Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bunları takip etmek çok zevkli oluyor. Özellikle Vakit tam mizah dergisi gibi hazırlanmış. Diğerlerinin de altta kalan yanı yok. Gerçi bunlar Refah Partisi desteklemek için açıldıkları için, Kanal A'da "Türkiye tarihindeki en ağır ve en kötü darbe 11 yıl önce yapıldı" gibi haberlerin olması tuhaf değil. Tersine anlayışla karşılanabilir, asker ve halkın tepkileriyle kapatılan refah partisinin acısını çıkartmak için yapılan işe "darbe" demek ve cehennem azabıymış gibi anlatmak yolunu bulmuşlar. Ancak bu tip TV kanallarında ve gazetelerde beni en çok güldüren olay şu: Türban takan insanlar = Halk Cumhuriyet mitingine katılan insanlar = Mason bu kadar komik fikirleri mizah dergilerinde bile bulamassınız.
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 hep mason olmak istemişimdir. asdsdf.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 çöp kutusunu karıştırmışsın gene bone, bu başlık ne böyle?
fizban Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yeni şafak'ta sanırım (asır lı bi gazete varsa o da olabilir), geçen günlerden birinde "başını açmak da bir siyasi simgedir!" şeklinde bir başlık vardı. dünya nüfusu 6 milyar desek, 3 milyarı kadın desek, 100 milyonunun başı kapalı desek, 2.9 milyar insan meğer siyasi emeller peşindeymiş de haberimiz yokmuş. çok sevioyurm bu gazeteleri.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Madcat said: hep mason olmak istemişimdir. asdsdf. ben öyleymişim. öyle diyorlar.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Heh bu gazetelerin Fetocan'in dershanelerinde ve okullarında bedava dağıtıldığını düşündüğümüzde aslında bu gazetelerin gerçek amaçlarını rahatlıkla anlayabiliyoruz.Bunların satmasına ve gelir getirmesine gerek yok.Niye mi? Beyinleri yıkanan çocuklar zaten ileride meslek sahibi olunca,daha doğrusu meslek sahibi ettiklerinde kendilerine gerekli geliri sağlıyor ! Evet,bunların satıldığına zaten inanmıyorum.Ama görevlerini fazlasıyla yerine getiriyorlar. Şunu da diyebilirsiniz,bu çocuklar mal mı bu gazeteleri okuyorlar,hayır değiller ama daha kişilikleri oturmamış,o tarafa kaymaya müsait tipleri avlıyorlar bu kurumlarla,bunlarda bir nevi ders kitabı. Neyse böyle işte,hala arıyorlar ev tutalım sana diye,adamlara küfür bile ettim,yeter ulan aramayın sokuk beyinliler
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bu saydığın gazete ve televizyon kanalları bildiğim kadarı ile kaynak holdinge ait merkez binaları istanbulda libadiyede 3 yıl önce kaynak holdingde bi sınava girmiştim içeri girince büyülenmiştim bu kadar güzel biyer olmaz demiştim bukadar temiz ve iyi çalışan biyer bilmiyorum
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Sırlar Dünyası hastasıyım. O kadar saçma sapan şeyler var ki, o kadar sıradan olayları ilahi güçlere bağlıyorlar ki abidik şekillerde komedi yani :D Aç izle GORA'ya çakar.
daverc Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Geçen gün samanyolu haberi seyrediyorum, bir okulun kampusunde yan yana yuruyen biri türbanli biri türbansiz iki kizi cekmisler dondure dondure gosteriyolar , arkadanda spiker işte karmaşa isteyenler amacına ulaşamadı gördügünüz gibi ogrenciler kardesce yasamaya devam ediyolar gibi bişiler geveledi. Kanali değiştirdim stardi sanırım bi baktim millet iki safa ayrilmis birbirini taşlıyo türban dalgasina. Bu kanali ciddiyetle seyreden insanlarin televizyonunda başka bi kanalın kayıtlı olmaması lazım. ps:sırlar dünyası fanatiğiyim :p
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 takip etmeye değer olduğunu bile düşünmüyorum, gidip zaman alınca yaptığımız şey onları zenginleştirmekten başka birşey değil.
