Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Darkwall said: popoma güveniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum B) foto çeksene ?
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 @ Llama olmaz annem göster ama elletme dedi fsdsadf fotorafta çektirme demişti iyi hatırlıom haha sdfdfsa
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 puhauhaufssdf camı açamam hava soğuk puhauha espiriye gel
kitana Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 darkwall 3 ayda 672 post u neye borçlusun kıçına mı ? 3 yılda anca 714 yapmışımda merak ettim
sechil Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 darkwall teşekkür ederim benim ne demek istediğimi anladığın için ve eevet biraz kaşarlar fln ağar olmuş sadece fikrimi söledim dışarda birisi gelsin benim popomu sıksın anlamında hiç bişey yoktu ama acaip çarpıtılmış ve kaşar bile olmuşum :( :(
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yaa kaşar yok evde karnım aç tost falanda yapamıyorum offf:(
sechil Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 hazır beni kaşar yapmışlarken ben geliyim bari >:(
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 valla olur tost ekmeğide al gelirken dur ömden adresi yaziyim edit:kaşar muhabbeti şaka hea alınma hemen ama ev adresini verebilirm istesrne aehfuaehfuaefha:D
kitana Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ısırık aldıkatn sonra kaşar ağzında erirken bir yandanda sucuğun inanılmaz tadının keyfini çıkaracaksın ardından alacağın bir kola yudumu OAF
sechil Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 adamınbiri said: valla olur tost ekmeğide al gelirken dur ömden adresi yaziyim edit:kaşar muhabbeti şaka hea alınma hemen ama ev adresini verebilirm istesrne aehfuaehfuaefha:D YUHH dicek bişe bile bulamadım kitlendim
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kitana said: ısırık aldıkatn sonra kaşar ağzında erirken bir yandanda sucuğun inanılmaz tadının keyfini çıkaracaksın ardından alacağın bir kola yudumu OAF bayılıcam
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Darkwall said: puhauhaufssdf camı açamam hava soğuk puhauha espiriye gel çalıştınmı sen dersine : )
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 tabi Llama çalışmamı yanlız üstteki muhabbet iyimiş baya adamınbiri salça olmuş fena halde benim makarnaya lazım.redfsadsaads
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Darkwall said: tabi Llama çalışmamı yanlız üstteki muhabbet iyimiş baya adamınbiri salça olmuş fena halde benim makarnaya lazım.redfsadsaads BU Bİ TESADÜF MÜ YOKSA ?!! BENDE MAKARNA YAPICAM ŞİMDİ?!?!?! YOKSAAAAAAAAAAAAAaaaaaAAAAAA sen darkwallmusun?
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sechil said: adamınbiri said: valla olur tost ekmeğide al gelirken dur ömden adresi yaziyim edit:kaşar muhabbeti şaka hea alınma hemen ama ev adresini verebilirm istesrne aehfuaehfuaefha:D YUHH dicek bişe bile bulamadım kitlendim adamınbiri said: ben adamı öyle yaparım işte höeeee ahahahah bu post da ise bir erkeğin son çırpınışları görülmektedir ahhah
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 erkeklerin poposu olmaz.. ayrıca erkek adam neden poposunu sevmez?
Öne çıkan mesajlar