Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

otobus duragi kiralama

perfi

Öne çıkan mesajlar

ben de durağa reklam verceksin sandım heh

yaw aslında izin almadan gidin çekin ya kimse fark etmez, sarın durağın etrafını bi bantla falan gelenlerede izin aldık biz bizim burası falan deyin kim uğraşçak ki :P

Şaka tabi, belediyeye danışmak en mantıklısıdır heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

perfi said:
reklam filmi icin iett duragi kiralanicak ama bu durak deniz kenarinda olmali maltepe sahil gibi.bu konuda yardim edebilecek bilgi sahibi biri varmidir? ogrenmek istedigim bu duraklar icin ne kadar ucret isterler ne gerekir

bebek
arnavutköy

güzel ordaki duraklar

sabah 5'de izinsiz de çekebilirsiniz =)

yoksa beşiktaş belediyesi iyidir yardımcı olurlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
BulletRide said:
Ben de para kazanmak için sandım,o duraktan binip akbil basan her vatandaştan kelle başı bir pay kazanılcak falan fsdf.

aman sus

unakitana yeni fikirler vermeyin :/

durakalrda ozellestirilir valla

duraklarla kalmasın, durak çevrelirinide özelleştirsin :D
Sosyal ağlarda paylaş

hafta sonu sabah 5-6 gibi rahat rahat çekersiniz. bütçeniz fazlaysa yaptırın bi marangoza demirciye falan durak koyun istediğiniz yere :) . Yada kimi yerelrde sırf bi tabeladan veya direkten ibaret ya durak onu yaptırmanız daha kolay olun.

yada akşam gidin kamyonetle yürütün durağı.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye de durak çok yürütülüyor. Eskiden metallerini falan çok söküyorlardı şimdi cam pek işe yaramıyor yinede metal aksamlarını söküyorlar zırt pırt
Yahu ben bu bit pazarı gibi (çalıntı mallar) olan yerde otobüs saatlerinin yazdığı tabloyu gördüm sökmüş getirmiş 3ytl ye satıodu =)

Turkcell şey yapmıştı bi ara duraklara kale =) kalenin içinde durak vardı çok hoş reklamdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Kithnos said:
Neden sacma ki ?

ben her gün otobüs durağı kiralıyorum, benim için özel otobüs geliyor almaya.
bazen de metro istasyonu kiraliyorum, gece orda uyuyorum.
çok param var, kahretsin.

anlayip anlamadan her seye bok atarim. keske attigim boklar kadar param olsa. kahretsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...