FightInTheShade Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Gecen ay internet actirmistim eve.Iste default kotali 21 milyonluk olandan.Fatura 85 milyon geldi,63 milyona yakin extra koymuslar.Bu yeni actirma vergisi falan mi yoksa karisiklik mi olmus?Kotayi da asmadik,noolmus olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 eer wireless davasından kullanıyosan wirelessına şifre koymadığından başkası didiklemiş olabilir diye düşünüyorum ama öte yandan baktığımızdada aklıma pek bişey gelmiyo ilginç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Yok abi wireless sifreli,ayrica kotayi asmamisiz. Anlamadim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ücretin açıklaması yok mu faturada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bence git bi sor yada bekle öteki ay'a dicemde o risk göze alınmaz en iyisi git konuş de böle böle oldu neden sebep ? amacınız ne ? diye sor bakalım ne dicekler bende merak ettim doorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 asinanyavuz said: ücretin açıklaması yok mu faturada? aylik ucret 21,80 kist aylik ucret 20,35 baglanti ucreti 21,80 KDV 11,51 OIV 9,59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 60 ytl civarı açtırma ücreti var eğer onu taksitlere böldürmediysen direk almışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Aaa ozaman kesin ondandir,Cunku yeni actirdik daha gecen ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 şöylr bi olay oluyo... atıyorum sen ekimin 5 inde internetini actırmıssındır... 2 ay beleş kullanım var. kasım ve aralık ayı(2 tam ay) beleşe gelir ekimin 5inden kasımın basına kadar olan ve ocak ayı faturan beraber gelir. boyle bişey de olmus olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bağlantı ücretini almışlardır. Formda bi kare var. Taksitlere bölünmesini istiyorum diye oraya tik atarsan eşit 12 parçaya bölüp faturaya yansıtıyolar. Sen işaretlememişsindir onu direk ilk faturada yazmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Oyle olmustur kesin. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 abi ben açıklayayım, görüyosun ki sana ekstradan kıst aylık ücret diye bişey eklemişler. o ilk bana da oldu dumur oldum. kıst aylık ücret, mesela ayın 5inde açtırdıysan neti, o ayın sonuna kadar olan kısım demek oluyor. kıst aylık ücret o ay bitince gelmiyor, bi sonraki ayınkiyle birleşiyor. durum o. ayrıca bağlantı ücretinin gördüğünüz üzere 20 ytl civarı almışlar, taksitlendirmişsin, parça parça alıyolar onu. üsttekilerin dediği gibi olsa bağlantı ücreti 40 olur 50 olur ne kadarsa işte. ben de faturada dumur olmuştum görünce, ekşiden öğrenmiştim. yani aynı örnekten gidersek, ayın 5inde açtırdıysan neti, o 25+30=55 günlük bi fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yahu bana da kablonetten fazla fatura geldi hızı arttırdıktan sonra. telefon ile telesekreteri cozemedigim için ulasamadım adamlara mail attım. anlattım durumu boyle boyle fazla geldi diye. musteri no ve adres bilgilerinizi verirseniz ilgilenicez dediler. cevap vermediler bi daha. eve gelen faturada fazla gorunuyor borc ama turksat'ın sitesinde normal. simdi nasıl odeyecem ben bunu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 lan banada gelmesin bu? bende kampanyalı aldım ama gelebilir mi ? Kıst mıst bişey sormadılar yapmadım çizmedim orda kadın doldurdu formu ilk ay ne kadar öderim dedim 20ytl dedi nasıl öğrenebilirim bunu 2gün oldu açtıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bana 90 kusur gelmisti kotaliykene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 21 ytl de vergi. ortacagda yoktu lan bu kadar vergi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bLackcha0s said: lan banada gelmesin bu? bende kampanyalı aldım ama gelebilir mi ? Kıst mıst bişey sormadılar yapmadım çizmedim orda kadın doldurdu formu ilk ay ne kadar öderim dedim 20ytl dedi nasıl öğrenebilirim bunu 2gün oldu açtıralı yahu olay şu mesela ocağın 10unda aldın neti ocakta fatura gelmiyor şubat faturasına ocakta kullandığın 20 gün ekleniyor kist ücreti budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ben kotayı da aştım her 1 gb ye ne kadar ödeniyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 10ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ya internet konusunda başka bir laternatif yok um sürekli telekom a mı bağlı kalacağız. adamlar la 2 sene sözleşme de imzaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kotada maximum 61 ytl ödeniyor. ondan sonra istediğin kadar indir, istersen interneti indir yine 61 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bağlantı ücreti almıyorlar ki artık? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eviLturk Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Girmisindir. sabahtan akaşama kadar youtube felan dizi müzik dinlersin kota'nin Anasini ağlatirsin. yapmişsidir. bişe.. düşün istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 abicim faturada yazıyor aşıp aşmadığı, adam okuma özürlü değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar