Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

85 milyon fatura


FightInTheShade

Öne çıkan mesajlar

abi ben açıklayayım, görüyosun ki sana ekstradan kıst aylık ücret diye bişey eklemişler. o ilk bana da oldu dumur oldum. kıst aylık ücret, mesela ayın 5inde açtırdıysan neti, o ayın sonuna kadar olan kısım demek oluyor. kıst aylık ücret o ay bitince gelmiyor, bi sonraki ayınkiyle birleşiyor. durum o.

ayrıca bağlantı ücretinin gördüğünüz üzere 20 ytl civarı almışlar, taksitlendirmişsin, parça parça alıyolar onu. üsttekilerin dediği gibi olsa bağlantı ücreti 40 olur 50 olur ne kadarsa işte. ben de faturada dumur olmuştum görünce, ekşiden öğrenmiştim. yani aynı örnekten gidersek, ayın 5inde açtırdıysan neti, o 25+30=55 günlük bi fatura.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bana da kablonetten fazla fatura geldi hızı arttırdıktan sonra. telefon ile telesekreteri cozemedigim için ulasamadım adamlara mail attım. anlattım durumu boyle boyle fazla geldi diye. musteri no ve adres bilgilerinizi verirseniz ilgilenicez dediler. cevap vermediler bi daha.

eve gelen faturada fazla gorunuyor borc ama turksat'ın sitesinde normal. simdi nasıl odeyecem ben bunu anlamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
lan banada gelmesin bu?

bende kampanyalı aldım ama gelebilir mi ? Kıst mıst bişey sormadılar yapmadım çizmedim orda kadın doldurdu formu ilk ay ne kadar öderim dedim
20ytl dedi

nasıl öğrenebilirim bunu 2gün oldu açtıralı


yahu olay şu
mesela ocağın 10unda aldın neti
ocakta fatura gelmiyor
şubat faturasına ocakta kullandığın 20 gün ekleniyor
kist ücreti budur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...