aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Cisse'yle ne alakası var, Cisse ön libero, Kaş stoper/sağ bek. Cisse'nin yerinde Toraman vardı bugün. Baki'yle karşılaştırmak ayıp, Baki saatli bomba, tehlke saçıyor. Kaş gelişip daha iyi olur mu onu bilemem, ama gelecek vadediyıor, ve bugün de iyiydi bence. Türk defans oyuncularına göre hızlı bi kere, BJKdaki diğer stoperlerden daha iyi uzun pas veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Abi Cisse ile alakası şu eğer Cisse oynasa defans kurgusunda İbrahim Kaş yerine İbrahim Toroman olacaktı yani kısaca defans bloku;Ali T.-İbrahimToroman-Gökhan-İbrahim Ü olacaktı onu dedim ben Cisse olsa idi diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Güzel maç oldu futbolcular iyi niyetli oynadi total 4 sarı kartla bitti , sakatlıkta olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Haa, :) Toraman'ın tercih edilmesi doğal tabi, daha iyi o, ama yine de söylediklerimin arkasındayım. Ümite yaptığı hareket de bilinçli değil, konsantrasyonunu kaybetti, Ümiti biçeceğini sezemedi orda, kalekarkası kamerasından bakınca topa doğru ayak savurduğu belli. Bi pozisyonda (offsayttı gerçi) çok iyi kademeye girip Karan karşı karşıyayken önünden top uzaklaştırdı, hafif sakatlandığı pozisyon. Kaş iyidir netekim, gençleri sevelim, destek olalım. :) GSde de Barış iyidi, Arda'ya ço bastı BJK pek oynatmadı, ama bi pozsyonda yine dizdi 3, 4 beşiktaşlıyı, kanata çekilmese daha iyyidi bence. Bir de , dediğim gibi, Servet beklemediğim kadar iyiydi Holosko karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 galatasaraylı birisi olarak bjk yı tebrik ederim. ama bizi yenip gider fenere yenilirse o zamna gözüme gözükmeyin. ayrıca rekabet ortamı geldiği için çok iyi oldu bu sonuç. ama fb ben ce şanslı çünkü sevilla ya elenebilir veya eler se bile ömrü az kaldı diğer takım onu eleyecektir. hal böyle olunca fener artık bütün gücüyle lig e yüklenecektir ve şampiyon olacaktır. burada düğnyaca ünlü roberto farkı kendini hissetirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 baki oynadı 1-0 kazandık dşlas güzel maçtı, hakettik kazandık. ayrıca 2 metre gerideki holoskoya ofsayt verilmiş (maçtaydım anlamıyoruz tabi o pozisyonları) oha dedim yani. servetin eli önümüzde oldu filan. ümit'ede iyi basmış ibrahim haha o da faul ama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 arkadaşlar msnde ayar verdiler o pozisyon dışarıdaymış farketmez ben ona verilmeyen faul olarak baktım olabilir böyle şeyler dedim servetin ki çarpma karar doğru yani neyse buralara takılmayın futbolun güzelliğine bakın :) nobrenin golüne + rep güzel yükseldi güzel vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 eet bonjonun dediği pozisyonlar dışında bişey yok. gayet temiz maçtı. seneler sonra lider olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 1-Beşiktaş 52 2-Galatasaray 51 3-F.Bahçe 51 4-Sivasspor 51 süper oldu harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Süperligin son zamanlarının en çekişmeli haftaları bakalım nolucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Haftaya: Gençlerbirliği - Beşiktaş Galatasaray - Kayserispor Fenerabahçe - Vestel Manisaspor Sivasspor - Ankaragücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 o bu değilde ciddi düşüş içerisindeki sivasspor liderin bir puan gerisinde kalmış cidden mahvolmuşlar ya kümede kalabilirler mi acaba ? beşiktaşa tebrikler koştular mücadele ettiler hakettikleri puanı kazandılar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Maçtan çıkışta okula dönerken Ataşehir Burger King'e uğrayıp bişeyler yedik , tam yemeğimiz bitmiştiki içeri Baki Mercimek girdi ve onunla maç kritiği yaptık :) Ümit Karan'ın pozisyonunun faul olduğunu ama dışarıda olduğunu söyledi. Bütün Beşiktaş taraftarlarına teşekkür etti ve mükemmel bir atmosfer olduğunu söyledi. Kendisine hep merak ettiğim bir soruyu sordum. tribünler bağırırken onları duyuyomusunuz dedim. O da evet duyuyoruz fakat kendimizi o tezahurata vermiyoruz