SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Time Warner grubunun dizi/film kanalı Türkiye'de... Bugunden itibaren Türksat'dan izleyebileceğiniz bu kanal yeni filmleri ve dizileri yayınlayacak. Nisan'dan itibaren Lost dizisini ister dublajlı ister altyazılı izleyebileceksiniz mesela. Ayrıntılı bilgi için: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/8356621.asp?top=1 Ne diyelim hayırlı olsun, nihayet CNBCE dışında adam gibi bir TV geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 D-Smart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 e lost'u zaten dizimax'ta izliyorduk biz? ayrıca neden sadece lost? başka hiç bişi göstermiycek mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bone said: e lost'u zaten dizimax'ta izliyorduk biz? ayrıca neden sadece lost? başka hiç bişi göstermiycek mi bu? verdiğim linke bakarsan sadece LOST olmadığını görebilirsin Gangren said: D-Smart.. Hürriyet gazetesinde bugun Türksat için frekansı da yazıyor, akşam yazarım. D Smart şart değil yani. En azından şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 D-Smart diğilse bile bence o kadar kıyak diğil. Lost, House vesaire dizilerin hepsinin en son sezonlarını digiturk yayınlıyor. Frasier, Will&Grace falan da 2-3 sene önce yayınlıyordu. Artık o kadar eskidiler ki tamamen kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 kablotv de hangi bantta bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Ankarada normal anten tv de,cnn türk ün yerine geldi bu. Sabah işe gitmeden bi bakayım dedim haberlere,ula bu ne,çizgi film var..Sonra baktım TNT yazıyor üstte. Eee bizim cnn ne oldu o zaman,acaba Aydın Dopan Cnn out,TnT in mi yaptı(:D Yoksa tanıtımmı yapıyor bir süreliğine acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 cnn türk dsmarta geçiyo sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Chicago Hope dublajsız verse ne yapar eder izlerdim de dublaj sux be abi :( Çok da gereksiz bir kanal gibi duruyo yani yazılanlara göre. Öyle çok büyük bir yenilik vaadetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Lopeth said: kablotv de hangi bantta bu ? eet bende merak ettim hangi bantta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 cnnturk'ün yerine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bende fox gitmiş ama bişi yok onun yerine cnn türkde gayet duruyo salondaki tvye gitmeye üşendim biri frekans sölesin yahı kablolu için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 kabloda cnntürk duruyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Öğle itibariyle işyerindeki çubuk antende CNN Türk'ün olduğu kanalda TNT çıkmaya başladı. Artık işyerindeyken de izleyebilirim hehe. İşin tuhafı şu, web sitesi çok ağır açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 cnnturk de iyiydi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 en çok izlemek istediğim şeydi dublajlı lost. hahah gelsin güzelde dublajlı olduğu sürece gerçek sevenler izlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 kablotv de hala bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 dizileri pek kalitesiz gibi geldi bana. gosterecegi filmler iyi olucak gibi ama, gidip dvd kiralayip izlemek varken neden kotu dublajli filmleri izlemek isteyeyim ki, tabii filmlerde de alt yazili, ya da dublajli izleme secenegi sunarsa hos olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bu izliyenler neyde takip ediyo? digiturk? dsmart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 dıgıdıktürk te yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kablotv de var mı bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yurtseven KURT 03/03/2008 - 23:35 Gündüz kusagi, aksam kusagi, cizgi kusagi... Belkide kiliselerde papazlarda kusaklarina sunarlar bu TNT kanalinda. Önüne gelene Türkiyede yayin izni vermesinler. Bunlarin misyonlari var. SDFHISHDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 TNT 24 saat CSI, Law&Order veriyo yav, hic hazzetmem, arada iyi filmler oluyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Kablo Tv'e gelip gelmiyeceği belli değil TnT'nin.Bir de hem Türkçe altyazılı hem de Türkçe dublajlı izleme şansımız olucakmış,Lost'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Uydudan izleyebiliyorum su an itibariyle, zannettigim gibi gereksiz bir dizi oldugunu sandigim programla zaman dolduruyorlar yine. yok abi hic haz etmedim ben bu kanaldan. ama power fmde denk gelen ''oh... my... god... ugly betty?!'' temali reklam eglenceli olmus. ama kanal sux0r yani. filmden filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar