Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal A, Samanyolu TV, Kanal 7, Vakit, Zaman, Yeni Şafak

Bone

Öne çıkan mesajlar

şu anda 20 metre önümdeki otoparkta ilk kez türban giyen 3 kız görüyorum. 7 senedir toplam çarşaf takan 3 kişi gördüm bu 2008 de 10 lara çıktı

ne güzel değil mi insanların birden özgür olası gelmiş

ekleme: ""Müslümanlar şehit olurken, bir kesim içkinin dibine vurup, 10. Yıl Marşı eşliğinde göbek atıyor" budur yani!
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
fake midir değil midir farketmez, mis gibi yazmış horizon, razien mazien diyeceğinize adamakıllı okuyun derim ben.

horizon +1000

Sen oku düzgünce. Yazı yalan dolan dolu. Körsünüz kör.

Yazıda adam "AKP hükümete gelmeden evvel yada geldikten hemen sonra hiç irtica haberleri yapılmıyordu" demiş. Yapılıyordu, sürekli bu söyleniyordu ama sizin gibi balık hafızalar hatırlayamıyor yada bilerek hatırlamıyorsunuz.

Ayrıca "kendi mahallenizden çıkında çevreyi dolaşın" demiş. Biz çevreyi biliyoruz. Bir sürü mahalleyi, şehri dolaştım. Biliyorum insanların ne durumda olduğunu. Fatih'te de gezdim, İzmir'in gecekondu mahallelerinde de dolaştım. İnsanların iki gram kömür için memleket satacak noktada olduğunu görebiliyorsun, tarikatlara kendini teslim edenleride görebiliyorsun, daha konuştuğu anlaşılmayan adamların hacı hocaların adamı olduğunu görüyorsun.

Hükümet emeklilik maaşlarını düşürmeye karar veriyor ama halk hala "AKP'de AKP!" bu kadar aptal ve cahilde olunmaz ki. Hükümet kazığı soktukça sokuyor, zamlar ardı ardına geliyor. Hala herkes güllük gülistanlık sanıyor.

Uyanın be uyanın. Ama uyanmayacaksınız. Bu raddeden sonra ordunun gelip uyandırması lazım. Heyecanla bekliyorum.

Ayrıca gelip "okuyun, +1000" deme sen bir çevrene bak, nerde yaşadığını anla, türban zihniyetinin, bone'un bahsettiği medyaların arkasında kimler var, hangi zihniyet var anla. Sırf türbanla olayın sınırlanmayacağını anla, amaçlarının kuran'a göre hukuk düzenlemesi olduğunu anla, AKP'nin TOPUNUN cahil hayvanlar olduğunu anla artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Birşeyleri tartışırken hakaret edemeden duramıyorsanız bu sizin acizliğinizdir. Bu yapıya sahip insanlara genelde karşı fikrin doğruları varsa da gösterilemez mümkün değil. Çünki kendi fikirleriniz dışındaki hiçbir fikre açık değilsiniz kapalısınız.

Bu yüzden LathspeLL kişilikle veya körlükle dediğin herşeyi ciddi anlamda ben sen ve senin gibi düşünenler için diyorum. Yönlendirmeler ya da hedef gösterenlerin dürtüsü ile hareket eden , kendi hür iradesi ile açık şekilde düşünemeyen insanlar gelişemez.

NOT: Yazdığım mesajda AKP yi savunmadım onu bile iyi okumamışsın ki ona cevap yazıyorsun. Tabiki AKP nin her politikası doğru değil doğru olması mümkün değil , hiç kimse hiçbir siyasi oluşum herşeyi doğru yapamaz. Önemli olan herkesin doğrusunu yanlışını konuşabilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

ben her fikre açığım.. fikir mantıklı olduğu sürece ve ben kanal a, samanyolu, kanal 7, vakit, zaman, yeni şafak da hiçbir mantık göremiyorum.

üzgünüm.

mantığı varsa açıkla anlayalım, onuncu yıl marşında göbek atmaksa mantığı; ben o fikre açık değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Birşeyleri tartışırken hakaret edemeden duramıyorsanız bu sizin acizliğinizdir. Bu yapıya sahip insanlara genelde karşı fikrin doğruları varsa da gösterilemez mümkün değil. Çünki kendi fikirleriniz dışındaki hiçbir fikre açık değilsiniz kapalısınız.

Bu yüzden LathspeLL kişilikle veya körlükle dediğin herşeyi ciddi anlamda ben sen ve senin gibi düşünenler için diyorum. Yönlendirmeler ya da hedef gösterenlerin dürtüsü ile hareket eden , kendi hür iradesi ile açık şekilde düşünemeyen insanlar gelişemez.

NOT: Yazdığım mesajda AKP yi savunmadım onu bile iyi okumamışsın ki ona cevap yazıyorsun. Tabiki AKP nin her politikası doğru değil doğru olması mümkün değil , hiç kimse hiçbir siyasi oluşum herşeyi doğru yapamaz. Önemli olan herkesin doğrusunu yanlışını konuşabilmek.

Sende yeni fikirlere açık değilsin. Bu forumda binlerce kez yazıldı neden, niye, nasıl bu zihniyete karşı olduğumuz. Ama zerre anlayan olmadığı zaman sinirlendiriyorsunuz adamı. Düzgün mesaj atsanız hadi neyse, onca şey yazılıyor, altına SAÇMA SAPAN, yazılanlara cevap vermeyen bir mesaj atıyorsunuz. Bizde haylile deliriyoruz burda.

Sen şu mesajınla yine benim yukarda yazdıklarıma ZERRE cevap vermedin. Bana akıl öğretmeye çalışıyorsun. YANİ bana "yapıyorsun" diye iddia ettiğin şeyin AYNISINI sadece daha yumuşak dille yapıyorsun. Politik ağız kullanmak buna deniyor. Tıpkı newdonis'in kendi nick'i ile millete küfür saçıp tehtid savururken banlanmasından sonra geri gelişlerinde agresif tutumunu yumuşatarak takınması gibi.

Değişen bişey yok ama bilmeyen için "aa düzgün yazmış" havası uyandıran boş, yanlış mesajlar silsilesi.

Ben eskisi gibi düzgün yazamıyorum artık. Bilmem kaçıncı kere belirttiğim gibi karşı taraf düzgün dilden anlamıyor. O yüzden zaten "kafasına vura vura", "sert dille", "darbe ile" gibi terimleri kullanır oldum son dönemde.

Çünkü biliyorum ki "arkadaşlar, bakın şu düşünce şunlara yol açar, teşekkür ederim..." üslubu hitab etmiyor insanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı fikre sahip olmak zorunda değiliz zaten. Önemli olan saygıyı bozmadan adam akıllı tartışabilmek. Ben B düşünürüm sen A olabilir. Eninde sonunda herşey gene insanlarımızın kararı ile yapılıcak. Ülke bizim içinde yaşayanlar biziz. Kötü olacağını düşünenler var iyi olacağını düşünenler var. Hepbirlikte göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

sir'e cevap veren LathspeLL'e hakaret ediyorsunuz fikire açık değilsin diyebiliyorsun o zaman konuyu saptırmak olmuyor fakat senin fikire açık değilsin mesajına cevap veren LathspeLL'e cevap vermiyorsun sanki o mesaj yokmuş gibi davranıyorsun ve bunu da söyleyince konu sapmasın oluyor bunu kastediyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

İslamcı medyanın savunulacak hiçbir tarafı yok.

İktidarın hiçbir yolsuzluğuna yer vermeyecekler, her türlü pisliğini aklamaya çalışacaklar,

farklı görüşlere dayanamadıkları gibi kendileri gibi olmayan herkesi mütemadiyen dinsizlikle itham edecekler.

Afedersiniz ama bu adamların yaptığına habercilik denmez.

@Horizon sana çok basit bir antitez: Suçladığın ulusal medyanın içinde türbana karşı çıkan da bulunur savunan da.
Ama islamcı medyada türbana karşı çıkabilen bir kişi gösterebilir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
fake midir değil midir farketmez, mis gibi yazmış horizon, razien mazien diyeceğinize adamakıllı okuyun derim ben.

horizon +1000

bu adamlar çok komik zaten.milletin fake olup olmadıgını newdonis ,razien olup olmadıgını tartışıyorlar.ulan onlar olsa ne farkeder onlar olmasa ne farkeder?isterse sahin k olsun ne yapıcan forum magazincisimisin?
Sosyal ağlarda paylaş

Juzzam said:

İktidarın hiçbir yolsuzluğuna yer vermeyecekler, her türlü pisliğini aklamaya çalışacaklar,

farklı görüşlere dayanamadıkları gibi kendileri gibi olmayan herkesi mütemadiyen dinsizlikle itham edecekler.

@Horizon sana çok basit bir antitez: Suçladığın ulusal medyanın içinde türbana karşı çıkan da bulunur savunan da.

niye çıksın ya türbana karşı ,adamın dininin geregi.
Sosyal ağlarda paylaş

fightersfight said:
Juzzam said:

niye çıksın ya türbana karşı ,adamın dininin geregi.

demekki takmiyan musluman degil

dinin geregi
gg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...