RabbiT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Muhabbet dolamış kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 cavanagh said: walla orasını ben de bilmiyorum da 2-3 sene evvel öyle bi okumuştum sonra da araştırmıştım işte turkey diye dalga geçiyolar sonra fizbanın dediği gibi lakaptan kurtulmaya çalılıyolar bakıyolar olmuyo onlarda araştırıyolar böle biz turkey(hindi) gibi korkak değiliz Turkey gibi güçlüyüz falan filan diye the turks tribününü kuruyolar sonra işte hep türk bayrağı açıyolar yukardaki resimdeki gibi Benim bildiğim direk Türk diye söylüyorlar. Turkeyle hindiyle alakalı değil. Bunlar aynı yörenin rakip takımları. Taa osmanlı akdenizi türk gölü haline çevirmişken oralarda ve aşağısında Cezayirde falan egemenlik kurarken bölgedeki ispanyollar da 2 ye ayrılıyor, bir kısmı fransızları bir kısmı türkleri destekliyor. (Fransızdı galiba emin değilim) Sonunda Türkler kazanıyor falan. Ama gruplaşma buradan sonra da pek çok olayda sürüyor. Taaa yüzyıllar sonra da buraya kadar geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Lorrotar said: yani betis de fenerbahçe gibi rakiplerine kıyas daha onurlu ve şerefli. ortamı germeye çalışan şöyle mesajlara izin verilmesin lütfen artık bu forumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 rakip olarak bursaspor, karşıyaka ve ankaragücü'nü görüyorlar sanırım ondan öyle demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Lorrotar said: yani betis de fenerbahçe gibi rakiplerine kıyas daha onurlu ve şerefli. Youh artık Banlayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 DeathLord said: Lorrotar said: yani betis de fenerbahçe gibi rakiplerine kıyas daha onurlu ve şerefli. ortamı germeye çalışan şöyle mesajlara izin verilmesin lütfen artık bu forumda... bLackcha0s said: fener kimle karşılaşırsa karşılaşsın fark yer artık bunlar ortamı geren mesaj degil de o mu ortamı geriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 hozceri said: DeathLord said: Lorrotar said: yani betis de fenerbahçe gibi rakiplerine kıyas daha onurlu ve şerefli. ortamı germeye çalışan şöyle mesajlara izin verilmesin lütfen artık bu forumda... bLackcha0s said: fener kimle karşılaşırsa karşılaşsın fark yer artık bunlar ortamı geren mesaj degil de o mu ortamı geriyor ortamı tamamiyle bu msj germiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 evet biri fark yer demiş fikrini belirtmiş diğeri hakaret etmiş zaten aralarında hiç fark yok canım saçmalamayın allaşkına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 DoruK said: rakip olarak bursaspor, karşıyaka ve ankaragücü'nü görüyorlar sanırım ondan öyle demiş. sen ankaragücüne şerefsiz mi diyosun lan HEYT!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 DeathLord said: evet biri fark yer demiş fikrini belirtmiş diğeri hakaret etmiş zaten aralarında hiç fark yok canım saçmalamayın allaşkına... senin ki fikir belirtme oluyorsa o da fikrini belirtmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Betis forumlarından alıntı Nerden bulmuşlarda koymuşlar :) Çok şaşırdım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 paticikten biri koymustur bence o fotoyu oraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Catzee said: Betis forumlarından alıntı Nerden bulmuşlarda koymuşlar :) Çok şaşırdım ya. Aynı forumda ben de bunu gördüm , ne tesadüf (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Merak ettim sorcam :D üyelik için admin onayı gerekiomuş pffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ahah rambo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 antu com dan bir topic Şimdi herkes nasıl olacak o iş diye soracak? Volkan´ı dinliyorum dönüş ucağında. Diyor ki: "Önder ve Murat hocalardaydı gözüm. Bana hangi oyuncunun ne tarafa penaltı atacağını sırayla söylediler. Hepsini aklımda tutmaya çalışıyordum.. Ve onların dediklerini yapmaya çalıştım" Bizim penaltıları hangi köşeye atacağımızı Sevilla´nın bilmesine imkan var mı? Tabi ki yok. Çünkü bizim penaltımız yok!!!! Senelerdir bu böyle..Zavallı Sevilla dersine çalışamamış çünkü elinde döküman yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 saçmalığa bak :) maresca en son ne zaman penaltı atmış yada diğerleri ? antrönörler rakip oyuncuların hangi ayaklarını daha iyi kullandıklarına ve genelde yaptıkları vuruş tiplerine göre düşünüp bi tahmin yapmışlardır ki doğru da tahmin etmişler. ya öyle bi mantık mı var alves penaltıyı hep kalecinin üstüne vurur mu dediler mesela volkana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 DeathLord said: evet biri fark yer demiş fikrini belirtmiş diğeri hakaret etmiş zaten aralarında hiç fark yok canım saçmalamayın allaşkına... kim hakaret etmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Catzee said: Merak ettim sorcam :D üyelik için admin onayı gerekiomuş pffs türk biri koymus yahu, nesini merak ettin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar