına alınabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 benim bildiğim, tam tersiydi. ergenekon, danıştay'a saldıran, cumhuriyet binasına saldıran kişileri ve fetullah yandaşlarını öldürmek için kurulmuş bir örgüttü. çoğunluğu eski mhp'ci/ülkücü kişilerden oluşuyordu. en azından ergenekon olayı ilk patlak verdiğinde haberlerde bu şekilde gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Abi tamam öyle zaten (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Yok canım sürekli açıklayıp duruyor fettullahçı polis gecekonduda bulunan el bombaları ile cumhutiyete atılan el bombaları aynı diye. Olay o derece mantıksız ki söylediklerini bile yanlış anlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 susurlukta da şeriatçılar çarpışmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Turan Dursun'u da ulusalcılar öldürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Kim hükümete karşıysa her suçu ona yüklersin. 6-7 rylül olaylarınıda komunistler yapmıştı sözde, ergenekon niye danıştaya saldırsınki? İki tarafta ulusalcı değil mi? Veya cumhuriyet gazetesine niye saldırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ergenekon askeri tip bir örgütlenme, gerekirse saflarındakilerden fedakarlık yapabilir. o değil de, ombak; hasta kaldım bak mantığına hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yok valla meraktan soruyorum ergenekoncular milliyetçi değil mi? Niye yapsınlar ki? Bilen varsa açıklasın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ne amaçla kurulmuş, kimlere hizmet ediyorlar bilemiyoruz ki. milliyetçiyim der milliyetçiyi vurur, türküm der türkü vurur. yani bu kadar ses gelen operasyonları yapan polis o kadar adamı içeri alırken biliyorsunuz ki savcılardan izin alıyor. yani ortada adam gibi bir delil, bağlantı olmasa bu kadar şey olmaz. harcamayın bu kadar da devleti ve kurumlarını. asker korkak, polis fetocu, savcılar akp'li; e ne kaldı geriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Necip Hablemitoğlu cinayetini de bunlara yıkarlar şimdi. Sanki bütün faili meçhulleri ergenekona yamamaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kicimin ergenekon u olmiyan birsey yaratip gunden degistiriyorlar izleyin bakin bir tanesi bile ceza almiyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bone said: benim bildiğim, tam tersiydi. . çoğunluğu eski mhp'ci/ülkücü kişilerden oluşuyordu. işkemden sallamayalım , insanları üzmeyelim... Ne alakası var ülkücü ile MHP ile Fetullah bağlantılı Ergenekon çetesinin? Bu güne kadar Türkiye tarihinde hiç göülmüş mü MHP veya Ülkücülerin bombalı saldırı yaptığı , devlet birimlerine saldırdığı? Saçma sapan konuşmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Evet ülkücüler zamanında bu ülkeyi az kan gölüne çevirmedi, hali hazırda da o işleri devam ettirmek için çok büyük bir potansiyelleri var. Ancak bu hükümetin ne kadar kendisine dokunan iş varsa bunları ulusalcılara attığı da başka bir gerçek. Ayrıca buradaki ulusalcılar ile ülkücüler zaten iki ayrı grup o da ayrı bir nokta. Ülkücüler cinayet işledi diye ulusalcılar danıştaya mı saldırmış oluyor. Hayır bu cümle kurulunca bile iddianın ne derece mantıksız olduğu belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 suBzer0 said: Bone said: benim bildiğim, tam tersiydi. . çoğunluğu eski mhp'ci/ülkücü kişilerden oluşuyordu. işkemden sallamayalım , insanları üzmeyelim... Ne alakası var ülkücü ile MHP ile Fetullah bağlantılı Ergenekon çetesinin? Bu güne kadar Türkiye tarihinde hiç göülmüş mü MHP veya Ülkücülerin bombalı saldırı yaptığı , devlet birimlerine saldırdığı? Saçma sapan konuşmayın... topicte insanlar ironi mi yapıyor yoksa yazdıklarını ciddi ciddi mi yazıyor, anlamadım ben. o quote'ladığın mesajda şöyle yazmıştım. - ergenekon çetesi ulusalcılardan değil, mhp'ci ve ülkücülerden oluşuyordu. - ergenekon çetesi, danıştay'a saldırı düzenlemedi, tersine danıştay'a saldırı yapan kişilerle savaşmak için kuruldu. ama ülkücüler bombalı saldırı yapmış demişim gibi söylemişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bu ergenekon