kelimeleri çok anlamıyoruz dedi. Ve Beşiktaş taraftarından bir istekte bulundu. datdiridat dat diye yaptığınız bir şey var onu yapmayın dedi , ne zaman onu yapsanız gol yiyoruz filan dedi :) Hatta kendisine Rüştü maç içinde bak yine yapmaya başladılar gol yiyicez filan demiş onu anlattı. Sonra kendisinin Ümit'i çok iyi tuttuğunu söyledim , o da Türkiye'de tutulması en zor golcü ümit dedi ama şut bile çektirmedim diye böbürlendi :) Sizinle paylamşmak istedim daha konuştuk ama sıkılmayın diye az yazdım. Bencede Beşiktaş haklı bir galibiyet aldı ve 4 senelik liderlik özlemine son verdi. Ben kolay kolay liderliği bırakıcağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 RabbiT said: Bir sıfır olsun bizim olsun hesabı.. Demiştim.. Oldu da. Mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 AthleT said: SİYAHHH! =P kankaa BEYAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ kıskananlar çatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Forvet ve orta saha adamlarinin son dk larda top Galatasarlilardayken yaptıkları press gozlerimi yasartti resmen cok zamandır rastlamamıstım bizim takımda boyle bi duruma, yenilsekte gam yemezdim artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 geçen hafta "haftaya lideriz" demiştim ne tekim lideris ehe :p güzel maçtı her ne kadar kapalıda boğulma tehlikesi atlattıysamda. aşşanın kapısını açıyorlar ondan sonra yukarda nefes alıcak yer kalmıyo. neyse yendik çok sevindik güzel bi haftasonunun üstündeki krema oldu. darısı şampiyonluğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Maçın ilk 20-30 dk'sında GS daha iyi oynayan taraftı, hatta o dakikalarda "oha iyi oynuyoruz rahat kazanıcaz galiba" demeye başlamıştım. Ancak sorasındaki 60 dakikada BJK kendini göstermeyi ve öne çıkmayı başardı. ilk yarı sonlarında o dakikalara kadar kaybetmiş olduğu üstünlüğü geri aldı, 2. yarı da daha baskılı ve iyi oynayınca maçı kazanmayı da haketti. 2. yarı özellikle BJK çok daha iyiydi GS'ye göre. Ancak iki taraf da çok kötü kısır futbol oynadı bence, pek beğenmedim ben. Hakem fazla korkaktı, Kupa maçı ve cüneyt çakır olayının etkisinde kalmış belli, biraz tırsak kaldı. Kendi takımım adına son dakikalarda Ümit'e Toraman'ın yaptığı kartlık hareket ve ilk yarıda Baki'nin geripasına endrek vuruş vermemesi en büyük hatalarıydı, bir de Holosko'nundu galiba ofsayt diye kesilen bir pozisyon vardı hatırladığım bana ofsayt gelmedi. GS'ye adam gibi güncel bilgili bir teknik direktör şart. Feldkamp çok iyi bir antrenör evet, ama teknik yönden çok zayıf kalmış aradan geçen yıllarda. Sezon başında kendisinin de söylediği gibi kendisi "sportif direktör" olarak başta bulunmalı genel antrenman, disiplin, koordinasyon ve planlamadan sorumlu olmalı ancak bir başka teknik direktör alınmalı maçlara takımı taktiksel olarak hazırlayıp Feldkampın önerilerini de dinleyerek kadro seçecek, maç içi taktiği kurup gerekli ayarlamaları ve değişiklikleri yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 beşiktaşın kazanması harika oldu beşiktaş kesin tökezliycek Fenerbahçede ultra süper bi salaklık yapmazsa yine şampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 sampiyon oldukki :P sagol bjk sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Kalli harbiden tam bi assistant manager abi , team report filan isticen ama takımı başkası kurucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Besiktasım benim biricik sevgilim soyle senden baska kimim var benim seninle aglarım seninle gulerim soyle senden baska kimim var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 feltgampın ince narin kırmızı yumuşak patates cipsi suratı yeter defol git rezil ettin camiamızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yine nesini begenmediniz be, adam cıkarabilecegi en iyi kadroyu cıkardı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 29 Feb 2008, 22:10 : eagle_dnz said: bu hafta bjk lider olur gsyi yener fb puan kaybeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar