perfi Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 reklam filmi icin iett duragi kiralanicak ama bu durak deniz kenarinda olmali maltepe sahil gibi.bu konuda yardim edebilecek bilgi sahibi biri varmidir? ogrenmek istedigim bu duraklar icin ne kadar ucret isterler ne gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 belediyeyle konuşsan bunu? şahsen bana otobüs durağı kiralama olayı çok saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Neden sacma ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 konusucam tabiki de ondan once bi arastirma yapayim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 gece 5 de gidip çekin reklamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Şimdik şöyle oluyor Öncelikle ana arterde bir durak ise Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla İlişkilere gidiyorsun. onlar seni Zabıta müdürlüğüne yolluyorlar belli bir harç var onu yatırıyorsun çekimini yapıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Kithnos said: Neden sacma ki ? ben her gün otobüs durağı kiralıyorum, benim için özel otobüs geliyor almaya. bazen de metro istasyonu kiraliyorum, gece orda uyuyorum. çok param var, kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ben de para kazanmak için sandım,o duraktan binip akbil basan her vatandaştan kelle başı bir pay kazanılcak falan fsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ben de durağa reklam verceksin sandım heh yaw aslında izin almadan gidin çekin ya kimse fark etmez, sarın durağın etrafını bi bantla falan gelenlerede izin aldık biz bizim burası falan deyin kim uğraşçak ki :P Şaka tabi, belediyeye danışmak en mantıklısıdır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 BulletRide said: Ben de para kazanmak için sandım,o duraktan binip akbil basan her vatandaştan kelle başı bir pay kazanılcak falan fsdf. aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 perfi said: reklam filmi icin iett duragi kiralanicak ama bu durak deniz kenarinda olmali maltepe sahil gibi.bu konuda yardim edebilecek bilgi sahibi biri varmidir? ogrenmek istedigim bu duraklar icin ne kadar ucret isterler ne gerekir bebek arnavutköy güzel ordaki duraklar sabah 5'de izinsiz de çekebilirsiniz =) yoksa beşiktaş belediyesi iyidir yardımcı olurlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 oha var mı böyle bir olanak bu durağı kapadım başka yere gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 vardır, yoksa duraktaki reklamları vatandaşa dur uyarısı yapıp çekebilcklerini sanmıorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 BulletRide said: Ben de para kazanmak için sandım,o duraktan binip akbil basan her vatandaştan kelle başı bir pay kazanılcak falan fsdf. aman sus unakitana yeni fikirler vermeyin :/ durakalrda ozellestirilir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 aklıma "everybody looks the same! looks the same!" reklamı geldi. cips reklamıydı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Viktor said: BulletRide said: Ben de para kazanmak için sandım,o duraktan binip akbil basan her vatandaştan kelle başı bir pay kazanılcak falan fsdf. aman sus unakitana yeni fikirler vermeyin :/ durakalrda ozellestirilir valla duraklarla kalmasın, durak çevrelirinide özelleştirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 dolmuş durağı var,minibüs durağı var kelepir taksi durağı var gel abi durak lazım mı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 allah gönlüne göre bi durak nasip etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 böyle çekim yapmak için illa belediyeden özel çekim izni almak gerekli mi ki? gerekmiyorsa, denildiği gibi saat 5'te kimsecikler yokken gidip çekim yapmak daha mantıklı olacak :) tüm tv'ler öyle yapıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Kapatmayın durağı filan. Biz nerden bineceğiz otobüse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 adamınbiri said: dolmuş durağı var,minibüs durağı var kelepir taksi durağı var gel abi durak lazım mı abi minimbüs durağın kilosu kaça evlaaadım ? =) sfdasdX( güncel: asdasd minimbüs ne ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 hafta sonu sabah 5-6 gibi rahat rahat çekersiniz. bütçeniz fazlaysa yaptırın bi marangoza demirciye falan durak koyun istediğiniz yere :) . Yada kimi yerelrde sırf bi tabeladan veya direkten ibaret ya durak onu yaptırmanız daha kolay olun. yada akşam gidin kamyonetle yürütün durağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 elesso kamyonetle yürütün durağı dedin ya türkiyede olur abi bu fikrin yattı bak kafama :) sfdadssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Türkiye de durak çok yürütülüyor. Eskiden metallerini falan çok söküyorlardı şimdi cam pek işe yaramıyor yinede metal aksamlarını söküyorlar zırt pırt Yahu ben bu bit pazarı gibi (çalıntı mallar) olan yerde otobüs saatlerinin yazdığı tabloyu gördüm sökmüş getirmiş 3ytl ye satıodu =) Turkcell şey yapmıştı bi ara duraklara kale =) kalenin içinde durak vardı çok hoş reklamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bone said: Kithnos said: Neden sacma ki ? ben her gün otobüs durağı kiralıyorum, benim için özel otobüs geliyor almaya. bazen de metro istasyonu kiraliyorum, gece orda uyuyorum. çok param var, kahretsin. anlayip anlamadan her seye bok atarim. keske attigim boklar kadar param olsa. kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar