BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Arkadaslar cevaplari kein biliyosaniz cevaplarsaniz sevinirim benimde uzerinde bi suru varsayimimim war bu sorularin cevaplari hakkinda am akesin cevaplar lazim. 1. Diplomami yeni aldim diplomamda elektrik muhendisligi bolumunden lisans almistir yaziyo yane elektrik muhendisidir yazmiyo bu yeni bi olaymis 2 senelik felan bi maheme acmam durumunda elektrik muhendisi diye degistiriliyomus. Hic bi zarari yok ama eski diploma iyidir yenisine sinav minav cikarirlar kaliriz got gibi hesabinda oldugumdan yapmayi dusunuyorum nedir bu isin gercekligi? 2. Turk telekomun sabit telefonlardan aldigi sabit ucretleri geri odemesini alabilen arkadas war mi varsa ne kadarini aldi ve nasil aldi bi tarif ederse adim adim cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 2- yalan oldu o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 1. olay da bu lisanslı yetkin mğhendis olayı mı acep. Bu birinci lünk aha bu da yasası Kısaca olay mh. eğitiminden sonra tekrar bi sınav yapıolar TUS gibi, onu geçersen yetkin elektrik mh. oluosn. mahkeme mevzuunu danıştay falan halletmiş yürürlükten kalkmış bu oly. şu anda yok bildiğim kadarıyla. tabii mal gibi yanlış okuduysam gecenin 3 ünde yazıyı, bilemem :) edit: ekleme, mğendis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Diplomayı alır almaz ilk işiniz ODAya kayıt olmak olsun. Kaç senelik muhendis olduğunuz o ODAya kayıt seneniz ile geçerli olan birçok merci var. Evet salakça ama öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Türkiye'de Mühendisler odalarına kayıt olmak zorundalar. Gidin odanıza kayıt olun mühendis kimliğinizi alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Telekom olayını biliyorum. Dilekçe doldurup yolluyorsun, onlarda bir dilekçeyle iki teker arasına taş sıkışmış işareti yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ABICIM ACILEN PATCIGE AVUKAT ISTIYORUM YA walla ciddiyim ne kuru bi forumuz sirf muhendis miyiz ulan doktorda yok bi dark wardi oda olsa olsa baytar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 darkın doktorluğu %20 anatomy dmg bonusudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 qui var doktor neyse ki milleti kocakarı tedavilerinden caydıran. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 35 milyar toplayın yıllık, okurum ben hukuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Yillik 35 milyara avukat tutariz zaten , sen de kendini yormamis olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Yıllık 10 toplayın ben okiym olmaz mı? ÖSS ye tekrar girebilirim. Her şey pati için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 1. yi bilemem daha mühendis olmama 3 sene var ama 2. nin peşinde çok koştm ı-ıh vermiolar arkadaşım. TELEKOMA KAFAM GİRSİN diip uzaklaşıosun. Dilekçe yazıosun,bilmemne yapıosun flm kimse sallamıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Makine Mühendisleri Odası var orayı arayıp sorsana. Ben mühendis oldum mu şimdi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 af çıksa da 4 dersimizi verip bizde alsak şu diplomayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar