adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Film arşivi yapmaya karar verdim ama hangi marka dvd aliyim bilemedim böle bayaa uzun süre bozulmadan duran sağlam dvd hangisi? ondan aliyim bende ona çekerim filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Maxell yada Philips. ucuz yollu sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ucuzluğu falan önemli değil sağlam olsun yeter zaten herşekil ucuza alcam ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ucuz dediğim fiyat performansı çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 philips dvd-r kullanıyorum ben de tavsiye ederim dvd+r'ları pek iyi değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 verbatim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Memorex düşünebilirsin . Yada biraz daha ucuz olan Verbatim olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Memorex ya da Verbatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 filmleri orjinal al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 gönül ister orjinal aliyim ama çok pahalı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yıllardır dms kullanıyorum ilk başta en ucuzu dms diye alıyordum baktım dayanıyor :F başka marka almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 benim 7-8 ay önce çektiğim dmslerin 2-3 tanesi soyulmaya başladı gümlediler valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 valla 3 senedir film, dizi arsivi yapan biri olarak söylüyorum dvd ile ugrasılmaz ki çok uğraştım bu arada git external harddisc al yazma, sığdırma, yok dvd bitti derdinden kurtul :D tekrar izlemek istedigin bi dizinin ilk sezon ilk 10 bölümünün olduğu dvd çizildiğive okunamadığı için çok sinir olabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 DMS'den uzak dur, Philips falan orta karar idare eder marka. Gerçekten kaliteli bişey olsun diyosan Prunun dedii gibi çözümün Verbatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 memorex iyidir... bulabilirsen TDK da çok iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Memorexler o kadar da guzel degil bence. TDK ve Maxell en iyileri bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 memorex'i ben de sevmiyorum sararıyo falan... maxell güzel bu arada evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fiyat performans = verbatim baya memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 external harddisk diyennerin afedersin beynine ossiriyim gorduk externali ilk errorde 170 gb kaybettim allaha sukur ki asil arsivim dvdde yok bozulur mus yok acilirmis bozulsun anasini satiyim kaybim 1 gecelik dl olur max max external gittimi otur agla her marka dvd kullandim hepsinde kalite kabaca ayni ozel bisi yok fiyata gore al illa ariyosan marka phillips gibi buyuk markalari sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 aslında princo da iyi ya ama tdkyı tercih ederim tabi şu mavi olanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Garadia said: valla 3 senedir film, dizi arsivi yapan biri olarak söylüyorum dvd ile ugrasılmaz ki çok uğraştım bu arada git external harddisc al yazma, sığdırma, yok dvd bitti derdinden kurtul :D tekrar izlemek istedigin bi dizinin ilk sezon ilk 10 bölümünün olduğu dvd çizildiğive okunamadığı için çok sinir olabiliyosun cd ye yatırıcağın para ile external HDD al en temizi doğru dio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 BonePART said: external harddisk diyennerin afedersin beynine ossiriyim gorduk externali ilk errorde 170 gb kaybettim allaha sukur ki asil arsivim dvdde yok bozulur mus yok acilirmis bozulsun anasini satiyim kaybim 1 gecelik dl olur max max external gittimi otur agla ben de bundan korkuyorum. ext HDD lerde bad sector çıkınca bir köşeye oturup ağlarım. ama dediği gibi bi dvd çizilse nolcak 4.7 gb bi gecede çekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hdd bozabiliosan , cdyide cizersin ztn sana ne versek parçalarsın ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 philips (tu) benq sakın alma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben de hdd bozma işini anlamadım 4yıldır aynı 300gblık hddyi kullanıyorum yere de düşürdüm maşallahı var ses etmedi hiç..ben de defragını antivirüs taramasını eksik etmedim geçinip gidiyoruz,dvd çekmekle falan uraşamıyorum şahsen.. ama bikaç kere işletim sistemlerini(ubuntu vs) yazmak için philips kullandım gayet iyi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar