Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Sevilla - Fenerbahçe ( 04.03.2008, 21.45 )

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

cavanagh said:
walla orasını ben de bilmiyorum da 2-3 sene evvel öyle bi okumuştum sonra da araştırmıştım
işte turkey diye dalga geçiyolar sonra fizbanın dediği gibi lakaptan kurtulmaya çalılıyolar bakıyolar olmuyo onlarda araştırıyolar
böle biz turkey(hindi) gibi korkak değiliz Turkey gibi güçlüyüz falan filan diye the turks tribününü kuruyolar
sonra işte hep türk bayrağı açıyolar yukardaki resimdeki gibi

Benim bildiğim direk Türk diye söylüyorlar. Turkeyle hindiyle alakalı değil.

Bunlar aynı yörenin rakip takımları. Taa osmanlı akdenizi türk gölü haline çevirmişken oralarda ve aşağısında Cezayirde falan egemenlik kurarken bölgedeki ispanyollar da 2 ye ayrılıyor, bir kısmı fransızları bir kısmı türkleri destekliyor. (Fransızdı galiba emin değilim) Sonunda Türkler kazanıyor falan. Ama gruplaşma buradan sonra da pek çok olayda sürüyor. Taaa yüzyıllar sonra da buraya kadar geliyo
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
Lorrotar said:
yani betis de fenerbahçe gibi rakiplerine kıyas daha onurlu ve şerefli.

ortamı germeye çalışan şöyle mesajlara izin verilmesin lütfen artık bu forumda...
bLackcha0s said:
fener kimle karşılaşırsa karşılaşsın fark yer artık

bunlar ortamı geren mesaj degil de o mu ortamı geriyor
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:
DeathLord said:
Lorrotar said:
yani betis de fenerbahçe gibi rakiplerine kıyas daha onurlu ve şerefli.

ortamı germeye çalışan şöyle mesajlara izin verilmesin lütfen artık bu forumda...
bLackcha0s said:
fener kimle karşılaşırsa karşılaşsın fark yer artık

bunlar ortamı geren mesaj degil de o mu ortamı geriyor

ortamı tamamiyle bu msj germiş bence
Sosyal ağlarda paylaş

antu com dan bir topic

Şimdi herkes nasıl olacak o iş diye soracak?

Volkan´ı dinliyorum dönüş ucağında. Diyor ki:

"Önder ve Murat hocalardaydı gözüm. Bana hangi oyuncunun ne tarafa penaltı atacağını sırayla söylediler. Hepsini aklımda tutmaya çalışıyordum.. Ve onların dediklerini yapmaya çalıştım"

Bizim penaltıları hangi köşeye atacağımızı Sevilla´nın bilmesine imkan var mı?

Tabi ki yok. Çünkü bizim penaltımız yok!!!! Senelerdir bu böyle..Zavallı Sevilla dersine çalışamamış çünkü elinde döküman yok
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalığa bak :) maresca en son ne zaman penaltı atmış yada diğerleri ? antrönörler rakip oyuncuların hangi ayaklarını daha iyi kullandıklarına ve genelde yaptıkları vuruş tiplerine göre düşünüp bi tahmin yapmışlardır ki doğru da tahmin etmişler.
ya öyle bi mantık mı var alves penaltıyı hep kalecinin üstüne vurur mu dediler mesela volkana lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...