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 sonsuz + 1 = sonsuz olduğu için bunları zenginleştirmek olanaksız :P
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 lol üniversiteler meyhane gibi sözü iyiymiş, kırklasınlar, bardakları yenilesinler geçer bişeycik kalmaz ^_-
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Halkı kışkırtıp birbirine düşürmek amaçları. Bu gazeteleri kontol edenlerin Türk olduklarını bile sanmam. CIA ajanı falandır bunların patronları.
venom Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Ülkemizdeki ne çok fındık beyinli yaşadığını görüp üzülüyorum ben. edik: Vatanı anaları sayıyorsa bu insanlar kendi annelerine tecavüz ediyorlar ne yazık ki.
utopia Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 üf hastası oldum başlığa bak "bu kadarını moskof yapmaz" agsfgsfagf amca bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya ahah.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ya bu gazeteleri okuyan gerizekalılar var o kadar beyinsizleşmişlerki demiyorlar ulan hiçbir gazetede yok bizim gazetede niye banka reklamı var ilk sayfada
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Üniversiteler meyhane gibi!! sdf gülmekten yarıldım ehehehe. Yılbaşı balosu düzenliyorlarmış böhühüh, napcaz lem! Ahahahaha bunları dertli dertli okuyan var mıdır yahu. Eheheheh fetocanlar XD
Horizon Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Türkiyedeki medyanın çoğunluğu taraflı çalışıyor bu bi gerçek. Eğer ki taraftarlık varsa bu tabiki tek taraf olamaz. Burda türbanı destekleyen taraftan bunlar taraf yönlendiriliyor diye bahsediyorsunuz. Diğer taraf yönlendirilmiyormu sizce ? AKP iktidar olmadan önce ve olduktan sonra arkasından 2. kez iktidar olurken medyada şeriat tehlikesi irtica vs. şeklinde haberler yapılmıyormuydu. Türban konusu çıktığından beri SAMİMİ olun biraz doğan gurubu gazetelerine bir bakın , haberlerin çoğunluğu türban ile alakalı yazarların yazıları hepsi türban ile alakalı. AKP milletvekillerinin kaçının eşi türbanlı büyük manşet haber konusu , SANANE , insanların giyiminden SANANE inancından SANANE. Çok uzun süredir başını örten insanlar üzerinde aşırı şekilde baskı kuruluyor yasak kalkıcak diye. E buna karşı yayın yapan medyaya da siz ne diyorsunuz ? Sizin fikirleriniz görüşleriniz tek doğrumu ? bana göre değil birçok insana göre değil bu ülkede. Türkiye bu forumda değil unutmayın , türkiye medya patronlarının keyfine göre yönetilen gazete dergi televizyonun yaptığı haberlerde de değil. TÜrkiye yanı başınızda oturan komşunuzda , sokağınızda , okulunuzda , işyerinizde. Biraz çıkın dolaşın etrafınıza bakın sadece kendi mahallenizdeki yada aynı tarz yaşayan insanlara değil , farklı şekilde yaşayan insanlara da bir bakın. Yazık bu millete yazık bu ülkeye , yıllardır önümüze resmen bir kemik atıyorlar ve onu tartışıyoruz. Tartışmakla kalsak sorun olmayacak onun yüzünden birçok insan mağdur oluyor. Bu forumu çok uzun senelerdir bilirim , ama çok yazı yazmadım. Buraya genelde öğrencilerin girdiğini tahmin ediyorum. Öğrenciler eğitim öğrenim alan insanların öncelikle yönlendirmelerden ve ön yargıdan kendilerini almaları gerek. Tutturulmuş türban üniversiteye girerse Cumhuriyetin temel ilkeleri ortadan kalkıcak. Böyle bir formülmü var ? yani şeriat geliyor , baş örtüsü zorlanacak insanlara diye. Üniversite + başörtüsü yada türban = Şeriat + antilaik vs. ? Böyle olursa böyle olacak deniliyor. Teyzemin bıyğı olsa amcam olurdu ? Olsun bakalım , şu ülkede hala giyim kuşamı tartışıyoruz , giyim kuşam yüzünden irtica şeriat gelicek diyoruz. Yahu biz 3-5 senelik bir Cumhuriyet miyiz ? Yeter artık bırakın. Paticik konu dışı da açıkça söyliyim şurda açılan başlıklardan gördüğümü söylüyorum. Resmen türban tartışma forumu oldu. Yazan insanlar aynı insanlar aynı taraflar. 100 kişi baş örtüsüne karşı başlık açıp yazıyorsa , savunun çok az. O yüzden burda çoğunluk böyle istiyor işte gibilerinden bazı arkadaşlar rehavete girmesin. Çünki doğru ölçüm değil bunlar. O yüzden diyorum dışarda TÜrkiye yi görüp tanıyın.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 horizon raziendi dimi? fightersfight newdonis olduguna gore
Bleda Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 AQP İstanbul gençlik kolları başanı oldugundan ciddi ciddi şüpheleniyorum Horizon.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Viktor bikaç kez daha bu muhabbet döndü , herseferinde söyledim o dedikleriniz kimdir onuda bilmiyorum. Böyle sorularınız yada şüpheniz varsa burdan mesaj yazıp söyleyeceğenize özelden sorun. Fake değildir bu account. Neden illa birinin fake i olmak zorundayım onu da anlamış değilim. ( Üzgünüm viktor bu forumda hiçkimse değilim )
Öne çıkan mesajlar