vesaire suçlanıyor millet ama ortada hala bir İDDİANAME yok. daha başka birşey söylemeye gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yakında bu hükümetin türbana izin vermeyen rektörleride ergenekonla bi bağlantısını bulurlarsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 suBzer0 said: Bone said: benim bildiğim, tam tersiydi. . çoğunluğu eski mhp'ci/ülkücü kişilerden oluşuyordu. işkemden sallamayalım , insanları üzmeyelim... Ne alakası var ülkücü ile MHP ile Fetullah bağlantılı Ergenekon çetesinin? Bu güne kadar Türkiye tarihinde hiç göülmüş mü MHP veya Ülkücülerin bombalı saldırı yaptığı , devlet birimlerine saldırdığı? Saçma sapan konuşmayın... Ülkücülerin bombalı saldırı yapıp yapmadığı hakkında birşey söyleyemem ama daha 2 hafta önce bir grup subayı dövdüklerini haberlerde gördük hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ülkücülerin taşkınlıkları ortada zaten ama tayyip ve tayfası "ulusalcılar " a bok atmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Abi taşkınlık ve kan gölüne çevirme konusunda bu ülkede en son tartışılması gereken grup Ülkücülerdir. @ Bone ; Öyle bişey demedin zaten ama Ergenekon grubuna ülkücülerden oluşuyor diyince , o grubun yaptığı eylemleri ülkücü kesimle bağdaştırmış oldun ondan öyle dedim. Ben burda Ülkücü vs. tartışmalara girmek istemiyorum ,çünkü mesajlar tahrik edici(kan gölüne çevirmek vs.) oluyor ve insan sinirleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 suBzer0 said: Öyle bişey demedin zaten ama Ergenekon grubuna ülkücülerden oluşuyor diyince , o grubun yaptığı eylemleri ülkücü kesimle bağdaştırmış oldun ondan öyle dedim. söylemek istediğim olay şuydu: Cumhuriyet gazetesini bombalamak, danıştay'ı basmak gibi olayları ne ulusalcılar, ne ergenekoncular, ne de ülkücüler yapmamıştı, şeriatı destekliyenler yapmıştı. bunu söylememe rağmen bir grubun yaptığı eylemleri ülkücü kesimle bağdaştırmış olduğumu nerden çıkardın onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Vatansever Kuvvetler Guc Birligi Hariketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Ülkücülerin adam dövmek, okullara abi atamak(hoş benim dönemimde iyi dayak yemişlerdi) dışında bir fonksiyonlarını görmedim. Öyle bombadır, suikasttır yapacak kadar uçtuklarını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bu konular bence bizim içinde çıkabiliceğimiz , aklımızın ereceği , bilgimizin yeteceği konular değil. En azından benim öyle , onun için çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Ülkücülerin bahsettiğiniz yönleri var evet , zaten şuan MHP'nin teşkilatı içindeüzerinde çalıştığı en önemli konu ülkü ocaklarının islahı ve belkide kapatılmasıdır. Devlet Bahçeli ülkü ocaklarından desteğini çektiğini 2 yıl önce açıklamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 aklımız erse ne olacak, ermese ne olacak.. cumhuriyet gazetesini bombalayan kişilerle savaşabilmek için özellikle mhp'ci tayfa tarafından bir örgüt kuruluyor. bu örgüt tespit edilip yakalanıyor. cumhuriyet gazetesini bu örgütün bombaladığı iddia ediliyor. tuncay özkan'ın bu örgütün üyesi olduğu iddia ediliyor ve hapsedileceği söyleniyor. yok daha neler. utanmasalar uğur mumcu'nun kendi kendini öldürdüğü iddia edilecek. aklımızın erip ermemesi değil mesele. bazıların herşeyi "bug abuse" haline getirmeleri esas mesele. bakınız ergün poyraz'a. adam tutuklandı. tamam tutuklandı, ama kendisi aleyhinde yapılabilecek bir suçlama olmadığı için hapiste bekletiliyor. gidip mesela onu tutuklatan ekip "bu adam tayyip'e küfrediyor" gibi bir suçlama verse, yargı önüne çıkartılcak. ve belki de yargı bu adamı masum bulacak ve serbest bırakılacak. ancak yargı önüne çıkartılacak bir suç talep edilmemesine rağmen tutuklu vaziyette polislerin esiri olarak yaşıyor. 8 ay geçti. hiç ses seda yok. "özgürlükçü" akp'nin işine geliyor bu. çok özgürlükçüler ya, o yüzden 8 aydır bu adam tutuklu. daha da güzeli, bu adamı da Ergenekon örgütüne dahil etmişler. http://www.medyafaresi.com/?hid=10342&cid=5 daha ne olacak bakalım. heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar